- Konu Sahibi innocentee
-
Akıllı değilim heralde anlamadımBu hesabım değil ve sahibinin haberi izni var.cok merak ettiğim cevabını netten youtubadan bulamadığım bir konu var.Birini şupheye düşürmek istiyorsunuz,hakkınızda acaba diye düşünmesini içinin kemirilmesini istiyorsunuz ama aynı şey başınıza geliyor siz yaşıyorsunuz.bu mümkün mü?nasıl anlatayım yani ava giderken avlanmak gibi birşey.tam anlatamadım ama eminim burdaki akıllı kadınlar ne demek istediğimi anlamıştır.
Çok sevindim anlaşılmadigina.arkadasim değil kuzenim oluyor.İyi, arkadaşınıza söyleyin hesabı banlanacak sizin yüzünüzden. Kendim konuyu açsam ifşa olurum mu? Niye tüm Türkiye'nin tanıdığı biri misiniz, ayrıca emin olun o kadar anlamsız şeyler yazmışsınız ki biz bile anlamadık.
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden de...Allah yardımcınız olsun anlatmak isterseniz buradayız
Siz emin olana kadar iki tarafada temkinli davranin içinizdeki şüpheden kurulmadan bir yola girmeyinMasum olduğunu iddia ediyor ve çok şaşkın,nasıl bir oyunun tuzağın içine düştük diyor.
Ergen kuzen mail adresinden hesaba girmişti ya hani ondan bahsediyorum.Anlamadım ne maili çalmışım ne demek istiyorsunuz.
Şimdi baktım ergen kuzenim mailimden hesabıma girmiş yazıyor neden iftira atıyorsunuz?Ergen kuzenim mail adresimi çaldı muhabbetti de yalan yani açıklamış oldunuz kendiniz
Yemininizde çok inandırıcı.
Yalan atmak da belli bir zeka istiyor biliyor musunuz?
O da olmayınca biyke komik duruma düşüyor insan.
Taciz falanmi var..??Konu çok rezil,bütün sülale karıştı ve anında tanıdıklar anlar.cok merak ettiyseniz özelden yazayım size.
O benim işte.Ergen kuzen mail adresinden hesaba girmişti ya hani ondan bahsediyorum.
Siz birlikte anlamıyorsunuz yazdığınız şeyleri
Yok değil.Taciz falanmi var..??
Ee yani?Ergen kuzen?
Eki Görüntüle 3298818
Niye baktınız siz yazmadınız mi o konuyu?Şimdi baktım ergen kuzenim mailimden hesabıma girmiş yazıyor neden iftira atıatıyorsunuz
Asıl size?Ee yani?
Lütfen rica ediyorum yönetim ilgilensin.üyelerle ilgili konuyu ben açtım,diğerini kuzenim ve mailimi çalmış gibi bir cümle yazılmış mi baktım.ne var bundaNiye baktınız siz yazmadınız mi o konuyu?
İzinsiz mail adresine girmek çık masum tabi.
Yalan dolan konular açıp duran kişi iftiradan bahsediyor.
Cidden sorunlarınızı var sizin
Şifalar dilerim.
Yönetim de ilgilenecekir yalanlarınızla bizzat şikayet ettim sizi.
Kardeşiz biz,aramizda mailin telefonun lafı olmaz.Lütfen rica ediyorum yönetim ilgilensin.üyelerle ilgili konuyu ben açtım,diğerini kuzenim ve mailimi çalmış gibi bir cümle yazılmış mi baktım.ne var bunda
Açıklama ve özür var.nerede tuhaflık sezdiniz yazar mısınız.Asıl size?
Çok sevinin, üye kuzeniniz mimlensin, hesabı banlanıp ceza alsın ama siz çok sevinin. Belki kadın bir gün burada yardım isteyecek konu açacak ama kimse kendisini ciddiye almayacak. Ters cevaplar alıp polemiğe girecek ve yardım bilgi alamayacak ama sizin umurunuzda değil. Nasıl olsa sizin hesabınız sizin sorununuz değil. Çok sevinmeye devam edin.Çok sevindim anlaşılmadigina.arkadasim değil kuzenim oluyor.
Yanlış anladınız.ona sevinmedim,konunun karışık olmasına sevindim ama haklısınız tabii ki.duyarliliginiz için teşekkür ederim.konu açmaz o.annem açar ben açarım ona da tavsiye ettik ama.onun konu açmakla dertleri çözülseydi şimdiye yüzlerce konu açardı belki de.Çok sevinin, üye kuzeniniz mimlensin, hesabı banlanıp ceza alsın ama siz çok sevinin. Belki kadın bir gün burada yardım isteyecek konu açacak ama kimse kendisini ciddiye almayacak. Ters cevaplar alıp polemiğe girecek ve yardım bilgi alamayacak ama sizin umurunuzda değil. Nasıl olsa sizin hesabınız sizin sorununuz değil. Çok sevinmeye devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?