Çok merak ettiğim bir şey var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

innocentee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2018
283
197
103
Bu hesabım değil ve sahibinin haberi izni var.cok merak ettiğim cevabını netten youtubadan bulamadığım bir konu var.Birini şupheye düşürmek istiyorsunuz,hakkınızda acaba diye düşünmesini içinin kemirilmesini istiyorsunuz ama aynı şey başınıza geliyor siz yaşıyorsunuz.bu mümkün mü?nasıl anlatayım yani ava giderken avlanmak gibi birşey.tam anlatamadım ama eminim burdaki akıllı kadınlar ne demek istediğimi anlamıştır.

Bu hesabım değil ve sahibinin haberi izni var.cok merak ettiğim cevabını netten youtubadan bulamadığım bir konu var.Birini şupheye düşürmek istiyorsunuz,hakkınızda acaba diye düşünmesini içinin kemirilmesini istiyorsunuz ama aynı şey başınıza geliyor siz yaşıyorsunuz.bu mümkün mü?nasıl anlatayım yani ava giderken avlanmak gibi birşey.tam anlatamadım ama eminim burdaki akıllı kadınlar ne demek istediğimi anlamıştır.
Olabilir. İlahi adalet. Siz de bundan ders alın diye yaşanmış olabilir.

😂😂 kıskandırmak için zarf attınız oda ters etkimi yaptı 😀

Bu saatte bu kadar Gizem fazla değil mi, açık açık yazsanız şunu.Kime ne yapmaya çalışıyorsunuz? Evet o kadar zeki değilim🙄.
emann başka konuları okumaya gidiyorum ben gece gece zaten beyin ölümü gerçekleşti bende uyumadan önce okuyayım dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X