Cok kotuyummm cokkk

Meslegimde dha cok yeniyim kolejde öğretmenim ve önümüzdeki seneye anlasma imzaladim kariyerim bitecek resmen.esimle konstgumda 2 sene sonra falan.diorduk yeni evliyim zaten ve hic boyle riskli güne denk gelmemisti. Nedense bu sefer cok tedirginim
biliyor musun tam 7 yıl korunduk ve ben kariyer edineceğim melseğimde yeniyim bir isim yapayım ondan sonra inşallah çocuğumuz olur dedim ve 7 yıl korunduk. sonra tayinimiz cizreye çıktı şırnak yani. burası doğu ben çalışmayayım çocuk yapalım tam yeri dedim. bir yıl uğraştık çocuk olmadı sonra doktora gittik dediki tedavi olmazsanız çocuğunuz olmaz eşinizin doğuştan kısırlığı var dediler donduk kaldık geçen korumalı 7 yılamı acırsın 1 yıl beklediğinemi... yani demem o ki herşey zamanındaymış para kazanılıyor keşke ilk yıllar bilseydik bu kadar geç kalmasaydık. birde bunları yaşayanlar var dert etme yani yaşa herşeyi inşallah en hayırlısını.

biliyor musun tam 7 yıl korunduk ve ben kariyer edineceğim melseğimde yeniyim bir isim yapayım ondan sonra inşallah çocuğumuz olur dedim ve 7 yıl korunduk. sonra tayinimiz cizreye çıktı şırnak yani. burası doğu ben çalışmayayım çocuk yapalım tam yeri dedim. bir yıl uğraştık çocuk olmadı sonra doktora gittik dediki tedavi olmazsanız çocuğunuz olmaz eşinizin doğuştan kısırlığı var dediler donduk kaldık geçen korumalı 7 yılamı acırsın 1 yıl beklediğinemi... yani demem o ki herşey zamanındaymış para kazanılıyor keşke ilk yıllar bilseydik bu kadar geç kalmasaydık. birde bunları yaşayanlar var dert etme yani yaşa herşeyi inşallah en hayırlısını.
İnşallah hayırlısıyla olur bebeğin.

Ne güzel çok sevindim. Bir sayfa vardı evlat edinen bayanın sayfası. Onun sözüydü sanırım " evlat edinmek de bir doğum şeklidir "
evet :) hemde en sancılı en zor doğum. aylarca yıllarca sürüyor bazen. ben şanslıydım 5 ay sürdü gebeliğim. başvurudan 5 ay sonra oğlum kucağımdaydı :) yeni doğmuştu ,göbeği elime düştü :) minicikti. çok şükür şimdi 3 yaşında büyüdü abi oldu :)

ol

olamiyorum:) Kondomla korunuyor hamılemıyım dıyor. güleyım mı aglıyayım mi.
Ama beni yanlis anladiniz ben riskli gunde prezervatif gercekten korur mi diyorum cahil bir insan da degilim ogretmenim ben.ancak yeni evliyim ve her konuda asiri evhamliyimdir görüşlerinizi almak istedim sadece

Kesinlikle herseyin hayırlisi cok sevindim evladiniz adina allah saglikli.omurler versin sizlere :)

Back
X