Cok moralim bozuk, esimle diyalogumuz

ne kadar gittin , evlimisin, ve esinle bu tip sorunlarin mi var? cozebildin mi terapi sonucunda ?
4 5 kez gittim taniyi koydu psikolog biraz duzeldim. Yeterli degil ama evet esimle senin yasadiklarini yasadim simdi biraz daja iyiyim

Haklisiniz, kesinlikle birseyler yapmam gerektigini biliyorum.. insallah basarabilirim cok gec olmadan hala enerjimiz varken, birbirimizi hala seviyoken..

evlisin zaten ne sevgılıler gunu? adam işten geç kalmış ne var yemişsin küfürü işte simdi çık işin içinden yap tafranı otur artık yapıcak şeyın pek kalmamış ya da sen de küfür et kavga kıyamet gırın bırbırınıze.
elınde cıcekle falan geldıyse sen ona bak normal gunler torbaya mıgırdı de sevgılıler gununde ugrasmıssın biliyorsun trafık sıkısık olur o gun terapıye mı gıttın bunun ıcın ? neyse ya yazmayalım madem

ne bicim yazmissiniz ya 2 kere okudum ama anlamasi zor yani virgul falan koysaniza...

Önceki konularınızı bilmediğim için sorunun sizde olduğunu düşünmüyorum. Buna göre yazacağım.
Eşiniz sizi sevdiğini hissettiriyor mu? Bu konuda çok beklentiniz olabilir tabii ama eşiniz de bunları karşılamamış. Yani buna doymamışsınız belki. Gerçekten önemsenip sevildiğinizi düşünseniz 1 saat geç gelmesi de sorun olmaz, gün içinde aramaması da sorun olmaz çünkü sizi önemsediğini biliyor olursunuz. Eşiniz sizi sadece tolere ediyor, bu durum eğer sizin takıntınızsa bunu aşma konusunda destek olmuyor gibi geldi bana.

ne bicim yazmissiniz ya 2 kere okudum ama anlamasi zor yani virgul falan koysaniza...

vırgullerı koyalım bakalım faydası olacak mı

evlisin zaten ne sevgılıler gunu? adam işten geç kalmış , ne var yemişsin küfürü işte... simdi çık işin içinden, yap tafranı otur artık ... yapıcak şeyın pek kalmamış ya da sen de küfür et kavga kıyamet gırın bırbırınıze!
Elınde cıcekle falan geldıyse sen ona bak. Normal gunler torbaya mı gırdı ? sevgılıler gununde ugrasmıssın? biliyorsun trafık sıkısık olur, sen o gun terapıye mı gıttın bunun ıcın ? neyse ya , yazmayalım madem...

arkadaşlar ısrarla laf anlatmanıza, yardım çabanıza, sabrınıza şapka çıkarıyorum

wallaha bır kere anlattım o da suclamıs nokta vırgul ıstemıs o yuzden yardım ettım. benle kavga cıkarmaya calısacaksa gıtsın kocasına yıne onla kapışsın, ben hiiiç ugrasamam. yardım ıstıyorsa bır kere yardım ederım, gerısını kendi düşünsün, yok çıkarma şapkanı o yuzden :)

ben kimseyle kavga etmedim burada henuz. sagol yorumun icin

belli çok keyiflisin bu durumdan.
insanlar sana belki faydaları olur diye sayfalarca yazmışlar.
sana bir faydasının olacağını düşünmüyorum .

hayirda sapka cikariyorum falan demissin ya, hani kufur ediceklerini falan mi bekliyodun ki :) neye cok sasirdin
burada ayni konulari yaziyor olabilirimde insanlari zorlamiyorum yorum icin, herkes kendi istedigi icin yaziyor.

valla ben vazgeçtim yazmaktan da ama yeni mesajlar kısmında hep başlarda konu o yüzden şaşırıyorum.
herkes önce yardımcıl sonra vazgeçiyor. :)

hayirda sapka cikariyorum falan demissin ya, hani kufur ediceklerini falan mi bekliyodun ki :) neye cok sasirdin
burada ayni konulari yaziyor olabilirimde insanlari zorlamiyorum yorum icin, herkes kendi istedigi icin yaziyor.

ne yazdığımı anlamamışsın.
o yüzden anlaşılmamış bir konu üzerinden konuşmayı yersiz buluyorum .

Yapmanız gereken tek şey psikolojik yardım almak aslında ama siz bunu kabul etmiyorsunuz dolayısıyla daha çok kavga çıkarırsınız gittiği yere kadar artık..

Sadece baglanma bozuklugu dedi. Bana so
netten biraz baktimda farkli baglanma bozukluklari var, tam ismi nedir psikologun soyledigi?
Bağlanma bozukluğu dedi sadece. Anneye olan bağı zamanında gerektiği gibi koparamamaktan dedi. O bağ kopmadigindan başka insanlara fazlasiyla bağlanıliyormus. Yani birey olmayı basaramamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…