• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çok merak ediyorum...

bengubadeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
20
0
36
Sinop
Kimseye söyleyemedim bunu.Bir erkek arkadaşım var iyi olunca iyi ama kötü olunca çok fena.adea sinir küpüne dönüyor.burada da mutsuz evlilikler ile ilgili yazılar okudum dayak mezusu geçen mesajlar vardı.Bende ilişkim boyunca ara ara hırpalandım acı ve üzücü şeyler yaşandı.Söylemeliyim ki dayak mevzusu da oldu sayılır.Ben her defasında bitirme kararı aldım ama bir daha yapmayacağım diyerek tekrar devam ettim ilişkimize.Daha sonraları dayak olmadı ama sözlerle hakaret etmeler oldu çünkü sinirini başka türlü çıkaramıyordu.Onun ailesiyle tanışıyorum hemde hemen hemen hepsiyle benim ailem de çoğu biliyor ciddi bir ilişki düşünüyoruz.Acaba evlenirsek dayak olur mu ÇOK MERAK EDİYORUM?? Ona göre hayatımda karar almak istiyorum.bu konuyu anneme anlatsam zaten direk ayrılmamızı isteyecektir.Lütfen yardım edin kızlar..

flört döneminde dahi hırpalanmalar varsa evlilikte neler olur düşünmek bile istemiyorum ezdirtme kendini :47:

İnsan 7 sinde neyse 70 inde odur.Daha evlenmeden kaybetme korkusu varken sana böyle davranabiliyorsa emin ol ileride çok daha kötülerini yaşayacaksın hatta tv lerde sonr zamanlarda dayakçı kocayı boşamaya çalışan kadınların eski kocaları tarafından öldürüldüklerini ya da ölümle tehdit edildiklerini izliyoruz.Yol yakınken ayrılın derim,öyle sevgi olmaz olsun.Ki zaten sevgi filan değil ne onunki ne seninki,çünkü insan sevdiğine kıyamaz ve acı çektiren birini sevemez.Umarım aklını başına toplar yol yakınken kaçar kurtulursun o psikopattan...

evlenirsen bile bile lades demis olursun canim
daha seni sevgiliyken hirpaliyorsa kim bilir evlenince neler yapar
düsünmek bile istemiyorum
sana önerim acil olarak kurtul o adamdan cok acil hemde

Kimseye söyleyemedim bunu.Bir erkek arkadaşım var iyi olunca iyi ama kötü olunca çok fena.adea sinir küpüne dönüyor.burada da mutsuz evlilikler ile ilgili yazılar okudum dayak mezusu geçen mesajlar vardı.Bende ilişkim boyunca ara ara hırpalandım acı ve üzücü şeyler yaşandı.Söylemeliyim ki dayak mevzusu da oldu sayılır.Ben her defasında bitirme kararı aldım ama bir daha yapmayacağım diyerek tekrar devam ettim ilişkimize.Daha sonraları dayak olmadı ama sözlerle hakaret etmeler oldu çünkü sinirini başka türlü çıkaramıyordu.Onun ailesiyle tanışıyorum hemde hemen hemen hepsiyle benim ailem de çoğu biliyor ciddi bir ilişki düşünüyoruz.Acaba evlenirsek dayak olur mu ÇOK MERAK EDİYORUM?? Ona göre hayatımda karar almak istiyorum.bu konuyu anneme anlatsam zaten direk ayrılmamızı isteyecektir.Lütfen yardım edin kızlar..

canim suanda esin bile olmayan insana kendini ezdiriyorsan evlendikten sonra istedigini yapar hicbirsey diyemessin....Basta koyucaksin tepkini ortaya...Kendinize neden yapiyorsunuz bunu?...
Bence direk ayril,hatta hic bekleme...
O kadar dayak haberlerini bosuna izlemiyoruz canim,insanin huyu neyse degismiyor malesef...
Kendi iyiligin icin soyluyorum bunlari...
Yoksa burada okudugumuz gibi evlilik sonrasi siddetede saygisizligada maruz kalirsin ve o zaman bosanmak daha zor...Simdi yol yakinken don derim.....:68:

Back
X