• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok merak ediyorum erkeklere güveniyor musunuz????

hiç kimseye güvenmiyorum bir tek kendime ve allaha diğer herkes hayalkırıklığı ve üzebilir

Genel konuşmak saçma,erkeklere güveniyo musunuz sorusuna kimse evet demez..tanıdıkça güven olur veya olmaz,tanımadan bilemeyiz,çok güvenmek de saçma hiç güvenmemek de..kendini şartlandırmaya gerek yok,duruma göre belirlersin tutumunu..

bazı seyler zamanla körelır o duygun bıter temkınlı olursun bıdaha guvenmessın bıter gıder bence genel konusmamıs kısel olarak sormus guvenıyormusun guvenmıyormusun yasadıklarından dolayı guvenmıyordur guven zamanla olusur elbet ama o suandan bahsedıyor

bir anket yapmışlar ülkeler arası kocanız sizi aldatsa neyapardınız yabancı ülkelerin bayanları bazıları öldürürüm,bazıları ikisinide öldürürüm hepsi sonucu böyle devam etmiş gitmiş türklere gelmiş türklerden gelen tek cevap benim kocam yapmas ki :33:
hayatta kimseye güvenmiyceksin burda çok okuduk güvenipte aldatılanı malesef :37:

Babanin abinin tecavuze yeltendigi bir memlekette ne guveniya.valla erkek adam ortada dimdizlak birakir adamk anlamazsin.bile evet kimseye guven olmaz ama bunu bilerek temkinli davranicaksin davetkar olmicak karakterin ihanete ve kalleslige karsi taraf anladimmi somurur seni.esimin bakmasini aramasini sormasini bayanlara karsi gormedim ama gozun kapalida kimseyi teslim etmem

sadece erkek diye genellemicem ben..asıl bu hayatta kimseye güvenmiceksin öyle körü körüne..
bi arkadaş söylemiş ya, illa yaşayarak öğreneceksin gerisi boş!

ama şuda bi gerçek ki,kadınlar daha naif daha sadakatliler..
"babana bile güvenmiceksin" sözü boşa söylenmemiş olsa gerek :34:

Kendime bile yüzde yüz güvenmem.Tanıdığım insanların bir güven limiti olur.Yaptıkları davranışlara göre güvenim artar ya da azalır.Kız erkek farketmez.

Sevgilime güveniyorum 3-4 senedir telefon rehberinden,kredi kartı dökümanlarına kadar bildiğim için olsa gerek:27: Belli bi dereceye kadar güvenmeseydim hayatımda olmazdı da zaten.
Ama ona da gözü kapalı güvendiğim yok.İnsanların sağı solu belli olmaz çünkü.İleride üzülmemek için kimseye tamamen güvenmemek gerek.

şahsen kendi yaşadıklarımdan ve çevremdekilerin yaşadıklarından yola çıkarak ben güvenmiyorum.peki ya siz? güveniyor musunuz? özellikle bekar , boşanmış bayanlar güveniyor musunuz?tabiki tüm erkeklere güveneceğiz diye bir şey yok ama ilerde karşınıza çıkan adama güvenebilecek misiniz?
bir kız ark.anlattı bana.bir erkek çok severek evleniyor arkadaşımın kuzeniyle ve arkadaşım bir gün kulak misafiri oluyor çocuk erkek arkadaşlarına diyor mu ki"ya işte eşini sevmesen de seviyorum diceksin"
bir kız ark.nişanlısı kız ar.yanında ha bire kızara bakıyormuş sonra da bakmadım sen yanlış gördün diye inkar ediyormuş.
bir kız.ark. eşi japonyaya gitti seni de götürecem diye 3 sene geçti gidiş o gidişboşandılar.
ben evlendim üzerimden erkek sinek uçmamıştı eşim olacak pislik bana o...pu dedi.
....
daha çok şey var ama yazacak güç kalmadı.
gerçekten güvenebiliyor musunuz?

eşime güvendiğim için evlenmişim.bunu ilk başlarda anlamıyor insan ama güven çok önemli.güven vermeyen erkekle işim yokmuş.ben bunları çok düşünmediğimi sanırdım ama durum öyle değilmiş.güven bence herşeydir.

Çok saçma. Böyle bir genelleme kabul edilemez bir genelleme.
Kaç erkeği tanıdında şu dünyadaki milyarlarca erkeğin hakkında yorum yapıyorsun demezler mi adama ?
Neden hep erkekler ? Kadınlar çok mu güvenilirler ? Erkek tek başına mı yiyor bütün haltları ?
Erkekler güvenilmezdir diyenlerin düşüncesi bana çok ters geliyor açıkcası.

Güvenmeden hiçbir ilişki yürümez ve yürüyemez ama güvenirken her insanın "insan" olması sebebiyle herşeyi yapabileceğini unutmadan yaşamakta fayda vardır kanımca.Zira "benim eşim/sevgilim yapmaz" martavalları insanı lüzumsuz ve bilinçsiz bir üç maymuna itebilir.

hayatımda iki örnek var...biri babam diğeri sevgilim
babam zerre kadar güvenilmeyecek bir adam sevgilim ise adamın dibii:16::16:(Allah utandırmasın)
bana gelirsek erkek kadın diye ayırmadan genel olarak insanlara zor güvenen birisiyimdir

Babama bile güvenmiyorum ki erkeklere güvenmememin sebebi kendisidir zaten. 2 tane erkek arkadaşım olmuştu. İkisinede zerre güvenmemiştim çünkü hissediyordum iğrenç derecede kıskanç bir insana dönüşmüştüm onlar yüzünden. Şuan sevgilime babamdan daha çok güveniyorum.Fakat hayat felsefem güven ama % 100 değil. Acaba demeyi bileceksin. Bunu annem söylerdi. İçime işlemiş... Kadın erkek fark etmez kimseye % 100 güvenilmez. Ben sadece anneme % 100 güveniyorum kardeşlerime bile güvenmiyorum.:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz erkeklere güveniyor muyuz deriz benim erkek arkadaşımda "bir kadına yüzde yetmiş güvendim onunla da evlendim" diye ünlü birine ait sözü söyler zaman zaman :) Mesele erkek kadın değil, insanlar güvenilmez artık. Ben de çok şüpheciyimdir mesela adamın burnundan getirdim hayatı :) Ama baktım bana da zehir her şey. Çok güvenmemek çok da şüpheci olmamak lazım.

güvenilirliğin cinsiyeti yoktur. erkeklere güvenmemek yerine insanların bazısına güvenmemek gibi bir tabir kullanmak daha doğru olmaz mı? kadınların da ne içten pazarlıklıları ne güvenilmezleri var. bir tek erkekler mi böyle?

erkeklerin ikili ilişkilerde kadınlardan daha rahat ve daha hatalı davranışlarının sebebi yetiştirilme dönemlerinden itibaren -çevreye göre de değişir- "ne yapsa hakkı, erkek bu yapacak, erkek bu bakacak" zihniyetiyle ve bunu besleyen kadınlarla dolu yerlerde yetişmeleri. aynı muameleyi kadınlara yapsalar kadınlar da bugün daha gözü dışarıda daha hataya yakın olurdu. kadınlar bunları "ayıp" gördüğünden daha fazla dikkatli davranıyor. eğer olayı cinsiyete vuracaksak bunlara dikkat etmek gerekiyor. ama ne yazık ki böyle genellemeler haksızlıktan başka bir şey değil.

bazı seyler zamanla körelır o duygun bıter temkınlı olursun bıdaha guvenmessın bıter gıder bence genel konusmamıs kısel olarak sormus guvenıyormusun guvenmıyormusun yasadıklarından dolayı guvenmıyordur guven zamanla olusur elbet ama o suandan bahsedıyor

Ne alaka ki kişisel, tanımadığım birine güvenip güvenmeyeceğimiz hakkında ön yargılı konuşmamız doğru mu sence..kimse bilemez bunu..bir kişi kötü diye herkes mi kötü olmak zorunda..o zaman kadınlara da güven olmaz o zaman..e napalım o zaman hiç arkadaşı olmasın hiç sevgilisi olmasın kimsenin..

Back
X