• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok merak ettiğim bir şey var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence kendinize bir hesap açın. Olayın en önemli kısımlarını yazın geri kalan bazı şeyleri değiştirerek anlatın ya da hiç anlatmayın. Böyle fikir sahibi olmadan zikir sahibi olamıyoruz malesef.
Haklısınız.elimden geldiğince soruyu sormaya çalıştım ama anlatamadım.

Bi ergen kuzen hesaba girip üyeler hakkinda yorum yazıyor, bir başka arkadaş sanki üyelik almak paraylaymis gibi gizemli konu açiyor.
Ne alıcısı çok üyeliği varmış konu sahibinin,yersek.

Fazla detaya giremiyorum lanet olsun,hesabın sahibi de zor duruma düşecek bu sefer parçalar beni...sebep olan kişi iftira attı
Hesabın sahibi zaten ceza alacak, başkasının hesabını kullanmak yasak bildiğim kadarıyla. İki dakika sürmüyor yeni hesap açma, değer mi birinin hakkına girmeye?

Bi ergen kuzen hesaba girip üyeler hakkinda yorum yazıyor, bir başka arkadaş sanki üyelik almak paraylaymis gibi gizemli konu açiyor.
Size rahatlıkla yemin edebilirim ki hesap sahibinin bir suçu yok şuan hasta bebeğiyle ilgileniyor 3 küçük çocukla yasam mucadelesi içinde sessizce burayı takip ederdi bildiğim kadarıyla konu falan açmaz benim yüzümden ilk defa konu açıp özür dilemiş.çok sempati duyduğum çok sevdiğim üyeler vardı bir çılgınlık yapıp yazdım elime yüzüme bulastirdim.

ay yok o konuda kimse bana uymasın.benden görgüsüzü yok evim üzerinde etiketleriyle duran giysilerle dolu aynı modelden tüm renk kararsız kalınca.o konuya girdiğim gibi çıktım en mal benim kıyafet konusunda çünkü
Öyle deme, paran var ki alıyorsun 😁

Ergen de değilim,ergence hareketlerim var ama yaşım küçük değil evliyim.baska arkadaş yok o konuyu da ben açtım.

Size rahatlıkla yemin edebilirim ki hesap sahibinin bir suçu yok şuan hasta bebeğiyle ilgileniyor 3 küçük çocukla yasam mucadelesi içinde sessizce burayı takip ederdi bildiğim kadarıyla konu falan açmaz benim yüzümden ilk defa konu açıp özür dilemiş.çok sempati duyduğum çok sevdiğim üyeler vardı bir çılgınlık yapıp yazdım elime yüzüme bulastirdim.
Sevdiğiniz üyelere özelden yazıp fikir alın ozaman konuyu bilmeyince tahmin yürütüp cvp yazmak zor

Ergen kuzenim mail adresimi çaldı muhabbetti de yalan yani açıklamış oldunuz kendiniz 🤣🤣
Yemininizde çok inandırıcı.
Yalan atmak da belli bir zeka istiyor biliyor musunuz?
O da olmayınca biyke komik duruma düşüyor insan.

Bu hesabım değil ve sahibinin haberi izni var.cok merak ettiğim cevabını netten youtubadan bulamadığım bir konu var.Birini şupheye düşürmek istiyorsunuz,hakkınızda acaba diye düşünmesini içinin kemirilmesini istiyorsunuz ama aynı şey başınıza geliyor siz yaşıyorsunuz.bu mümkün mü?nasıl anlatayım yani ava giderken avlanmak gibi birşey.tam anlatamadım ama eminim burdaki akıllı kadınlar ne demek istediğimi anlamıştır.
Anlasılan karşınızdaki sizden daha kurnaz çıkmış 😅

Ergen kuzenim mail adresimi çaldı muhabbetti de yalan yani açıklamış oldunuz kendiniz 🤣🤣
Yemininizde çok inandırıcı.
Yalan atmak da belli bir zeka istiyor biliyor musunuz?
O da olmayınca biyke komik duruma düşüyor insan.
Anlamadım ne maili çalmışım ne demek istiyorsunuz.

Yada arkadaşın dediği gibi yaşadığınız ili bile değiştirerek atıyorum istabuldasiniz ama Urfa'da yaşıyorum filan yer isimler filan değişik olunca ne bileyim konuyu yazınca bizim elti buraya yazmış diyecek kadar nereden anlayacaklar 🤔

Yada arkadaşın dediği gibi yaşadığınız ili bile değiştirerek atıyorum istabuldasiniz ama Urfa'da yaşıyorum filan yer isimler filan değişik olunca ne bileyim konuyu yazınca bizim elti buraya yazmış diyecek kadar nereden anlayacaklar 🤔
Evet haklısınız,ama konu öyle bir konu ki bütün sülale ayağa kalktı Allah korusun kan akacaktı.bir kaç cümle bile yeter ifşa olmama.

Başka hesap alıp o konuyu açsam ifşa olurum.
İyi, arkadaşınıza söyleyin hesabı banlanacak sizin yüzünüzden. Kendim konuyu açsam ifşa olurum mu? Niye tüm Türkiye'nin tanıdığı biri misiniz, ayrıca emin olun o kadar anlamsız şeyler yazmışsınız ki biz bile anlamadık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X