- Konu Sahibi peaceful16
-
Şaka, değil mi?sorunun kaynagi ne olabilirki..... belki de sadece yapim , karakterim huyum boyledir yani , torpuleyebilirim belki...
psikolojik olarak nasil bir anlami olabilirki israr etmenin, veya ufak seyleri buyutmenin... sizce
Ama bak şu yazdığınla gerçekten artık bizimle dalga geçiyormuş gibi oluyorsun. Allah aşkına milyon tane insan burda neyi yanlış yaptığını, neden böyle olduğunu sana defalarca ama defalarca anlattı. Anlamak neden bu kadar zor ya ?
Vallahi sinir krizi geçirtirsin insana Peace.
Bu kadar ilgi istemenin, ısrar etmenin nedeni bilinç altında, senin bile hatırlamadığın belki yaşadığın bir şey olabilir, terapilerle açığa çıkan birsürü psikolojik vakalar var.sorunun kaynagi ne olabilirki..... belki de sadece yapim , karakterim huyum boyledir yani , torpuleyebilirim belki...
psikolojik olarak nasil bir anlami olabilirki israr etmenin, veya ufak seyleri buyutmenin... sizce
Mesela obsesif insanlarınki karakter, huy mu yoksa psikolojik bir rahatsızlık mı?Hayir ya anlamadiniz, yani psikologluk olarak nasil bir rahatsizligim olabilir.
Karakter, huy, tarz meselesi olamazmi demek istedim.
Hayir ya anlamadiniz, yani psikologluk olarak nasil bir rahatsizligim olabilir.
Karakter, huy, tarz meselesi olamazmi demek istedim.
İyi devam et böyle10 gun gorusmicez , gitmeden arkadasiyla gorusmesi sacma geldi... daha dogrusu ben yapmayacagim icin bana sacma geliyo... benim arkadasim sordu olmaz baska gun goruselim dedim..
Ben napayim esim gecen dogum gunumu hatirlamadi hicbir sey de yapmadi iki gun once pasta alip arkadasinin dogum gununu kutlamis.bana da getirdi.yedikten sonra kimin pastasi bu dedim arkadasimin dedi biz aldik.benim kalp atislari nasil hizlandi nasil sinirlendim benim dogum gunumu niye hatirlamadin dedim unuttum diyor..faceden bildirim geldi diyorarkadasin.ben de bi gun once ima ettim sana dedim.pasta hediye umrumda degil insan ruhunun oksanmasini deger verildigini sevildigini hissetmek istiyor dedim.cok kiskancsin dedi.sende kiskancligimi one surup sorunlari gormemezlikten geliyorsun sorunlarda cozulmuyor boyle dedim.dunden beri sogugum ona.ise giderken minubuste agladim durdum.mutsuzum yani.simdi de mesaj atmis pastanin geri kalan kismini niye yemedin sana getirmistim onu diyor.yakmak yikmak istiyorum herseyi ama ben ne yaptim sen ye diye biraktim yazdim.icime atmaktan yoruldum doldum.
Esimle yuz yuze konusmak icimi dokmek istiyorum belki anlar beni.dogum gunu bahane su yuzune cikti kirginliklarim.bu erkekler niye bu kadar öküz ruhlu ve duyarsiz eslerine karsi ya. Sinir olunmayacak gibi degil ama sizde keske dayanipta öyle bir cevap yazmasaydiniz en azindan.
Esimle yuz yuze konusmak icimi dokmek istiyorum belki anlar beni.dogum gunu bahane su yuzune cikti kirginliklarim.
Aslinda biselerin farkina vardi ama hataliyim diyemiyor iste dun gece isten cikip geldi sizi ozledim diye kizimla oynadi az.ben normal biraz mesafeliydim.ise geri donunce ariyor eve geldigime sevinmedin neyin var senin diyor.aslinda biliyor da iste.elbete birseylerin birikmesidir bazen insan ruhen cok yorgun oluyor o zamanda kirginlikla beraber bir geri cekilme oluyor ister istemez. Konusmakta ise yaramazsa kendini bir geri cek trip atmadan, laf sokmadan o zaman belki yaptiginin farkina variri
Bu kadar ilgi istemenin, ısrar etmenin nedeni bilinç altında, senin bile hatırlamadığın belki yaşadığın bir şey olabilir, terapilerle açığa çıkan birsürü psikolojik vakalar var.
Ha ama karakterim,huyum bu diye kabullendiysen zaten niye uğraşıyorsun ki dediğin gibi en fazla törpülersin sonra da herzaman olduğu gibi tekrar başa dönersin.
Ben napayim esim gecen dogum gunumu hatirlamadi hicbir sey de yapmadi iki gun once pasta alip arkadasinin dogum gununu kutlamis.bana da getirdi.yedikten sonra kimin pastasi bu dedim arkadasimin dedi biz aldik.benim kalp atislari nasil hizlandi nasil sinirlendim benim dogum gunumu niye hatirlamadin dedim unuttum diyor..faceden bildirim geldi diyorarkadasin.ben de bi gun once ima ettim sana dedim.pasta hediye umrumda degil insan ruhunun oksanmasini deger verildigini sevildigini hissetmek istiyor dedim.cok kiskancsin dedi.sende kiskancligimi one surup sorunlari gormemezlikten geliyorsun sorunlarda cozulmuyor boyle dedim.dunden beri sogugum ona.ise giderken minubuste agladim durdum.mutsuzum yani.simdi de mesaj atmis pastanin geri kalan kismini niye yemedin sana getirmistim onu diyor.yakmak yikmak istiyorum herseyi ama ben ne yaptim sen ye diye biraktim yazdim.icime atmaktan yoruldum doldum.
Mesela obsesif insanlarınki karakter, huy mu yoksa psikolojik bir rahatsızlık mı?
Sizin klinik bir psikolojik rahatsızlığınız olmayabilir, yani teşhisi konulacak bir şeyiniz olmayabilir, ama kesinlikle "karakter, huy" olarak geçiştirilemeyecek bir sorununuz var. Yaptıklarınız, düşünce tarzınız sağlıklı, normal değil. Bunu kabul etmiyor olmanız bile bunu gösteriyor.
Velev ki karakter meselesi... Değer verdiğiniz insana bu kadar sıkıntı veren, ilişkinizde bu kadar sıkıntı yaratan"huylarınızı" düzeltme yoluna gitmiyorsanız, boşanmayı göze almışsınız demektir. O yüzden "tarzım bu" diye karar verecekseniz eşiniz de kendi tarzını boşanma avukatı bularak gösterirse şaşırmayın.
Sence karakter, huy, tarz meselesi olsa kendini düzeltmeye çalıştığında düzelmez miydin ? Belli ki psikolojik olarak rahatsızlığın var. Bence okb olabilir mesela. Her şeyi kafana takıp, takıntı haline getirip, insanları bunaltıyorsun.
Gerçekten kendine uzaktan bir bak. Böyle birini görsen, psikolojik rahatsızlığı var diye düşünmez misin ?
konu sahibi bana hic cözüm odakli gelmediniz hep ani kurtarma derdindesiniz gibi sanki. Su 10 gün iyi gectin tatil iyi gecsin gibi asil önemli olan önünüzdeki yillar degilmi?
Bu sağlıklı, normal bir şey değil ki.esine bagimli tum mutlulugunu ondan aliyor onu mutlu etsin diye bekliyor diye dusunurdum ..
okb nin baya baska belirtileri var ama bende bu konu disinda hic bir sorun yok yani baska bir takintim yok, temizlik ,guvenlik veya hic bisey.....
esine bagimli tum mutlulugunu ondan aliyor onu mutlu etsin diye bekliyor diye dusunurdum ..
İşte mesele 10 gün sorun çıkarmamaya çalışmak değil.kabullenmek degil psikologa gitmek istemedigim icin soyledim aslinda hani illaki altindan psikolojik birsey cikar mi gibi...
bakalim, esim seyahate gidiyor, 10 gun yok, umarim bu sureyi iyi geciririz. uzaktayken telefon, mesaj bekliyorum hep, surekli iletisimde olalim istiyorum ama o is icin gittigi icin oteldeyken konusabiliyoruz ancak.. su 10 gun bu yuzden sorun cikarmamaya calisacagim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?