Çok merak ediyorum.... Acaba?

Molia

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mart 2009
2.822
1.109
373
Benim merak ettiğim bir husus var.. Simdi cogumuz sevgililerimiz veya eşLerimiz için "aa o bana ait, asla yapmaz" "o benim gibisini buLamaz" "o beni asLa bırakmaz" diye konuşuyoruz ve kendimize güvenimiz sonsuz. Peki ya tepetakLak oLursa bu düşünceLer..? Hic düşündünüz mü??

onuda ozaman düşünürüzz artıkk o zmann ne yaparızz bilmiyorum ama pek iyi şeyler olmaz kanımcaa..
allah korusunn:):)

ben kendıme cok güvenirim

ama asla benım eşim yapmaz gibi beylik bi laf etmem
zira ne yapmaz denilen erkekler gördüm

benım gıbı seven bulamz ama:asigim:

hayat bu kıme ne getırcegı kımden ne götürecegı bellı olmaz

vala her an her şey olablr.. kaydirigubbakcemilesanırım onu da o zmn düşünürümm

Bu tarz cümleler kurmaktan korkarım,büyük konuşmamaya çalışıyorum..
Birbirimize Allah tan emanetiz,biz eşlerimizin incitanesi onlar bizim erlerimiz..
Hani şu dilimizden düşürmediğimiz sevgi saygı klişesi var ya ,ama hakikaten Sevmek,duya duya doya doya,hakikaten saygı duymak aynılıklarımıza ve farklılıklarımıza..
Zıt renk ve fikirlerimizi keyfe dönüştürebilmeyi başarmak,dengeli olmak..
Bunlar sağlanırsa inşallah beraberliklerimizde bizi üzen dibe vurduran dumura uğratan şoklar yaşamayız..
Aidiyetimizin değerini bilirsek,beraberliğimiz son nefesimize kadar devam eder inş./B]

Hayatın bana öğrettiği şeylerden biri de asla"büyük konuşmamak".Hem de hiç bir konu da...

Büyük konuşmamak ve karşı cinsiyete bu kadar güvence duymamak.
Aldatmak icin konuşmuyorum ama en güvendiğimiz biri bile mesela ufak bir ayrıntıda yaLan söyleyebiliyor değil mi? Bu yüzden çok fazla güvence iyi değil diyorum.....

kızlar bile neler yapıyor bu zamanda.. bence erkeklerle yarışıyorlar..
dolayısıyla diyeceğim odur ki erkek kıza kız erkeğe sonsuz güvenmesin, mazallah yolda kalır!

kimse vazgecilmez degildir bu benim içinde gecerlı.. boyle dusundugum ıcın de karsımdakı benım gıbısını bulamaz yok benı bırakamaz gıbı dusunceler kafamdan gecmez..kendıme guvenırım o ayrı ama bence bu dusuncelerle kendıne guven ayrı konular...cunku kendıne gercekten guvenen ınsanın zaten boyle dusunceler aklına gelmez..

Bence bu düşünceler güvenin değil - güvensizliğin belirtisi. Terkedilme korkusu
yaşamayan bir kişi bu tür güven gösterisinde niye bulunsun ki?a.s.

Ben bunu hiç düşünmedim aslında..
Kocamın benden asla ayrılmak istemeyeceğini çok iyi biliyordum..
Onun için biçilmiş kaftan da öteydim..:asigim:
Hem aşk hem kadın hem de insan olarak,benim gibisi asla ve asla bulamaz..:dilcikar:
Tüm bunları şımarıklık olsun diye değil kendimi ve kocamı iyi tanıdığım için söylüyorum..
Şimdi ise tüm soğukluğum ile bu işin bitmesi için onu ikna etmeye çalışıyorum..

adına üzüldüm laleccimm.... neden bitiriyorsun bilmiyorum ama umarım daha mutlu oLursun..a.s

ben arada bi düşünüyorum... tamam iyi hoşş sadık bir yar.. ama ya olursa? bir de ya hiç kaldıramayacagim bir zamanda olursa...

valla öyle bi kaldırıyo ki insan, hemde kendi gücüne şaşırarak. kendimden biliyorum. sevgilimin soğukluğunu yok ya gay olmuştur ama beni aldatmıyodur diyerek bile konduramamıştım. çünkü benim gibisini asla bulamaz. aldatmış olması benim gibisini bulduğunu göstermez. hala söylerim benim gibisini bulamaz. haa evet benden sonra başkasıyla çok mutlu olabilir. ama bi kadın bulamaz ki benim ona yaptığım şeyleri ona yapsın. ilerde bile bir gün arkasına dönüp baktığında vay be onun gibisi yokmuş diyeceğini adım gibi biliyorum. büyük konuşmuyorum artık ama yok yok benim gibi onu seven böyl fedakarlıklarda bulunan bir sevgiliyi asla bulamaz.

ben de bunu söylüyorum shiftcim, ya bulursa peki naparsın? ya senden daha üstün birini, daha cok faydası dokunanı bulursa... demek istedigim bu.. kimse bu hayatta hint kumasi degil ki..

ben de bunu söylüyorum shiftcim, ya bulursa peki naparsın? ya senden daha üstün birini, daha cok faydası dokunanı bulursa... demek istedigim bu.. kimse bu hayatta hint kumasi degil ki..

ama şimdi herkes kendini bilir, benim sevgilim çok uyuzdur aksidir huysuzdur. bütün bu huylarına rağmen ona benim kadar iyi davranan birisini bulabilceğini düşünmüyorum ha bulmayı denedi mi denedi. ama kendi yaşayarak gördü. sonra gelip bana zırıl zırıl ağladı senin gibisi yokmuş diye. ha değmedi o ayrı benim içimde yıktıkları asla telafi edilmiyo. ama ne yazık ki hayatta bişeyi kaybetmeden değerini bilen çok az insan var. eğer ki benden daha iyisini bulsun mutlu olsun onun adına sevinirim gerçekten. bide şey var eski sevgililerine bakıyorum bunun tuhaf tuhaf tipler. insan elinde olmadan karşılaştırıyodur eğer beni onlarla karşılaştırıyosa değerimi daha çok biliyodur eminim.

ama işte gel gör ki şu anda ayrıyız. ben bile dayanamadım pes ettim sonunda. dedim yeter değiş artık valla yoruldum. değişmesine gerek yok ama azcıktan biraz fazla çabaladığını görsem bile affedicem ama hala inatla ben elimden gelenin bin kat fazlasını yapıyorum bu kadar yıllık ilişkiyi bu sebeplerden bitirmene inanamıyorum diyip duruyo. ama değişcek başka çaresi yok :jeyyar:

Dusunmeme gerek yok...
O dusuncelerim tepetaklak oldu zaten...
Hayal kirikligi insani en cok uzen sey oluyo...
Buyukte konusmadim hic..
Ha demisimdir benim gibisini, benim gibi seveni bulamaz diye..
Bunun bulunmaz hint kumasligiyla alakasi yok..
Ama oyle.. Bulamaz-tatlicadiarzu-
Hayat bu ne getirir o da bilinmez tabi...
Yalniz onlar ne yaparsa kendilerine yapar...
Once yanlarindakinin kiymetini bilmezler...
Sonrada naapmisim ben diye ah ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…