- 14 Kasım 2018
- 283
- 197
- 103
- Konu Sahibi innocentee
-
Oğğ akıllı değil miyim yoksaburdaki akıllı kadınlar ne demek istediğimi anlamıştı
Niloş aklın elbisede kalmış seninOğğ akıllı değil miyim yoksa
Olabilir. İlahi adalet. Siz de bundan ders alın diye yaşanmış olabilir.Bu hesabım değil ve sahibinin haberi izni var.cok merak ettiğim cevabını netten youtubadan bulamadığım bir konu var.Birini şupheye düşürmek istiyorsunuz,hakkınızda acaba diye düşünmesini içinin kemirilmesini istiyorsunuz ama aynı şey başınıza geliyor siz yaşıyorsunuz.bu mümkün mü?nasıl anlatayım yani ava giderken avlanmak gibi birşey.tam anlatamadım ama eminim burdaki akıllı kadınlar ne demek istediğimi anlamıştır.
Youtubeda bulamamış ben şöyle bir düşündüm ben bunu taratirken arama motoruna ne yazardım dedimSen ne anlatıyorsun be abla, gözünü seveyim be abi.
Evet şuan sanki o kadar da güzel değildi diye geciriyordum içimdenNiloş aklın elbisede kalmış senin.
O yüzden buraya konu açtım zaten...Youtubeda bulamamış ben şöyle bir düşündüm ben bunu taratirken arama motoruna ne yazardım dedim
Bu hesabım değil ve sahibinin haberi izni var.cok merak ettiğim cevabını netten youtubadan bulamadığım bir konu var.Birini şupheye düşürmek istiyorsunuz,hakkınızda acaba diye düşünmesini içinin kemirilmesini istiyorsunuz ama aynı şey başınıza geliyor siz yaşıyorsunuz.bu mümkün mü?nasıl anlatayım yani ava giderken avlanmak gibi birşey.tam anlatamadım ama eminim burdaki akıllı kadınlar ne demek istediğimi anlamıştır.
Hayır aklına kurt düşürmek istedim ama benim aklıma kurt düştü.kıskandırmak için zarf attınız oda ters etkimi yaptı
Eee aynı etkiyi o size yapmış karşı taraf erkekmiHayır aklına kurt düşürmek istedim ama benim aklıma kurt düştü.
Evet erkek ama o yapmadı onunla ilgili başkası tarafindan birseyler duydum.Eee aynı etkiyi o size yapmış karşı taraf erkekmi
Bu saatte bu kadar Gizem fazla değil mi, açık açık yazsanız şunu.Kime ne yapmaya çalışıyorsunuz? Evet o kadar zeki değilimEvet erkek ama o yapmadı onunla ilgili başkası tarafindan birseyler duydum.
Tamam git ona sor nasıl yapıldığınıHayır aklına kurt düşürmek istedim ama benim aklıma kurt düştü.
emann başka konuları okumaya gidiyorum ben gece gece zaten beyin ölümü gerçekleşti bende uyumadan önce okuyayım dedimBu saatte bu kadar Gizem fazla değil mi, açık açık yazsanız şunu.Kime ne yapmaya çalışıyorsunuz? Evet o kadar zeki değilim.
sizin ona ilginiz olduğunu fark ettiği için söylemiştir ne konuda şüpheye yol açtı bilemeyeceğim ama yakin arkadaşlarindan yada direk kendisine sorun aklınızda kalmasındansaEvet erkek ama o yapmadı onunla ilgili başkası tarafindan birseyler duydum.
Gidip Niloş'a o elbiseyi aldıralım bari. Bu konu sıkıcıemann başka konuları okumaya gidiyorum ben gece gece zaten beyin ölümü gerçekleşti bende uyumadan önce okuyayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?