- 21 Şubat 2017
- 414
- 315
- 18
- 35
- Konu Sahibi peaceful16
-
4 5 kez gittim taniyi koydu psikolog biraz duzeldim. Yeterli degil ama evet esimle senin yasadiklarini yasadim simdi biraz daja iyiyimne kadar gittin , evlimisin, ve esinle bu tip sorunlarin mi var? cozebildin mi terapi sonucunda ?
4 5 kez gittim taniyi koydu psikolog biraz duzeldim. Yeterli degil ama evet esimle senin yasadiklarini yasadim simdi biraz daja iyiyim
Haklısınız sizin için zor olan şeyler bize basit geliyor, zorlandığınızda doğrudur, bizim bir ablamız vardı o da eşini herkesten kıskanırdı, yeğenler kuzenler en yakın arkadaşları bile potansiyel tehlike gibi görürdü elinde olmadan yapıyordu bunu, önüne geçemiyordu kıskançlıklarının, kendine de durumdan hiç memnun değildi.
Yani diyeceğim o ki adım atmak zordur illa ki ama yaşım ve 22 yıllık evliliğimin verdiği tecrübeye dayanarak kendinizi zorlamazsanız evliliğinizde sizde çok yıpranırsınız ve devam edecek gücünüz kalmaz.
evlisin zaten ne sevgılıler gunu? adam işten geç kalmış ne var yemişsin küfürü işte simdi çık işin içinden yap tafranı otur artık yapıcak şeyın pek kalmamış ya da sen de küfür et kavga kıyamet gırın bırbırınıze.
elınde cıcekle falan geldıyse sen ona bak normal gunler torbaya mıgırdı de sevgılıler gununde ugrasmıssın biliyorsun trafık sıkısık olur o gun terapıye mı gıttın bunun ıcın ? neyse ya yazmayalım madem
ne bicim yazmissiniz ya 2 kere okudum ama anlamasi zor yani virgul falan koysaniza...
arkadaşlar ısrarla laf anlatmanıza, yardım çabanıza, sabrınıza şapka çıkarıyorum
arkadaşlar ısrarla laf anlatmanıza, yardım çabanıza, sabrınıza şapka çıkarıyorum
netten biraz baktimda farkli baglanma bozukluklari var, tam ismi nedir psikologun soyledigi?
wallaha bır kere anlattım o da suclamıs nokta vırgul ıstemıs o yuzden yardım ettım. benle kavga cıkarmaya calısacaksa gıtsın kocasına yıne onla kapışsın, ben hiiiç ugrasamam. yardım ıstıyorsa bır kere yardım ederım, gerısını kendi düşünsün, yok çıkarma şapkanı o yuzden :)
niye sen ne bekliyordun :)
belli çok keyiflisin bu durumdan.
insanlar sana belki faydaları olur diye sayfalarca yazmışlar.
sana bir faydasının olacağını düşünmüyorum .
wallaha bır kere anlattım o da suclamıs nokta vırgul ıstemıs o yuzden yardım ettım. benle kavga cıkarmaya calısacaksa gıtsın kocasına yıne onla kapışsın, ben hiiiç ugrasamam. yardım ıstıyorsa bır kere yardım ederım, gerısını kendi düşünsün, yok çıkarma şapkanı o yuzden :)
hayirda sapka cikariyorum falan demissin ya, hani kufur ediceklerini falan mi bekliyodun ki :) neye cok sasirdin
burada ayni konulari yaziyor olabilirimde insanlari zorlamiyorum yorum icin, herkes kendi istedigi icin yaziyor.
valla ben vazgeçtim yazmaktan da ama yeni mesajlar kısmında hep başlarda konu o yüzden şaşırıyorum.
herkes önce yardımcıl sonra vazgeçiyor. :)
Bağlanma bozukluğu dedi sadece. Anneye olan bağı zamanında gerektiği gibi koparamamaktan dedi. O bağ kopmadigindan başka insanlara fazlasiyla bağlanıliyormus. Yani birey olmayı basaramamaknetten biraz baktimda farkli baglanma bozukluklari var, tam ismi nedir psikologun soyledigi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?