Aynen canım ..Sonuçta yılda bir kere olan bir şey unutmamasi lazımdı senin yerinde ben olsam ben de çok üzülürdüm canım yılın 1 gününü sana ayrımasi lazımdı izin alabilrdi mesela sen eve gelmeden sana sofra hazirlayabilirdi onu da yapamiyorsa adresini öğrenip bir adet gül bile göndermesi yeterdi
Üzülmesin diye bi çok şeyi içime atıyorum canım ama incelikten inn ki eser yok.canım bu kadar takmana gerek yok erkekler özel günleri çok önemsemiyorlar ama sen zamanla alıştıra bilirsin.
benim eşimde ilk unuttuğunda doğum günümü ve evlilik yıl dönümünü aa ben yarın zannediyorum diyodu ama zamanla alışıyor ve tam tarihinde tam doğduğum saatte hatırlıyorayrıca ben konuşmuştum önemli günler benim için kutlanmaya değer olduğunu mutlaka kutlamalıyız demiştim.
Onlar söylemeden öncede üzülüyordum canım.
Annem başımın etini yedi özellikle, sen sustukça tabiki incelik yapmaz diyor.
Fakat ben yüzsüz gibi bana neden çiçek almıyorsun mu diyeyim.
Hayatta diyemem, dün bile beni yanlış anlamasın diye sadece seni görmem yeterliydi dedim.
Çekinirim çiçek falan neden yollamadın demeye.
Herkes karşısında onu korumaya geçiyorum, almaya bilir oda onun karakteri diyorum ama gerçekten üzülüyorum.
Evet haklısın canım, konuyu kapatmaya çalışacağım.İyi yönlerine odaklan bir arkadaşında dediği gibi .
İnan bana çoğumuz çoğu şeye üzülüyoruz ama yetiniyoruz bir şeylerle.
Yoksa kimse mutlu olamaz ki .
Herkes bir olmuyor malesef canım bir de 3 gün önceymis umarım hatasını anlarAynen canım ..
Ama o bunu bana çok gördü.
Akşama kadar evde oturup tv izlemeyi tercih etti.
Oysaki ben onun doğum günü için ne kadar uğraşmıştım ve benden 3 gün önce onun ki vardı.
Sakın masraftan kaçma İnan bana değerin bilinmiyor.bende hep az istedim annesi bugüne bigün sağ olsun gelinim masraf ettirmedi demedi hep yüzüme bişeyler vurdu.valla eğer evlenecekse masraf yapıcak.hamama giren terler.ben evliyim arkadaşım pırlantasını gösterince içim gitti.ben öyle şeylere değer vermem ama eşimle aynı parayı alıyor.eşim her yeni çıkan telefonu alırdı.o çocuk hep biriktirdi.masraflı olanlar daha kıymetli oluyo İnan bana.doğum gününü daha şimdiden unutması verdiği değeri gösterir.fazla üstüne düşme önemsemiyorsa sende önemseme arama sorma kendi kendine takılCanım ben hep ona karşı nazik oldum.
Sırf üzülmesin , sıkışmasın diye nişan masraflarımızın bile azına kaçtım hep. Bir sürü şeyi hep içime attım ama bi sürü cazgır arkadaşalrım var sevgililerin yapmadığı kalmıyor.İnanki onlara gelen sürprizlerin 10 da 1 ini bile ben nişanlımda görmedim
Ya evet çok seviyor değer veriyor falan ama ufacık bi jest bile yapamıyor mu insan ya.
Kesinlikle derdim canım.haftaya bugünde benim dogum günüm.
bizimki nabıcak bakalım. merakla bekliyorum. ama beklememeyede gayret ediyorum.
bence uzat. burnunu iyice sürttür evlenmeden bunlara önem vermesini öğret...
dogum günü ya...
ve şundanda eminimki senin iki elin kanda olsa gider gözlerinin içine bakılıp sarılarak iyiki dogdun derdin.
benimki tam odun ama ben onu öyle sevdim bizim 4 yıl evlilik 2 yıllık ilişkimiz var sadece 1 kere gül aldı onuda geçtiğimiz sevgililer gününde almasına sebebde kız arkadaşım gül hediye etmişti çok sevinmiştim ona söylemiştim çok mutlu oldum hayatımda ilk kez gül aldım onuda kız arkadaşımdan aldım diye söylenmiştim telefonda oda gitmiş gül almıştıÜzülmesin diye bi çok şeyi içime atıyorum canım ama incelikten inn ki eser yok.
Bana bugüne kadar sadece 2 kez çiçek aldığı hatırlıyorum ilki nişan çiçeğimizdi
Valla zaten şuanda onu önemsemek arayıp sormak içimden gelmiyorSakın masraftan kaçma İnan bana değerin bilinmiyor.bende hep az istedim annesi bugüne bigün sağ olsun gelinim masraf ettirmedi demedi hep yüzüme bişeyler vurdu.valla eğer evlenecekse masraf yapıcak.hamama giren terler.ben evliyim arkadaşım pırlantasını gösterince içim gitti.ben öyle şeylere değer vermem ama eşimle aynı parayı alıyor.eşim her yeni çıkan telefonu alırdı.o çocuk hep biriktirdi.masraflı olanlar daha kıymetli oluyo İnan bana.doğum gününü daha şimdiden unutması verdiği değeri gösterir.fazla üstüne düşme önemsemiyorsa sende önemseme arama sorma kendi kendine takıl
:) :)benimki tam odun ama ben onu öyle sevdim bizim 4 yıl evlilik 2 yıllık ilişkimiz var sadece 1 kere gül aldı onuda geçtiğimiz sevgililer gününde almasına sebebde kız arkadaşım gül hediye etmişti çok sevinmiştim ona söylemiştim çok mutlu oldum hayatımda ilk kez gül aldım onuda kız arkadaşımdan aldım diye söylenmiştim telefonda oda gitmiş gül almıştı
ama bende gülü aldıktan sonra GÜL DALINDA GÜZEL bir daha almana gerek yok dedim hakikatende öyle sonradan solup gidiyor üzülüyor insan
Çarşıya çıkamadığım için 75 tl cep tel faturamı o ödedi, ben asla kimseye minnet etmem nişanlımı geçtim eşim bile olsa.Valla zaten şuanda onu önemsemek arayıp sormak içimden gelmiyor
Hatırlar tabi canım günde 5 kez facebook bildirim atıyor :)Dogumgunu cok anlamli degil onlar icin, en azindan hatirlamis. Sen hatirladigina sukret bence.
İnşallah canım.Herkes bir olmuyor malesef canım bir de 3 gün önceymis umarım hatasını anlar
öğle arasında seni işyerinden gelip cıkarsaydı.Kesinlikle derdim canım.
Onun doğum günüde benimkinden 3 gün önceydi.
Sırf haftaiçi çalışıyor diye haftasonu ona sürpriz bi parti yaptım kahvaltıya götürüyormuşum gibi ailesini de çağırdım farklı şehirden bizimkiler falan derken ona sürpriz yaptık 2 gün erken kutladım.
Ve bu bile içime sinmedi doğum günü, günü iş yerinden izin almak istedim yanına gidecektim en az 1 saat sürerdi.
Onun altında arabası olmasına rağmen ve akşam 5 e kadar evde olmasına rağmen poposunu kaldırıpta yanıma gelemedi.
Ama ben minübüsle o kadar yok gitmeyi bile düşündüm eğer izin verselerdi.
Valla canım o yaptıranlara bide kendime bakıyorum tek farkımız onlar her seferinde eşlerinin yapmadıkları şeyleri yüzüne vuruyor, ben ise hep üstünü kapatıp unutur giderim.Erkekler anlamaz erkekler bilmez tamamen kocaman bir yalan. Benim eski erkek arkadaşım çıktığımız dönemde zorla kızılayda satılan 5liralık demetlerden alır verirdi. Biz ayrıldıktan sonra çıktığı kıza çiçek sepetinden ne buketler yollamış. Sonra çok şahit olmuşsunuzdur bazı amcalar kaç yıllık karısına türlü eziyeti eder de onu kaybettikten sonra ikinci karısına prensesler gibi davranır. İlla yaşlı amca olmasına gerek yok, evdeki karısına romantizmin rsini göstermeyip metreslerini en güzel yerlerde en güzel süprizleri yapan adamlar var. Erkekler istediği zaman öyle romantik olur ki, öyle güzel süprizler yapar ki aklınız durur. Yapana değil de yaptırana mı bakmak lazım onu da bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?