Çok merak ettiğim bir şey var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gidip Niloş'a o elbiseyi aldıralım bari. Bu konu sıkıcı😇.
ay yok o konuda kimse bana uymasın.benden görgüsüzü yok evim üzerinde etiketleriyle duran giysilerle dolu aynı modelden tüm renk kararsız kalınca.o konuya girdiğim gibi çıktım en mal benim kıyafet konusunda çünkü

Bu saatte bu kadar Gizem fazla değil mi, açık açık yazsanız şunu.Kime ne yapmaya çalışıyorsunuz? Evet o kadar zeki değilim🙄.
Ben sizin zekanizla ilgili yorum yaptığımı hatırlamıyorum.benim hakkımda şüpheye düşmesini istediğim biri vardı ve ilahi adalet mi artık neyse o duruma ben düştüm...

sizin ona ilginiz olduğunu fark ettiği için söylemiştir ne konuda şüpheye yol açtı bilemeyeceğim ama yakin arkadaşlarindan yada direk kendisine sorun aklınızda kalmasındansa
Masum olduğunu iddia ediyor ve çok şaşkın,nasıl bir oyunun tuzağın içine düştük diyor.

ay yok o konuda kimse bana uymasın.benden görgüsüzü yok evim üzerinde etiketleriyle duran giysilerle dolu aynı modelden tüm renk kararsız kalınca.o konuya girdiğim gibi çıktım en mal benim kıyafet konusunda çünkü
Ben hiç yorum bile yapmadım, çook uzun zamandır doğru düzgün kıyafet aldığım bile yok.Yazları şort t-shirt, kışları eşofman takılıyorum uzun süredir 😂.

Evet erkek ama o yapmadı onunla ilgili başkası tarafindan birseyler duydum.
E tamam işte sizde bunu yapın o zaman size bunları anlatıp içinize kurt düşmesine sebep olan kişiye, sizde bişiler anlatıp içine kurt düşürmek istediğiniz kişiye ilettirmeye çalışın.
Neden bunlar yapılıyor ama?

Ben sizin zekanizla ilgili yorum yaptığımı hatırlamıyorum.benim hakkımda şüpheye düşmesini istediğim biri vardı ve ilahi adalet mi artık neyse o duruma ben düştüm...
Yok ya, sanmıyorum.İlahi adalet böyle şeylerle alakadar olmaz.Daha ciddi şeyler lâzım 🙁.

E tamam işte sizde bunu yapın o zaman size bunları anlatıp içinize kurt düşmesine sebep olan kişiye, sizde bişiler anlatıp içine kurt düşürmek istediğiniz kişiye ilettirmeye çalışın.
Neden bunlar yapılıyor ama?
Fazla detaya giremiyorum lanet olsun,hesabın sahibi de zor duruma düşecek bu sefer parçalar beni...sebep olan kişi iftira attı

Fazla detaya giremiyorum lanet olsun,hesabın sahibi de zor duruma düşecek bu sefer parçalar beni...sebep olan kişi iftira attı
Bilmece gibi gerçekten kendimiz kurup dusunup cvp verip yaşamıyoruz.hesap sahibi niye parçalıyor sizi .üyelik açmak zor deil kendiniz niye acmiyorsunuz

Keşke yazabilsem anında ifşa olurum...her actigim.konu fiyasko kahretsin elime yüzüme bulaştirdim.
Burası anonim bir yer ve kimse birbirinin gerçek kimliğini bilmiyor. İsterseniz yeni bir üyelik alın yönetime danışarak, o şekilde açın konuyu.

Keşke yazabilsem anında ifşa olurum...her actigim.konu fiyasko kahretsin elime yüzüme bulaştirdim.
Bence kendinize bir hesap açın. Olayın en önemli kısımlarını yazın geri kalan bazı şeyleri değiştirerek anlatın ya da hiç anlatmayın. Böyle fikir sahibi olmadan zikir sahibi olamıyoruz malesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X