- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi denizakyka
-
Hep gülün inşallah :)Valla güldürdün beni canım allahta seni güldürsün:)
Allah kolaylık versin tüp bebek yöntemiylemi hamile kaldınızVar ama annem ayağını burktu gelemiyor.ablamında yardımları çok oluyor ama onlarında işleri oluyo bazen işte böyle tek kalıyorum yemek bile yapamıyorum sırf midem bulanıyo diyebende durup dururken ağlıyorum sinirlerim bozuluyo.ben tedeviyle hamile kaldım onun için korkuyorum
Çünkü niyeti pisti. Kendisi hamile olan arkadaşlarını facebooktan siliyordu kıskandığı için. Ama ben onu hiç kıskanmadım hep bebeği olsun diye ilgilendim o benden sakladı yine de. O günden sonra da görüşmüyoruz gerek yok öyle insanlara.Bak işte beni anladığına sevindim canım.söyleyince nazarmı değdircen seni o kadarmı kötü görüyor yazıklar olsun.insan yakın arkadaşınadamı söylemez ya.
Anladigim kadariyla hergun kan sulandirici vuruyorsun. Guzel l anne adayi ben de anne adayiyim ben de hergun igne vuruyorum. Sana tavsiye eger kan sulandirici ise kendin yapmayi ogren ya da esin yapsin gozunun buyutecegin bisi degil endiselenme 9 ay cekilmez hergun hergun. valla ben de yalnizim ilk 3 ay agrilarimdan agladigimi bilirim esim haricinde kimsecikler yardim etmedi bana. Ben hamioe kalan her arkadasimi ararken biseye ihtiyacin vqr mi diye kimse qramadi beni. Bu hayat biyle canim kendine yetmeyi ogreneceksin. Benim bir de dusuk tehdidim vardi benimki de tedavi ile oldu en yakinlarim tam 1 ay tatile gittiler. Her koyun kendi bacagindan asilir. Ve unutma herkes kendindn sorumludur bu hayatta. Sn yaptigin iyiliklerden onlar kendilerinden. O nedenle dedigim gibi sen yuregini temiz tut ve kendi isini kendin yapmaya calis baska kimseden destek bekleme uzulmezsin boylece. Evladini saglikla kucagina alirsin dilerimŞu anda derdimi anlatacak sadece burası var.çünkü etrafımda gerçek dostum yok2 aylık hamileyim benmi hassasım bilmiyorum ama ben herkesin zor gününde yanındaydım.bugün cesaret bile edemedim yardım istemeye çünkü biliyorum yardım etmeyecekler.sadece birinden istedim oda cevap vermedi.hergün iğne yaptırmaya gidiyorum eşim çalışıyor ama yollar buzlu diye düşmekten korkuyorum.hastanede ağlama krizine girdim sağolsun ordaki hemşire kadın evime kadar getirdi beni.çok sinirlerim bozuldu arkadaşlar ya.bu kadar vefasızlık sinirlerimi bozuyor ((
Hayır canım benim ben anlatamadım.karışık oldu.evet çevremdekiler öyle.hastanedede böyle olunca sinirlerim bozuldu.evet normalde üzülürüm bu kadar çabuk ağlamam.ne bileyim evde bişey yapamayınca da (mesela yemek) kendime acıyorum resmen kendimi çok yalnız hissediyorum.öyle işte
Ne seviyesiz bir mesaj böyle! Adam gibi yazmayı bilmiyorsan hiç yazma!ben buraya derdimi anlatıyorum senin gibilerle uğraşamam.senide allaha havale ediyorum.kimi kınarsan ölmeden aynısını mutlaka yaşarsın unutma!Kimseden yardim istememissin ne vefasizligi insanlarin icine mi dogacak senin hislerin
Ayrıca mesajları okumadan yazmışsın.demek hep böyle ön yargılısınKimseden yardim istememissin ne vefasizligi insanlarin icine mi dogacak senin hislerin
Biraz kendine gel canim. Bu sekilde 7ay geciremezsin. Oturup kurma surekli. Kendine ugras bulVar ama annem ayağını burktu gelemiyor.ablamında yardımları çok oluyor ama onlarında işleri oluyo bazen işte böyle tek kalıyorum yemek bile yapamıyorum sırf midem bulanıyo diyebende durup dururken ağlıyorum sinirlerim bozuluyo.ben tedeviyle hamile kaldım onun için korkuyorum
Amin canım.senide öyle:)denizcim üzülme hiç birşeye hamilesin dikkat et kendine bu günlerde gececek inşALLAH .Benimde cevremde vefasız insanlar çok ALLAH iyilerle karşılaştırsın:)
hastane falan yakinsa taksiye gidemezmisinVar ama annem ayağını burktu gelemiyor.ablamında yardımları çok oluyor ama onlarında işleri oluyo bazen işte böyle tek kalıyorum yemek bile yapamıyorum sırf midem bulanıyo diyebende durup dururken ağlıyorum sinirlerim bozuluyo.ben tedeviyle hamile kaldım onun için korkuyorum
Canım dün yalnızdım ve gittiğim yerde yol buz pisti gibiydi ondan korktum çünkü önceden düşmüştüm.bide tedaviyle olunca insan emek verince dahada çok korkuyo.yakın ve bu hafta eşim erken gelcek karda durdu yani sıkıntım bitti çok şükür teşekkürler.hastane falan yakinsa taksiye gidemezmisin
Aynen haklısın canım.Hiç kimseden birşey beklemeyecemksin ozaman hayal kırıklığı yaşamazsın yardım yapacaksanda karşılıksız yap Allah rızası için ....
Clexane mi vurduruyorsun cnm?Aynen haklısın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?