ama işte gel gör ki şu anda ayrıyız. ben bile dayanamadım pes ettim sonunda. dedim yeter değiş artık valla yoruldum. değişmesine gerek yok ama azcıktan biraz fazla çabaladığını görsem bile affedicem ama hala inatla ben elimden gelenin bin kat fazlasını yapıyorum bu kadar yıllık ilişkiyi bu sebeplerden bitirmene inanamıyorum diyip duruyo. ama değişcek başka çaresi yok :jeyyar:
evet canımcm.. biz de mesela birbirimize diyoruz senin gibisini bulamam diye.. ama bilmiyorum bu kadar güvendigim insan bir gün bırakıp giderse.. bazen insanın hic umulmadık anlarında yalnız kaldıgi oluyor.. tabi toparlanıyor ama toparlanana kadar kendisi de bazen bitiveriyor...
Benim merak ettiğim bir husus var.. Simdi cogumuz sevgililerimiz veya eşLerimiz için "aa o bana ait, asla yapmaz" "o benim gibisini buLamaz" "o beni asLa bırakmaz" diye konuşuyoruz ve kendimize güvenimiz sonsuz. Peki ya tepetakLak oLursa bu düşünceLer..? Hic düşündünüz mü?? [/QUOTE eşime güvensem de öyle büyük şeyler düşünmüyorum hiç, ama yaşarsam yine de tepetaklak olurum
bana ait demiyorum, eşim kendine ait öncelikle sadece hayatımız birlikte...
asla yapmaz demiyorum sadece akıllı adamdır benim eşim diyorum....
bugüne kadar hayatımda sıradan diye tabir edebileceğim hiç kimse olmadı...
elle tutulur, gözle görülür, dişe dokunurdu yaşadığım ilişkiler...
ve ben bitirmek istediğim için bitti...
çok eminim eşim giderse "beni taşıyamadığı içindir", ona "fazla geldiğim" içindir...
ama ben gidersem bana az geldiği içindir...
her zaman daha iyisi vardır...
sendelerim ama düşmem ben...şakkıdı
herseye hazırlıklı olmak ve büyük konusmamak en güzelii...
herkesin herkeste bir değeri vardır . ve bu değer farklıdır. bakalım eşim yada sevgilim benim hakkımda gerçekten böyle düşünüyormu ? kendimi yüceltmeyi sevmem kendi kendime .. büyük konusmam ... en garantisi bu .. sonradan hayal kırıklığı yasamak istemez insan değil mi ?