Çok merak ettiğim bir şey var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu hesabım değil ve sahibinin haberi izni var.cok merak ettiğim cevabını netten youtubadan bulamadığım bir konu var.Birini şupheye düşürmek istiyorsunuz,hakkınızda acaba diye düşünmesini içinin kemirilmesini istiyorsunuz ama aynı şey başınıza geliyor siz yaşıyorsunuz.bu mümkün mü?nasıl anlatayım yani ava giderken avlanmak gibi birşey.tam anlatamadım ama eminim burdaki akıllı kadınlar ne demek istediğimi anlamıştır.
Akıllı değilim heralde anlamadım

İyi, arkadaşınıza söyleyin hesabı banlanacak sizin yüzünüzden. Kendim konuyu açsam ifşa olurum mu? Niye tüm Türkiye'nin tanıdığı biri misiniz, ayrıca emin olun o kadar anlamsız şeyler yazmışsınız ki biz bile anlamadık.
Çok sevindim anlaşılmadigina.arkadasim değil kuzenim oluyor.

Ergen kuzen?
_20230910_023436.webp

Ergen kuzenim mail adresimi çaldı muhabbetti de yalan yani açıklamış oldunuz kendiniz 🤣🤣
Yemininizde çok inandırıcı.
Yalan atmak da belli bir zeka istiyor biliyor musunuz?
O da olmayınca biyke komik duruma düşüyor insan.
Şimdi baktım ergen kuzenim mailimden hesabıma girmiş yazıyor neden iftira atıyorsunuz?

Şimdi baktım ergen kuzenim mailimden hesabıma girmiş yazıyor neden iftira atıatıyorsunuz
Niye baktınız siz yazmadınız mi o konuyu?
İzinsiz mail adresine girmek çık masum tabi.
Yalan dolan konular açıp duran kişi iftiradan bahsediyor.
Cidden sorunlarınızı var sizin
Şifalar dilerim.
Yönetim de ilgilenecekir yalanlarınızla bizzat şikayet ettim sizi.

Niye baktınız siz yazmadınız mi o konuyu?
İzinsiz mail adresine girmek çık masum tabi.
Yalan dolan konular açıp duran kişi iftiradan bahsediyor.
Cidden sorunlarınızı var sizin
Şifalar dilerim.
Yönetim de ilgilenecekir yalanlarınızla bizzat şikayet ettim sizi.
Lütfen rica ediyorum yönetim ilgilensin.üyelerle ilgili konuyu ben açtım,diğerini kuzenim ve mailimi çalmış gibi bir cümle yazılmış mi baktım.ne var bunda

Çok sevindim anlaşılmadigina.arkadasim değil kuzenim oluyor.
Çok sevinin, üye kuzeniniz mimlensin, hesabı banlanıp ceza alsın ama siz çok sevinin. Belki kadın bir gün burada yardım isteyecek konu açacak ama kimse kendisini ciddiye almayacak. Ters cevaplar alıp polemiğe girecek ve yardım bilgi alamayacak ama sizin umurunuzda değil. Nasıl olsa sizin hesabınız sizin sorununuz değil. Çok sevinmeye devam edin.

Çok sevinin, üye kuzeniniz mimlensin, hesabı banlanıp ceza alsın ama siz çok sevinin. Belki kadın bir gün burada yardım isteyecek konu açacak ama kimse kendisini ciddiye almayacak. Ters cevaplar alıp polemiğe girecek ve yardım bilgi alamayacak ama sizin umurunuzda değil. Nasıl olsa sizin hesabınız sizin sorununuz değil. Çok sevinmeye devam edin.
Yanlış anladınız.ona sevinmedim,konunun karışık olmasına sevindim ama haklısınız tabii ki.duyarliliginiz için teşekkür ederim.konu açmaz o.annem açar ben açarım ona da tavsiye ettik ama.onun konu açmakla dertleri çözülseydi şimdiye yüzlerce konu açardı belki de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X