Çok Moralim bozuk Bir Bakın Lütfen :(

Onemsizlikle alakaasi olmayabilir canim dedim ya onlar biraz bencildir.onlara gire kadinlar yetinmeyi bilmeyen varliklardie
r
Sanki incelik adına ne yapıyorlarda bizde yetinmeyi bilelim.
Aman napim artık onuda ölene kadar çekeceğiz.
Bi zaman sonra alışırım odunluklarına.

Benim surpriz zekali esim dogum gunumde torpido gözüne bir kolye koymuştu. Adamin butun surpriz anlayisi arabanin torpido gozune birseyler koymak.
Aman bosverin ya ne takiyosunuz boyle seyleri.
Bunlar sevgi icin kistas değildir. .
Aynisindan bende de var.. evlenme teklifi etmeden bi ay oncesinden yuzugu torpidoda gezdirmisti allahtan ac krndin al demedi))

Prenses sendromu kötü bir hastalık hanımlar. Bu diyeceğim için bana kızmayın ama kiminiz torpidoya konan kolyeyi beğenmiyor, konu sahibi 00:00 da ince bir jestle kutlandığı -ve hediyesi de alındığı halde- gül bekliyor mutsuz oluyor. Ne siz prensessiniz ne de o adamlar beyaz atlı prens. Biraz dünyaya dönseniz de şu adamların cimriliği, hediyesi jesti yerine iyi yönlerine odaklanıp mutlu olsanız.

Bir de habire bir şey yarıştırma durumu var. Ona öyle sürprizler yapılmış bana yapmıyor durumları. Valla ne diyim bu kafalarla mutlu olmak çok zor.

bence uzatma derim... eşim de nişanlıyken unutmuştu doğum günümü ayın kaçı oldugunun farkında değilmiş biz ayrı şehirlerdeydik uzman çavuş eşim nöbet günüydü o gün sustum sadece sustum arayana kadar da aramadım arayınca da tatlı dille konuştum ama seneye iki senelik kutlamak zorundasın dedim.
sonuç: sürpruzden anlamayan adam bu sene harika bir doğum günü yaşattı bana

Aynisindan bende de var.. evlenme teklifi etmeden bi ay oncesinden yuzugu torpidoda gezdirmisti allahtan ac krndin al demedi))
Ay aynen benimkide yüzüğü 3 hafta boyunca evde tutmuş.
Bana 1 kere kız kulesine gidelim dedi bende yorgunum bugün demiştim söz yapacağımız gün evlilik teklifi muhabbeti açıldı diyor ki ben sana gidelim dedim ama sen istememiştin yüzük 3 haftadır evdeydi dedi :))

Sanki incelik adına ne yapıyorlarda bizde yetinmeyi bilelim.
Aman napim artık onuda ölene kadar çekeceğiz.
Bi zaman sonra alışırım odunluklarına.
Alisiyor insan alistikcada bazen incelik yapinca hosuna gidiyo hic sikma canini.. bunlar kucuk seyler dedim ya odun

Canım ben bir bayan olarak bekliyorum.
Ondan çok birşeyde istemiyordum, hediye yerine o gün ofise gelip bi kere sarılsaydı şuan mutluluktan havalara uçar olurdum.

)

ne mutlu sana canım.
Geçen seneki hayal kırıklığını bu sene telafi edebilmiş :)
Benim ki doğum günümü unutsa ağla ağla helak olurdum sanırım :))

İnşallah hemen moralim yerine gelebilir canım.
Takmamaya çalışıyorum fakat herkes soruyor çiçek yolladımı, sürpriz yaptı mı diye.
Bide nişanlım biraz cimridir, dalga geçiyorlar uyuz oluyorum.

Peki çevrende böyle söyleyen insanlar olmasaydı yine bu kadar kötü hisseder miydin ?
Onların sevgilileri eşleri alıyormuymuş bari ...
Hiç takılmayacaksın insanların lafına sözüne gerçekten üzülürsün

Onlar söylemeden öncede üzülüyordum canım.
Annem başımın etini yedi özellikle, sen sustukça tabiki incelik yapmaz diyor.
Fakat ben yüzsüz gibi bana neden çiçek almıyorsun mu diyeyim.
Hayatta diyemem, dün bile beni yanlış anlamasın diye sadece seni görmem yeterliydi dedim.
Çekinirim çiçek falan neden yollamadın demeye.
Herkes karşısında onu korumaya geçiyorum, almaya bilir oda onun karakteri diyorum ama gerçekten üzülüyorum.

bu tarz günlere herkes aynı önemi vermek zorunda değil belki...buna alışmamız gerek
bi ara ben de takıyordum
baktım zavallım internette jest nasıl yapılır, ne hediye alınır..vs diye arıyor
deniyor bazılarını beceremiyor,
sonra ben önemsemeyi azalttım derken o kendini geliştirdi birazcık...
arayı bulduk sanırım..:)
zamanla hassasiyetinizi anlayacak acemice de olsa denemelerde bulunacaktır..
ilişkiyi çatlatmaya değecek bir problem olarak görmüyorum
sakin olun..:KK63::KK63::KK63:

Canım çok birşey istemiyorum aslında ama her seferinde hayal kırıklığı olunca inan ki çok üzülmeye başladım elimde değil
ben sana hakveriyorum canım
benim odunda geçen sene bu zamanlar doğum günümün heyecanını yaşardı napsam ne alsam diye çocuk gibi heyecanlıydı
bu sene sanırım unutcak hiç lafını bile etmiyo

Sevgilim 2000 km uzakta,aylardır görüşemiyoruz,şimdi de askerde.İlk doğum günlerimizi de,yıl dönümünü de ayrı geçirdik. Bu kadar beklenti mutsuz eder anca.Var olana şükretmek lazım.

Ayrıca ilişkinizi başkalarıyla kıyaslayarak en büyük hatayı yaparsınız.Onun sevgilisi,nişanlısı sürpriz vs.yapıyormuş da...Kızlar çok cazgırmış da...Sen bir de adamlara sor bakalım.Seve seve mi söve söve mi yapıyorlar ? Ya da evlendikten sonra da böyle mi devam edecek ? Tabi ki hayır.

Ama gerçekten üzüldüm inanın olağanüstü sürprizler beklemiyordum.
Dediğim gibi yanıma gelip bi kaçdk durup öpüp gitmesi benim için tarif edemeyeceğim bir mutluluk olurdu.

ben sana hakveriyorum canım
benim odunda geçen sene bu zamanlar doğum günümün heyecanını yaşardı napsam ne alsam diye çocuk gibi heyecanlıydı
bu sene sanırım unutcak hiç lafını bile etmiyo
Valla unutur onlar herşeyi beklerim.
Unutursa tribin dibine vur

Canım valla edenleride gördüm maalesef :S

Valla unutur onlar herşeyi beklerim.
Unutursa tribin dibine vur
yaptım ben planı canım
eğer unutursa ertesi gün güzel bi yerde kendi doğum günümü kutlıycam pasta filan yaptırcam kendime hediye alıcam onuda çağırıcam zaten yerin dibine girer kendi

yaptım ben planı canım
eğer unutursa ertesi gün güzel bi yerde kendi doğum günümü kutlıycam pasta filan yaptırcam kendime hediye alıcam onuda çağırıcam zaten yerin dibine girer kendi
Aynen hatta yerin dibinden uzun bi süre çıkamaz
Güzel fikirmiş kuzum :)

Sonuçta yılda bir kere olan bir şey unutmamasi lazımdı senin yerinde ben olsam ben de çok üzülürdüm canım yılın 1 gününü sana ayrımasi lazımdı izin alabilrdi mesela sen eve gelmeden sana sofra hazirlayabilirdi onu da yapamiyorsa adresini öğrenip bir adet gül bile göndermesi yeterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…