Cok moralim bozuk, esimle diyalogumuz

Zararin neresinde donersen kardir..hemen ustunu giy modunu degistir kocani guzel karsila bence..
Sinirini bastir..

Sagolun yorumlar icin , biraz saldiranlarda olmus ama napalim gorunen o demekki.

Esim hediyeyle geldi sanirim hediye aliyomus o esnada. Ustumu geri degistirmedim, "esofman" la kaldim. o modda degildim fazla vaktimde olmadi hemen geldi , ama konunun ustunde durmadim. Ikimizdede bi gerginlik vardi tabikide ama konuyu acmadim bi daha.
Esi sevmiyor diyenler sanmiyorum sevmeden katlansin.

penceremden birsey yapmadim doktor falan, kendim yaziyorum belki coktandir yazmadigim icin oyle geldi veya cok sinirliydim o anda ondan.

Bugune bi anlam falan yuklemedim aslinda olay sevgililer gunu degil zaten gecen senede kutlamadik ondan onceki senede, ama ben birseye ozendim hazirlandim biliyor hergun ona gore yemek yaptigimi bugun mu haber vermeyesi tuttu diye sinir oldum soylendim oda o anda hediye aldigi icin ve usteledigim icin sinirlendi ve kufur edip kapadi.
Bu aptalca kufur ve telefonu kapamasindanda biktigim icin ustumu degistirdim moralim bozuldu.
Evet usteledigim icin ben haksiz olabilirim ama onemsemedigini dusundugum icin yaptim..

sorunlarınız hiç değşmeyecek biliyorsun değil mi? eşin bıktı artık ve çirkenleşiyor sen de hiç vazgeçmiyorsun ve hep haklısın kendince, yarım saat gecikseydi de geceniz mahvolmasaydı ne olurdu?? ahh canım sana neler yazdım ama nafile değişen bir şey yok.

canım konu sahibini tanımıyorsun, bizler bile yorulduk burada artık, adam ne yapsın? bıktı ve çirkinleşiyor

istediği inceliği göremiyor ve göremeyecek çünkü stediği şey inanılmaz naif ve düşünceli adamdan gelecek davranışlar ama eşi öyle değil, konu sahibini seviyor am işleri yogun ve artık bunaltılmak, 10 dakika geç geldi diye trip yemek, film izliyor diye aile trajedesi yaşamak, yurtdışındayken tel ve msjla eşi tarafından taciz edilmek istemiyor. konu sahibi ya eşini oldugu gibi kabul edecek yada onu boşayacak gidecek kendine naif düşünceli birini bulacak yoksa böyle hayat ikisine de zindan...

Şu adamı boğmasanız da o da böyle çirkinleşip durmasa artık... Ne var yarım saat geç kalınca sanki... Beni eşim de geç kalır erken gelir, ne önemi var. Yemek soğuduysa ısıtırım, hazır değilse bekle derim. Bir de lafı söylediniz tamam. Orada da bırakamıyorsunuz ki. İlla uzattıkça uzatıyorsunuz.

Profilinize az baktım da cidden bı çeki düzen verin kendinize acayip darliyosunuz eşinizi. Burda bile aynı konuyu 3-4 farklı şeye yazmışsınız. Normal hayatınızda da boyleyseniz eşinize kolay gelsin.

Profilinize az baktım da cidden bı çeki düzen verin kendinize acayip darliyosunuz eşinizi. Burda bile aynı konuyu 3-4 farklı şeye yazmışsınız. Normal hayatınızda da boyleyseniz eşinize kolay gelsin.

Allahim esinize sabir genislik versin..
ne yani adam trafikte kalmis eve mi isinlansaydi

bir güne bu kadar anlam yükleyip kendinizide esinizide sıkıntıya sokmanın anlamı yok.zaten sizin saate göre sevgililer günü bitti sanırım.ee bugün yapin yarın yapın ne farkeder.ufak aksilikler olabilir önemli olan herseye rağmen birlikte mutlu olabilmek.sırf sevgililer gününde olacak diye kavga edilirse ne anladim o sevgililer gününden..

Elma veren ağaçtan armut vermesini beklersen elindekinden de olursun,böyle günde ağız dolusu küfür yersin işte.
Bişey yazılacak gibi değil çünkü sen böylesin ve değşmiyorsun.
Neyse en azından küfür,hakarete karşı duyarsızlaştın.Bu da bişeydir.

Bence tüm özel günler iptal edilmeli. Bu ne ya? Huzursuzluktan başka birşeye sebep olduğu yok. Böyle sevgililer günü olmaz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…