Çok Moralim bozuk Bir Bakın Lütfen :(

Ozgee_34

FİNANCE MANAGER
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
4.859
997
178
Merhaba Kızlar,
Uzatmadan hemen konuya gireceğim.
Dün benim doğum günümdü, biliyorsunuz nişanlım Polis ve çalışma saatlerimiz çoğu zaman çakışabiliyor.
Ben işten çıktığımda o işe yeni gitmiş oluyor.
Bu haftada öyle oldu.
Dün doğum günümdü, beyimiz akşam 5'e kadar evdeydi 5'ten sonra işe gidiyordu.
Şirketimiz taşındığı için yeni iş adresimi bilmiyor, ama öğrenebileceği dünya kadar insan var.
Onlara sorup öğrenebilirdi.
Doğum günümü gece 00.00 da tam kutladı.
Hediyede almıştır (umurumda değil )
Benim dün tek beklediğim onun yüzünü bi kaç dklığına görmekti.
Yada ofisime gelecek 1 adet gül bile alacağı en kıymetli hediyeden daha önemliydi.
Ama ondan öyle bir incelik beklemek tamamen aptallık olmasına rağmen bi umut yinede bekledim.
Ve sonuç hep tahmin ettiğim gibi oluyor, ne bi çiçek geldi nede kendisi..
Utanmasın diye söylemiyordum hiç bir zaman ama dün moralimin bozulduğunu anladı ve sordu bende söyledim.
Yok iş adresimi bilmiyormuşta muş muş ta ..
Bu bahane değil hangi tanıdığıma sorsa söylerdi.
Akşam bir kaç dklığına bi umut belki eve gelir dedim oda olmadı.( Ama ona aldığım ayakkabıyı değiştirmek için AVM'ye gitmeye vakti oluyor)
Gerçekten çok üzüldüm ben, ilk görüştüğümüz fırsatta hediyemi verir ama inan ki benim için önemi yok.
Hediye bu en basit arkadaş bile alabilir, ama yanıma gelip gözlerimin içine bakarak iyi ki doğdun demesini dünyalara değişmezzdim.
Şimdi ne yapayım, istesemde moralim düzelemiyor onada haliyle belli ediyorum.
Sizce uzatmalı mıyım

bence uzatma her erkek zaman zaman odunlasiyor flimlerdeki romantik odunu bulmak zor
Canım ben hep ona karşı nazik oldum.
Sırf üzülmesin , sıkışmasın diye nişan masraflarımızın bile azına kaçtım hep. Bir sürü şeyi hep içime attım ama bi sürü cazgır arkadaşalrım var sevgililerin yapmadığı kalmıyor.İnanki onlara gelen sürprizlerin 10 da 1 ini bile ben nişanlımda görmedim
Ya evet çok seviyor değer veriyor falan ama ufacık bi jest bile yapamıyor mu insan ya.

Bu konulara çok takarım.
16 ağustos'ta benim doğum günümdü.
Sevgilim de 14'nde askere gitti dogum günümün olduğu gün 2 defa aradı iyiki doğdun bile demedi.
En son aradığında sesimi düşürdüm biraz. Ne oldu filan dedi. İyiki doğdum dimi aşkım dedim o da biliyorum yanında değilim özür dilerim e bağladı.
Halbukı ilk aradığında iyiki doğdun dese üzülmezdim bu kdar..
Yani beklentiyi düşürmek lazım erkekler biz gibi detaycı değil. Siz de aynısını ona yapın ve fazla takılmayın...

Erkeklerin mekanizmalari bozuk canim.asla dusundugun gibi hayal ettigin gibi olmuyorlar..incelik cok beklememek lazim..o yuzden uzatsan dahi o bunu bi sure sonra abartiyosuna getirecektir. Unutma arada bi lafini sok yine ama canini sikma artik hepsi boyle.bazen dunyanin en romantik erkegi bazen de bi ton odun..

Canım benden 3 gün öncede onun doğum günüydü, haftaiçi gece çalıştığı için haftasonu ailemle onu burada çiftlik gibi bir yer var oraya kahvaltıya götürdük ve sürpriz yaptım ona.2 gün erken kutladım.
Hala diyor ki düşüncesizlik ettiysem özür dilerim diyor ya.

Sağol canım
Bazen acaba onun için önemsizmiyim de poposunu kaldırmaya zahmet etmeyip 2 adımlık yola gelip kutlayamadı diye düşünüyorum.
Ondan evlilik teklifi de alamadım nişanlandık, 38 yaşındaki teyzeme bile evlenme teklifi geldi bi ben alamadım :))
Onuda hiç uzatmadım ama bi gün olsun düşünmedi bu kız hiçbirşeyi sorun etmiyor gerçekten herşeyin iyisini hakediyor bi incelik yapayım şuna diye.

Sıfır beklenti=sonsuz mutluluk.
En azından kutlamış, hediyenizi almış.
Şimdide mesaj atıyor, öğlen seni alıp eve bırakayım diye.
Dün iş adresimi bilmediği için gelemeyen çocuk şimdi nasıl gelecekse ...
Bende erken çıkacağım gerek yok kuaför randevum var dedim.

dediğiniz gibi düşünceli bir erkek ne güzel olurdu ama öylesi sınırlı sayıda çok takılmayın bence :)

Erkeklerde at gözlüğü var,bizim gibi detaylara takılmıyorlar. Direk sonuç odaklı doğum gününü kutladımı kutladı gerisi aklına gelmiyor. Beklentiye girmemeyi öğrenmek lazım yada açık açık söyle ki aynı hareketi bir daha yapmasın

ben olsam durumu uzatırdım her doğum günümde böyle hayal kırıklığı yaşamak istemezdim...
Canım ne hediye aldığını bilmiyorum ama en pahalı şeyi bile alsa enm için çok değersiz şuan.
Gözüm onda değil sadece gelip yanıma bana sarılması benim için en en en güzel hediyeydi.
Dün arkadaşlarım soruyor çiçek geldi mi falan diye,Teyzem diyor ki Özge allah bilir hediyede almamıştır eli cebine gitmez onun diyor.
O bile dalga geçiyor, evet çünkü cimri.

cimri deme canım ya tutumludur belki ailesiyle ilgili olan konunuda görmüştüm
ya bişeyleri gözü kapalı kabul etmen lazım...
böyle hep hayal kırıklığı oluyo senin için
inşallah üzülmezsin

Onemsizlikle alakaasi olmayabilir canim dedim ya onlar biraz bencildir.onlara gire kadinlar yetinmeyi bilmeyen varliklardie
r

dediğiniz gibi düşünceli bir erkek ne güzel olurdu ama öylesi sınırlı sayıda çok takılmayın bence :)
İnşallah hemen moralim yerine gelebilir canım.
Takmamaya çalışıyorum fakat herkes soruyor çiçek yolladımı, sürpriz yaptı mı diye.
Bide nişanlım biraz cimridir, dalga geçiyorlar uyuz oluyorum.

cimri deme canım ya tutumludur belki ailesiyle ilgili olan konunuda görmüştüm
ya bişeyleri gözü kapalı kabul etmen lazım...
böyle hep hayal kırıklığı oluyo senin için
inşallah üzülmezsin
Canım çok birşey istemiyorum aslında ama her seferinde hayal kırıklığı olunca inan ki çok üzülmeye başladım elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…