- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
3 aylık evlisiniz diyelim . Kayinvalideniz daha ilk haftadan beri haftada iki gün en az Surekli size gelip kalıyor ve genç bir kayınvalide. Ister miydiniz ? Yada rahatsz olurmuydunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke direk aynı evde otursalarmış.3 aylık evlisiniz diyelim . Kayinvalideniz daha ilk haftadan beri haftada iki gün en az Surekli size gelip kalıyor ve genç bir kayınvalide. Ister miydiniz ? Yada rahatsz olurmuydunuz?
Tabiki rahatsız olurum. Kendi evi yok mu? Yada eşi?3 aylık evlisiniz diyelim . Kayinvalideniz daha ilk haftadan beri haftada iki gün en az Surekli size gelip kalıyor ve genç bir kayınvalide. Ister miydiniz ? Yada rahatsz olurmuydunuz?
Yok . Surekli bi bende bi eltimde kaliyo evide yakın . Kız daha yeni evli hiç sıkılmiyor mu merak ettim . Çok samimi değiliz daha aramız iyi de merak ediyorum fikirleriniKocası yokmu ?
Eltim de kalıyorsa Surekli banada gelip kalıyorda onlar yeni evli eşim sormuş kardeşine . Karım istiyor demis Bnde anlamadim vallaBunu esinize sorun.
Rahatsiz olmuyorsa onda vardir bir sorun..
Evde yalnız kaldı şimdi diğer oğlumda evlennce bi bana bi geliyor. O daha yeni evli ona daha çok gidiyor . Aman bana az gelsin zaten . Bnde kızın fikirlerini merak ediyorum . Eşim kardeşine sormuş karım da istiyor demste ben pek inanmadım kim olsa rahatsz olur gibi geliyorNiye geliyormuş ki ?
Eltim de kalıyorsa Surekli banada gelip kalıyorda onlar yeni evli eşim sormuş kardeşine . Karım istiyor demis Bnde anlamadim valla
Evde yalnız kaldı şimdi diğer oğlumda evlennce bi bana bi geliyor. O daha yeni evli ona daha çok gidiyor . Aman bana az gelsin zaten . Bnde kızın fikirlerini merak ediyorum . Eşim kardeşine sormuş karım da istiyor demste ben pek inanmadım kim olsa rahatsz olur gibi geliyor
Dert etmedim merak ettim ben Çok rahatsz oluyorumdaGerçekten merakımdan soruyorum neden bunu dert ettiniz kendinize :) eltiniz memnun halinden demek ki.
Dert etmedim merak ettim ben Çok rahatsz oluyorumda
Zannetmiyorum isteyeceğini. Kim ister ki. Şimdi istiyorsa bile ilerde yeter artık der kadın.Evde yalnız kaldı şimdi diğer oğlumda evlennce bi bana bi geliyor. O daha yeni evli ona daha çok gidiyor . Aman bana az gelsin zaten . Bnde kızın fikirlerini merak ediyorum . Eşim kardeşine sormuş karım da istiyor demste ben pek inanmadım kim olsa rahatsz olur gibi geliyor
Ben yaptim bunu bi kere , gittim annemlerin evine tam bir hafta kaldim , apar topar evine donmek zorunda kalmisti kv kisisi :))İstemezdim. Önünü alamıyorsam da döner evime kendi annemle otururdum.