çok mahcup oldum çok gülsem mi ağlasam mı şaşırdım :(

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
uzun zamandır planladığımız tatilimizi sonunda yaptık sevgilimle herşey mükemmeldi çok mutluyduk gel gelelim son dakika olana ya aslında biraz çekinerek yazıyorum ama aklıma geldikçe hem çok gülüyorum hemde utanıyorum sevgilimle akşam yemeğinden sonra odamıza çıktık muhabbet ediyorduk zaten yemek yemekten çok çekiniyordum yanında ama bu defa rahat yedim ama kendimi çok kastım karnım gaz doluydu yemeğin yanında kola içmeminde etkisi vardı buna kızlar ayaktaydık konuşuyordük gülerken istemdışı gaz çıkardım ya:18::18: o anda ölmek istedim resmen karşılıklı kahkahalara boğulduk ama ben kıpkırmızı oldum ve soğuk terler boşalttım resmen kendime gelemedim :18: düşünün onun yanında herşeye o kadar dikkat ediyordum ki o nasıl oldu anlamadım oda up uzun sürdü ama sevgilim hiç bozuntuya vermedi aşkım benim olabilir dedi alnımdan öptü benim yanımda her zaman rahat olmanı istedim zaten dedi bende aşkım bu kadarda değil dedim yine kahkalara boğulduk falan yani cidden gülsem mi ağlasam mı bu duruma bilmiyorum ama tek bildiğim çok utandığım ve çokta güldüğüm

anam cok guldum
bnde esımın yannda alttan gaz kacrdım ya 1 2 kez duydumu dıye baktım o bana bakmıodu
sonra hhemen sıgara yaktım kokmasın dıe

Olabilir bebeğim böyle şeyler, gayet doğal yani, sıradan, insanlık halleri, hiç dert etme, oda yapıyor sonuçta. Tek derdin bu olsun inşallah. :)

Ayy bır de alnından opmuss cok guzel bırsey yapmıssın gıbıı
Saka bır yana olurr sekerım boyle seyler Allah bır daha vermesın ama

Çok yaşa emi yanaklarım acıdı gülmekten 5 senelik evliyim daha bi pırtım yok kız maşşalah sana bide uzun ayy düşünemiyorum en korktuğumda o saçma aslında onlar rahat rahat salıyolar sancıyı biz çekiyoruz bitaraflarına sağlık koy gitsin boşver ne utanıyosun ohh rahatlamışın işte ..

Hahahahahaha ay çok hoş yaaa.
Böyle durumlarda susması daha utanç verici.
Bence sevgiliniz rahatsız olmamış, sizde rahat olun. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

ah bende boyle bir olay yasamistim,utandirici ama,takmadim fazla.güldük sizin gibi.
normal ya olabilir kazara..Nenem hep derdi otururken saglam oturun die:)

hehehe..böyle bir şey olsa ben de çok utanırım.Seninki iyi davranmış canım yine,benim erkek arkadaşım kesin dalga geçerdi benimle.

ayyy bende güldümm şuan sayendee canımmm sevindimmmm sorunsuz geçmesineee dert etme yaa olab.lir ama bende böyle birşey yaşasam utanırdım senin gibi

ahahah gece gece güldürdünüz beni..

bende bi kere gripliyken mecbur yanında burnumu çekmiştim çok utanmıştım.

ah ahh ilk zamanlar nede çekiniyodum sevdiceğimden..

utanılacak bişey değil gibi insan rahatsızlanabiliyor sonuçta..

en kötü gününüz böyle olsun diyelim mi hahah

yemek yerken bile çekinen birisinin gaz çıkardığı anı tahmin etmek zor degil canım ama çok normal şeyler bunlar. onlar rahat rahat yapıyor biz yapınca yerin dibine giriyoruz... utanılcak birşey değil işte de, hep yazısız kurallar işte

ben olsam ben de utanırdım walla ama canım insanlık hali olabilir. gülmüşsünüz geçmiş ne güzel

hahahayttt gece gece krize girdim alt komşum kapıya gelecek Allah iyiliğinizi versin kötü bir talihsizlik olmuş biran gözümde canlandıda koptummm yani o kadar diyim neyse insanlık hali olur diyeceğim ama 10 yıllık evli olmama rağmen hala kocamın yanında gaz çıkarabilmiş değilim sanki böyle şeyleri kadınlar yapamazmış gibi en azından erkek arkadaşın durumu kurtarmış bu arada yorumlarada çok güldüm

Son düzenleme:
o kadar utandım ki resmen yerin körün dibine battım kendimi çok kasıyodum yanında ya nasıl oldu inanın anlamadım ya sırf ben utanmayayaım diye valla gelirse bende yapacağım aşkım söz sen yeterki utanma rahat ol dedi çocuk o kadar yani valla insan düşmanımın bile başına vermesin kızlar etkisinden halen kurtulabilmiş değilim

ay canım kıyamam ya ne kadr utanmışsın :)

olabilir böyle şeyler kazara insanz hepimiz o da yapabilirdi
hem siz bildiğim kadarıyla baya uzun süredir berabersiniz
yani yeni tanıştığın birinin yanında yaptğnı düşün birde o daha kötüü

canım benım olsun takma kafana ne var bunda sevgılıyken bende utanıyordum herseyden hıc kaçırmışlıgımda olmadı ama evlendıkten sonra salıyom artık sımdı hıc utanmıyom takma boşverr

canm oluyo arada
okadar garıpkı yalnızken gram gaz olmuyo esın sewgılınle de patlıcak gbı oluyo ınsan ama tek degılsın oluyo yanı uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…