Canım ben hep ona karşı nazik oldum.bence uzatma her erkek zaman zaman odunlasiyor flimlerdeki romantik odunu bulmak zor
Öyle canım, zaten hep beklemekle kalıyorum maalesef ..Beklentiler sadece üzer..
Sağol canımErkeklerin mekanizmalari bozuk canim.asla dusundugun gibi hayal ettigin gibi olmuyorlar..incelik cok beklememek lazim..o yuzden uzatsan dahi o bunu bi sure sonra abartiyosuna getirecektir. Unutma arada bi lafini sok yine ama canini sikma artik hepsi boyle.bazen dunyanin en romantik erkegi bazen de bi ton odun..
Şimdide mesaj atıyor, öğlen seni alıp eve bırakayım diye.Sıfır beklenti=sonsuz mutluluk.
En azından kutlamış, hediyenizi almış.
Canım ne hediye aldığını bilmiyorum ama en pahalı şeyi bile alsa enm için çok değersiz şuan.ben olsam durumu uzatırdım her doğum günümde böyle hayal kırıklığı yaşamak istemezdim...
cimri deme canım ya tutumludur belki ailesiyle ilgili olan konunuda görmüştümCanım ne hediye aldığını bilmiyorum ama en pahalı şeyi bile alsa enm için çok değersiz şuan.
Gözüm onda değil sadece gelip yanıma bana sarılması benim için en en en güzel hediyeydi.
Dün arkadaşlarım soruyor çiçek geldi mi falan diye,Teyzem diyor ki Özge allah bilir hediyede almamıştır eli cebine gitmez onun diyor.
O bile dalga geçiyor, evet çünkü cimri.
Onemsizlikle alakaasi olmayabilir canim dedim ya onlar biraz bencildir.onlara gire kadinlar yetinmeyi bilmeyen varliklardieSağol canım
Bazen acaba onun için önemsizmiyim de poposunu kaldırmaya zahmet etmeyip 2 adımlık yola gelip kutlayamadı diye düşünüyorum.
Ondan evlilik teklifi de alamadım nişanlandık, 38 yaşındaki teyzeme bile evlenme teklifi geldi bi ben alamadım :))
Onuda hiç uzatmadım ama bi gün olsun düşünmedi bu kız hiçbirşeyi sorun etmiyor gerçekten herşeyin iyisini hakediyor bi incelik yapayım şuna diye.
İnşallah hemen moralim yerine gelebilir canım.dediğiniz gibi düşünceli bir erkek ne güzel olurdu ama öylesi sınırlı sayıda çok takılmayın bence :)
Canım çok birşey istemiyorum aslında ama her seferinde hayal kırıklığı olunca inan ki çok üzülmeye başladım elimde değilcimri deme canım ya tutumludur belki ailesiyle ilgili olan konunuda görmüştüm
ya bişeyleri gözü kapalı kabul etmen lazım...
böyle hep hayal kırıklığı oluyo senin için
inşallah üzülmezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?