cok moralim bozuk aglicam :(

EceKaan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
3.571
3.949
333
30
kizlar cok utaniyorum simdi bir uyandim altim islak.sok oldum gece2 kere tuvalete gittigim halde esim uyuyor gecen ay da basima bir kere geldi. cok su vs.icmemistim. ckk utaniyorum ve uzuluyorum bu duruma ya kaynanamgilde kalirkn falan da olsa

Hic bir bilgim yok
usutme de olabilir
yada idrar torbasi mi veya kaslarla alakali birsey olabilecegini okumustum....doktora gorunmede fayda var
normal degil

canim jinekoloji bakar mi yoksa urolojiye mi gitmeliyim
İlk olarak ürologa görünmeniz gerekiyor.
Mesaneyle alakalı bir problem olabilir.
Sonra da kadın hastalıkları uzmanına da görünebilirsiniz.
Stresten kaynaklı bu tarz sorunlar olabildiğini de uzmanlar açıklıyor.
Utanılacak bir şey yok, içinizi ferah tutun.

Seninle alakalı bi sorun değil gereğini yaptıktan sonra hiçde utanna

Bence sen norolojiyede bir gorun. Misal multiple skleroz ataklarinda bazen idrar tutamama bir belirti olabilir. Yani oyledir demiyorum ama her ihtimali goze almak lazim...

Urolojiden giris yapta gerci gerekli gorurse o yonlendirir...

Bu cok sik olmadigi surece cok onemli bir sorun degil diye biliyorum. Yani ayda yilda bir kere olunca "kaza" olarak gormek gerekiyormus. Benim bir kere basima geldi hem de kaynanamin evinde ondan sonra hic olmadi. Yine de bir doktora gorun istersen ama cok da telaslanma.

kizlar cok utaniyorum simdi bir uyandim altim islak.sok oldum gece2 kere tuvalete gittigim halde esim uyuyor gecen ay da basima bir kere geldi. cok su vs.icmemistim. ckk utaniyorum ve uzuluyorum bu duruma ya kaynanamgilde kalirkn falan da olsa
Canım doktora git idrar eksende bi problem olabilir

bak kardeşim bunun için dr gitmelisin.
dilerim önemli bişey değildir.
ama bazı hastalıkların habercisi de olabilir maalesef..
mesela benim beyinle ilgili bir rahatsızlığım var. dr 3 belirti saydı. bunları yaşarsan gel diye..
biride istemsiz idrar kaçırma..
şimdi utanma zamanı değil lütfen bir doktora görün..

hergün olmuyorsa önemli değil. birkaç defa bende yaşadım soğuk almış olbilirsin.

Geçmiş olsun.
Ürolojiye gitmelisin.
Zaten ürolog seni yönlendirir gerekli görürse.
Üzülme, takma kafaya, insanız sonuçta, olabilir böyle durumlar.

idarar torbasının sarmasıyla vajina bölgendeki kaslarla alakalı doktora gitmeni tavsiye edrim annemdede aynı sorun vardı doktora gittik geçti şimdilik önce jinekolojiye gidin onlar sizi yönlendiriyor zaten

Herkese cok tesekkur ederim aslinda soguk aldigim gunler basima geldi ama yinede doktora gitmeliyim cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…