- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Benim eşimin eniştesinin minibüsü vardı ona doldurup götürdüler yani kimse para vermemiş gibi bişey oldu.
Ama tabi onlar taşıdı herşeyi.
Bence adetten olması bi kenara,en azından çeyizin bu kısmına erkek tarafı el atarsa güzel bi jest olur.
Çeyiz çıkarken sandığa oturma olayından nefret ettim.Eşimin amcası "bize çeyiz lazım değil" deyip bi kuruş çıkmadı.Adetten falan diyip gaza gelmemek lazım.Herşey dört dörtlük olmuyor işte.
Sanki vereceği paraya muhtacız töbe töbe
Kayınvalidem çok üzülmüştü bu muhabbet yaşanınca.
En iyisi bu konunun üzerine gitme canım.Bu tür basit şeyler sonra hatırlandığında utanç veriyo malesef
ailelerin durumu iyi değilse ne yani herşeyi kendimiz mi yapacağız. aslında ben böyle bir hataya düştüm durumumuz iyi değil dediler bişey yapamayız dediler herşeyi kendimiz yaptık eşimle. düğün akşamı kavga çıkarttı kaynanam takıları alacakmış eşimde vermedi bziim borçlarımız var dedi yinede içinden çalmış daha sonra söyledi utanmadan. benimde çeyizim çoktu herşey neredeyse 2şer takımdı ama kaynanam hiçbirşey almamasına rağmen herkese övünmüş herşeylerini ben aldım demiş. birazda söylemek yaptırmak lazım bence bizler aman boşver dedik ailemle ama yapmadıkalrını bırakmadılar üzerine birçok hakaret yedik. çokda sessiz kalmayın yapacakalrı şeyleri mutlaka yaptırın. düşünün benim ailemin taktığı ve kendi bilezikelrimi almaya kalktı kaynanam sebebi ise bir oğlu daha varmış onu evlendirecekmiş. düşünün artık....
benim de eşimin dayısının minibüsü vardı beyaz eşyalarımızı onun bayisinden almıştık para yabancıya gitmesin diye, aynı minibüse eşimin çeyizlerini de doldurup ankaraya getirmişlerdi, ama şoför gelince benzin parasını istedi eşimin yanında da yoktu ben verdim onun çeyiz parasını da:)
takmayın kafanıza yani herkes bu tip şyler yaşıyo sorun etmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?