• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok merak ettiğim bir şey var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir insanı gereğinden fazla düşünüp tüm enerjinizi ona verirseniz o değil hep siz üzülürsünüz. Karşınızdaki insan sizin enerjinizle beslenir çünkü düşünce bile olsa tüm enerjinizi ona veriyorsunuz.

Tahin Helva hanım CİRİLLA çok sevdiğiniz biri anlaşılan.benimle başka ne sorununuz olabilir ki.
Burada kimse birbirini tanımıyor, yorumları kafa yapıları denk üyelerin aşinalığı var. Kuzeniniz şimdi burada evliliği veya çocuklarıyla ilgili bir konu açsa yardım istese fikir sorsa kimse ciddiye almayacak. Acaba bunu hangi kuzen yazıyor, yine biri dalga mı geçiyor denecek. Sayenizde mimlendi. Siz ne bencil birisiniz, kadının hakkını gasp ediyorsunuz. Ben yanmayayım o yansın diyorsunuz.

Bunca daginik duzensiz isler icinde ava giderken avlanmak normal degil mi? Yok kuzenim yok kardesiz yok uye isimleri yok ozurler... kimliginiz yuzunuz hicbir bilginiz yok surda ve girdiginiz aksiyonlara bakin, gercek hayatta tabii ki bundan asagi kalmayip neredeyse kan cikaracak konulara karisicaktiniz aksi mumkun degil su psikolojiyle.
BIrini kendinize ikna edip evlenebilmissiniz ok ama cocuk yapmak icin milyon kere dusunun olur mu?

Burada kimse birbirini tanımıyor, yorumları kafa yapıları denk üyelerin aşinalığı var. Kuzeniniz şimdi burada evliliği veya çocuklarıyla ilgili bir konu açsa yardım istese fikir sorsa kimse ciddiye almayacak. Acaba bunu hangi kuzen yazıyor, yine biri dalga mı geçiyor denecek. Sayenizde mimlendi. Siz ne bencil birisiniz, kadının hakkını gasp ediyorsunuz. Ben yanmayayım o yansın diyorsunuz.
Konu açmıyor o.o yüzden rahatım zaten.

Bunca daginik duzensiz isler icinde ava giderken avlanmak normal degil mi? Yok kuzenim yok kardesiz yok uye isimleri yok ozurler... kimliginiz yuzunuz hicbir bilginiz yok surda ve girdiginiz aksiyonlara bakin, gercek hayatta tabii ki bundan asagi kalmayip neredeyse kan cikaracak konulara karisicaktiniz aksi mumkun degil su psikolojiyle.
BIrini kendinize ikna edip evlenebilmissiniz ok ama cocuk yapmak icin milyon kere dusunun olur mu?
Nickinizle düşünceleriniz ne kadar uyumlu...ister inanın ister inanmayın sizin sorununuz.Kimligimiz bilgimiz hiçbir şeyimiz belli değil diye mi bunları yazma haddini buluyorsunuz...kim oluyorsunuz da ahkam kesiyorsunuz yargiliyorsunuz ,çok mu 4/4lük bir insasınız.klavye delikanlılarından birisiniz sadece,kendinize gelin.

Bir insanı gereğinden fazla düşünüp tüm enerjinizi ona verirseniz o değil hep siz üzülürsünüz. Karşınızdaki insan sizin enerjinizle beslenir çünkü düşünce bile olsa tüm enerjinizi ona veriyorsunuz.
Haklısınız,ama sormak istediğim bu değildi.Teşekkür ederim

Ayrıca 2 tane evladım var.

Nickinizle düşünceleriniz ne kadar uyumlu...ister inanın ister inanmayın sizin sorununuz.Kimligimiz bilgimiz hiçbir şeyimiz belli değil diye mi bunları yazma haddini buluyorsunuz...kim oluyorsunuz da ahkam kesiyorsunuz yargiliyorsunuz ,çok mu 4/4lük bir insasınız.klavye delikanlılarından birisiniz sadece,kendinize gelin.
Ne sacmaliyosunuz ya sjdjsjs off siz de kendinizden gidin, cunku kendiniz olmak sacmasapan🤝🏻

Bu hesabım değil ve sahibinin haberi izni var.
innocentee üyeliğini tam olarak kim kullanıyor?
Bir gün ergen kuzen konu açıyor, bir gün biri kuzenim konu açtı deyip özür içerikli topik açıyor, ergen kuzen olduğu söylenen kişi yine gelip konu açıyor, yarın kim konu açacak?
Söylendiği gibi ergen misiniz 2 çocuklu bir kadın mısınız o da belli değil.

Bu hesabım değil ve sahibinin haberi izni var

Keşke yazabilsem anında ifşa olurum...her actigim.konu fiyasko kahretsin elime yüzüme bulaştirdim.

Size rahatlıkla yemin edebilirim ki hesap sahibinin bir suçu yok şuan hasta bebeğiyle ilgileniyor 3 küçük çocukla yasam mucadelesi içinde sessizce burayı takip ederdi bildiğim kadarıyla konu falan açmaz benim yüzümden ilk defa konu açıp özür dilemiş.çok sempati duyduğum çok sevdiğim üyeler vardı bir çılgınlık yapıp yazdım elime yüzüme bulastirdim.

Ergen de değilim,ergence hareketlerim var ama yaşım küçük değil evliyim.baska arkadaş yok o konuyu da ben açtım.

Çok sevindim anlaşılmadigina.arkadasim değil kuzenim oluyor.

Lütfen rica ediyorum yönetim ilgilensin.üyelerle ilgili konuyu ben açtım,diğerini kuzenim ve mailimi çalmış gibi bir cümle yazılmış mi baktım.ne var bunda

Kardeşiz biz,aramizda mailin telefonun lafı olmaz.
Bir üyelik alındığında kafanıza göre kullanamazsınız kim aldıysa o konu açar, ki üyelik almak ücretsiz ve 5 dakikalık bir işlem, burası da yol geçen hani değil kuralları var.
“Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar.” kuralına uyulmadığı için üyelik iptal edilecektir.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X