bişey daha söylicem çok sinir oldum bak şimdi!biz annem babam ben onların bulundugu şehire gittik iadeyi ziyarete hoş beş sohbet yenildi içildi akşam oldu benimkinin arkadaşı aradı evlerine davet etmişler çaya söyledi ne diyosun gidelimmi diye dedim izin al babamdan gidelim gittik velhasıl babam 1 saatcik izin verdi:)orda bi konu oldu nişanlımın bana hitaben kullandıgı söz eve geldim mutfakda konuşurken uyardım bak dedim sen bana nasıl hitap edersen etrafda ona laışır onu görür dikkat et konuşmana dedim halbuki çokda düzeyli konuşurda boşluga denk geldi ,o arada kayınvalidem mutfaga geliyomuş duymuş tartıştıgımızı kadın öyle fena olduki eli ayagı titredi neyiniz var dedim ,bidaha benim oldugum yerde tartışmayın asla dedi ben görmicem dedi neyse sustum arada 15 dk geçti çay alamaya mutfaga gittim oda orda bana ne dese begenirsin ; oglumu mutsuz etme ben onu üzülsün diye evlendirmiyorum egerki mutsuz olursa ilerde çoçugunuzda olsa ayırırım sizi !aynen bunu dedi şok oldum kaldım siz olsanız ne derdiniz çok merak ediyorum dogrusu benim böyle bir kayınvalidme var bacım
olay evet para mevzu degil ya insan deger verilgidini hissetmek istiyo sonrada agzını açıp bana diyoki oglumu sana veriyorum ona iyi bak mutlu et diyo madem çok seviyon almasaydın ogluna başbaşa bir hayat geçirseydiniz benim annem km lerce uzaga kızını veriyo ama aglayan kayınvalidem oluyo nasıl işse anlamadım
Kendini bilmeyen insanla anlaşmak zor,aynı evde oturmayacaksınızdır inşallah aksi halde daha sıkıntılı olur, ana kız bile yeri geliyor çatışıyor birde lafını sözünü bilmeyen biriyle aynı evi paylaşmak zulum olur.çitlembik senin adına çok sevinidim canım ne güzel herşey yolunda allah bozmasın,kocasıyla ayrı olunca herşeye kendim karışıyım yapıyım istiyo ama bunu insanları üzerek yapıyo eşimede çok baglı benimki sonuncu,o benim yanımda en kıymetlim diyo ama üzmektende geri kalmıyo hayatım gerekli gereksiz konuşmasa ben saygıda kusur etmem
Ne de doğru yazmışsın.Bu tür konuşmalar ve davranışlarla çok bir şey yaptıklarını zannediyorlar. Güya kendilerini ispatlamaya çalışıyorlar. Ama bilmiyorlar ki yaptıkları sadece kendilerinden soğutmak. Ondan sonra da gelinin yüzü bize gülmüyor, sonradan değişti bilmem ne vır vır...
Ne kadar çirkin şeyler mutfakta size söyledikleri. O kadar kıymetliyse ve öyle iki tartışmayla ayıracak gücü varsa o gücünü şimdi kullansın da evlenme desin bakalım oğluna ne oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?