Çok Moralim bozuk Bir Bakın Lütfen :(

canım bu kadar takmana gerek yok erkekler özel günleri çok önemsemiyorlar ama sen zamanla alıştıra bilirsin.
benim eşimde ilk unuttuğunda doğum günümü ve evlilik yıl dönümünü aa ben yarın zannediyorum diyodu ama zamanla alışıyor ve tam tarihinde tam doğduğum saatte hatırlıyorayrıca ben konuşmuştum önemli günler benim için kutlanmaya değer olduğunu mutlaka kutlamalıyız demiştim.

Aynen canım ..
Ama o bunu bana çok gördü.
Akşama kadar evde oturup tv izlemeyi tercih etti.
Oysaki ben onun doğum günü için ne kadar uğraşmıştım ve benden 3 gün önce onun ki vardı.

Üzülmesin diye bi çok şeyi içime atıyorum canım ama incelikten inn ki eser yok.
Bana bugüne kadar sadece 2 kez çiçek aldığı hatırlıyorum ilki nişan çiçeğimizdi

İyi yönlerine odaklan bir arkadaşında dediği gibi .
İnan bana çoğumuz çoğu şeye üzülüyoruz ama yetiniyoruz bir şeylerle.
Yoksa kimse mutlu olamaz ki .

İyi yönlerine odaklan bir arkadaşında dediği gibi .
İnan bana çoğumuz çoğu şeye üzülüyoruz ama yetiniyoruz bir şeylerle.
Yoksa kimse mutlu olamaz ki .
Evet haklısın canım, konuyu kapatmaya çalışacağım.
Teşekkür ederim.

haftaya bugünde benim dogum günüm.
bizimki nabıcak bakalım. merakla bekliyorum. ama beklememeyede gayret ediyorum.
bence uzat. burnunu iyice sürttür evlenmeden bunlara önem vermesini öğret...
dogum günü ya...
ve şundanda eminimki senin iki elin kanda olsa gider gözlerinin içine bakılıp sarılarak iyiki dogdun derdin.

Aynen canım ..
Ama o bunu bana çok gördü.
Akşama kadar evde oturup tv izlemeyi tercih etti.
Oysaki ben onun doğum günü için ne kadar uğraşmıştım ve benden 3 gün önce onun ki vardı.
Herkes bir olmuyor malesef canım bir de 3 gün önceymis umarım hatasını anlar

Sakın masraftan kaçma İnan bana değerin bilinmiyor.bende hep az istedim annesi bugüne bigün sağ olsun gelinim masraf ettirmedi demedi hep yüzüme bişeyler vurdu.valla eğer evlenecekse masraf yapıcak.hamama giren terler.ben evliyim arkadaşım pırlantasını gösterince içim gitti.ben öyle şeylere değer vermem ama eşimle aynı parayı alıyor.eşim her yeni çıkan telefonu alırdı.o çocuk hep biriktirdi.masraflı olanlar daha kıymetli oluyo İnan bana.doğum gününü daha şimdiden unutması verdiği değeri gösterir.fazla üstüne düşme önemsemiyorsa sende önemseme arama sorma kendi kendine takıl

Kesinlikle derdim canım.
Onun doğum günüde benimkinden 3 gün önceydi.
Sırf haftaiçi çalışıyor diye haftasonu ona sürpriz bi parti yaptım kahvaltıya götürüyormuşum gibi ailesini de çağırdım farklı şehirden bizimkiler falan derken ona sürpriz yaptık 2 gün erken kutladım.
Ve bu bile içime sinmedi doğum günü, günü iş yerinden izin almak istedim yanına gidecektim en az 1 saat sürerdi.
Onun altında arabası olmasına rağmen ve akşam 5 e kadar evde olmasına rağmen poposunu kaldırıpta yanıma gelemedi.
Ama ben minübüsle o kadar yok gitmeyi bile düşündüm eğer izin verselerdi.

Üzülmesin diye bi çok şeyi içime atıyorum canım ama incelikten inn ki eser yok.
Bana bugüne kadar sadece 2 kez çiçek aldığı hatırlıyorum ilki nişan çiçeğimizdi
benimki tam odun ama ben onu öyle sevdim bizim 4 yıl evlilik 2 yıllık ilişkimiz var sadece 1 kere gül aldı onuda geçtiğimiz sevgililer gününde almasına sebebde kız arkadaşım gül hediye etmişti çok sevinmiştim ona söylemiştim çok mutlu oldum hayatımda ilk kez gül aldım onuda kız arkadaşımdan aldım diye söylenmiştim telefonda oda gitmiş gül almıştı
ama bende gülü aldıktan sonra GÜL DALINDA GÜZEL bir daha almana gerek yok dedim hakikatende öyle sonradan solup gidiyor üzülüyor insan

Valla zaten şuanda onu önemsemek arayıp sormak içimden gelmiyor

Bide şunu söyliyim evlenince bu cimriyle nasıl bi ömür geçiriceksin çok zor

:) :)
Anladım canım hepsi birbirinin devamı gibi.
Aynı versiyon.

Valla zaten şuanda onu önemsemek arayıp sormak içimden gelmiyor
Çarşıya çıkamadığım için 75 tl cep tel faturamı o ödedi, ben asla kimseye minnet etmem nişanlımı geçtim eşim bile olsa.
Dedim ki akşam görüşelim parasını veririm hayatım dedim bana ne dese iyi tamam aşkım akşam alırım dedi :))
Yani o almasa ben zaten zorla verirdim ama garip gerçekten ya ..
Sonuçta nişanlısıyım yani.

Erkekler anlamaz erkekler bilmez tamamen kocaman bir yalan. Benim eski erkek arkadaşım çıktığımız dönemde zorla kızılayda satılan 5liralık demetlerden alır verirdi. Biz ayrıldıktan sonra çıktığı kıza çiçek sepetinden ne buketler yollamış. Sonra çok şahit olmuşsunuzdur bazı amcalar kaç yıllık karısına türlü eziyeti eder de onu kaybettikten sonra ikinci karısına prensesler gibi davranır. İlla yaşlı amca olmasına gerek yok, evdeki karısına romantizmin rsini göstermeyip metreslerini en güzel yerlerde en güzel süprizleri yapan adamlar var. Erkekler istediği zaman öyle romantik olur ki, öyle güzel süprizler yapar ki aklınız durur. Yapana değil de yaptırana mı bakmak lazım onu da bilemedim.

öğle arasında seni işyerinden gelip cıkarsaydı.
eminim işyerin müsade ederdi.
güzel bi yemek yer bırakırdı işyerine tekrar.
onlara göre sanki biz pırlanta.altın yada daha şaşalı dogum günü istiyoruz.
bi göz teması. bi sımsıkı sarılım iyiki dogdun demesi. dünyaya bedel

Valla canım o yaptıranlara bide kendime bakıyorum tek farkımız onlar her seferinde eşlerinin yapmadıkları şeyleri yüzüne vuruyor, ben ise hep üstünü kapatıp unutur giderim.
Tek farkımız bu maalesef.
Demekki öyle olmak gerekiyor aslında.
Yapmadığı şeyleri haftalarca yüzüne vurmak lazımmış ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…