- 25 Mart 2013
- 570
- 321
- 323
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
vay be ne biçim adammış hiç mi açık vermedi tazminat davası açsaydın bence
Kesinlikle güvenmiyorum. Güvenilmemesi gerektiğini de düşünüyorum. Erkekler gerçekten iyi rol yapıyor.
3 senelik bi ilişkim oldu. Sevgilim çok saf iyi biri gibi görünüyordu dışardan. Her tanıyan ne kadar iyi bi insan kaçırma çok iyi niyetli böyle erkek yoktur bu devirde diyordu. 2 sene boyunca çok güzel vakit geçirdik. Ona aşık olmuştum. O zamana kadar hiç cinsel ilişkim olmamıştı. Sevdiğim adamla birlikte oldum. Evlenecektik beni deli gibi sevdiğini söylüyodu. Arkadaşlarıyla kız kardeşiyle tanıştırdı.Her günüm onunla geçiyordu. İlişkiden sonra değişmeye başladı. Telefonlar geceleri kapanıyodu. Şüphelendim.. Kavgalarımız başladı. Beni tehdit vs etti şikayetci oldum ondan ve gerçekleri mahkemede öğrendim. Evli 2 çocuk babasıymış şerefsiz.3 senemi aldı benden. O kadar çok yalanlar söyledi ki bana. Annemle zina yapayım ki evli değilim kuran çarpsın diyen biriydi. Biz bayanlar erkekleri kendimiz gibi sanıyoruz. Ben kolay kolay yemin etmem mesela. Yemin benim için çok önemlidir. O yüzden o şerefsizinde yeminine inanmıştım. Ama ne yazık ki gerçekleri geç de olsa öğrendim. Bu devirde güvenilecek adam yok gerçekten. Güvenirseniz acı çekersiniz. illa yaşayarak görmek gerekmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?