Cok merak ediyorum

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.669
498
3 aylık evlisiniz diyelim . Kayinvalideniz daha ilk haftadan beri haftada iki gün en az Surekli size gelip kalıyor ve genç bir kayınvalide. Ister miydiniz ? Yada rahatsz olurmuydunuz?

Tabi ki rahatsız olunur, üçü beşi yok herkesin kendi evi var ya kalmak ne yada sürekli gelmek ne, amaç ne yani özlem mi hiç sanmıyorum

3 aylık evlisiniz diyelim . Kayinvalideniz daha ilk haftadan beri haftada iki gün en az Surekli size gelip kalıyor ve genç bir kayınvalide. Ister miydiniz ? Yada rahatsz olurmuydunuz?
Tabiki rahatsız olurum. Kendi evi yok mu? Yada eşi?

Bunu esinize sorun.
Rahatsiz olmuyorsa onda vardir bir sorun..

Niye geliyormuş ki ?
Evde yalnız kaldı şimdi diğer oğlumda evlennce bi bana bi geliyor. O daha yeni evli ona daha çok gidiyor . Aman bana az gelsin zaten . Bnde kızın fikirlerini merak ediyorum . Eşim kardeşine sormuş karım da istiyor demste ben pek inanmadım kim olsa rahatsz olur gibi geliyor

Evde yalnız kaldı şimdi diğer oğlumda evlennce bi bana bi geliyor. O daha yeni evli ona daha çok gidiyor . Aman bana az gelsin zaten . Bnde kızın fikirlerini merak ediyorum . Eşim kardeşine sormuş karım da istiyor demste ben pek inanmadım kim olsa rahatsz olur gibi geliyor

Eltiniz memnun olabilir rahatsız olan kadar memnun olan da normal :)

Zannetmiyorum isteyeceğini. Kim ister ki. Şimdi istiyorsa bile ilerde yeter artık der kadın.

Back
X