- 1 Ocak 2016
- 506
- 394
- 53
- Konu Sahibi peaceful16
-
Cemre :) tesekkur ederim seni taniyorum.
Cemre :) tesekkur ederim seni taniyorum.
bende seni biliyorumm :) rica ederim.
Birlikte calismistik bir zamanlar ayni magazada
Bugun sevgililer gunu diye ozenmistim, 2 senedir evliyiz evlendigimizden beri kutlamamistik, ben evde guzel bi yemek yapayim giyinip susleneyim oyle karsilayayim diye dusundum.
esime de biraz caktirdim iste bugun sevgililer gunu aksama gorusuruuzz falan seklinde mesaj atmistim ki o da heveslensin diye.
saat 6.30 gibi evdeydim dedimki eve gelirken haber ver, saat 7.15te yazdi geliyorum diye, normalde 40 dk suruyor sirketinden ev. onu hesaplayarak yemegi yaptim. saat 8de sordum nerdesin cevap yok, aradim dediki taksiyle geliyorum mudurumu biraktim yoldayim cok trafik var, oldugu yerde eve hala yarim saat uzaklikta en az. baya sinirlendim her gun onun gelisine gore yemegi hazirladigimi biliyo, bugun daha ozendigimide bile bile bana haber bile vermedigi icin. soyledimde ona sitem ettim kizdim. o da senden once sevgilim varda onla bulustum falan dedi, ne alakaysa, bunu soylemesi bile cok cirkin bugun.
usteledim neden soylemiyosun, bugun ozendigimi biliyosun gec kaliyosun, sanki mudurunu birakman cok mu onemli falan dedim. o da acikladi vs sonrada uzayinca kufur edip yuzume kapadi.
yemekler hazir, ben hazir, cok sinirim bozuk. Ustumu degistirdim, makyajimi da sildim. esortmanlarimi giydim.
acaba hic mutlu olamayacakmiyim......
Ben sizi haksız bulmadım. Evet belki daha önce gereksiz çıkışlarınız olmuş olabilir (ki bilmiyorum,bunu yorumlardan dolayı söyledim) ancak yine de bu konuda kesinlikle haklısınız. Bir telefon açıp, trafikteyim biraz gecikebilirim demek zor değil.
Evliliğin ilk yılları ilginç oluyor.
Zamanında telefonun sesi kısıkken müdürü arayınca panik yapan eşime, ben arayıp ulaşamadığımda panik yapmıyorsun ama diyerek sarmıştım. Olur böyle şeyler. Düşünüldüğü gibi sevilmeyi haketmeyen, boşanılması gereken bir kadın olduğunuza inanmıyorum. Sadece istediği inceliği göremeyen birisiniz.
Ancak yıpranmayın ve yıpratmayın. Madem gecikti ve sizin tüm hevesiniz kaçtı,üst baş giyinik masa öylece dururken eşinize anlatın hislerinizi. Kırıldığınızı , en azından aranıp haber vermenin bu kadar zor olmadığını....
Sakince anlatın. Çünkü erkekler karşısındaki kadınları zamanla öyle yıpratıyor ki , histerik ve paranoyak tiplere dönüşüyoruz. Sonra da bu halimizden sıkılıyorlar :)
Sakin olun, konuşun...
Sevgililer gününüz kutlu olsun
Şu adamı boğmasanız da o da böyle çirkinleşip durmasa artık... Ne var yarım saat geç kalınca sanki... Beni eşim de geç kalır erken gelir, ne önemi var. Yemek soğuduysa ısıtırım, hazır değilse bekle derim. Bir de lafı söylediniz tamam. Orada da bırakamıyorsunuz ki. İlla uzattıkça uzatıyorsunuz.Bugun sevgililer gunu diye ozenmistim, 2 senedir evliyiz evlendigimizden beri kutlamamistik, ben evde guzel bi yemek yapayim giyinip susleneyim oyle karsilayayim diye dusundum.
esime de biraz caktirdim iste bugun sevgililer gunu aksama gorusuruuzz falan seklinde mesaj atmistim ki o da heveslensin diye.
saat 6.30 gibi evdeydim dedimki eve gelirken haber ver, saat 7.15te yazdi geliyorum diye, normalde 40 dk suruyor sirketinden ev. onu hesaplayarak yemegi yaptim. saat 8de sordum nerdesin cevap yok, aradim dediki taksiyle geliyorum mudurumu biraktim yoldayim cok trafik var, oldugu yerde eve hala yarim saat uzaklikta en az. baya sinirlendim her gun onun gelisine gore yemegi hazirladigimi biliyo, bugun daha ozendigimide bile bile bana haber bile vermedigi icin. soyledimde ona sitem ettim kizdim. o da senden once sevgilim varda onla bulustum falan dedi, ne alakaysa, bunu soylemesi bile cok cirkin bugun.
usteledim neden soylemiyosun, bugun ozendigimi biliyosun gec kaliyosun, sanki mudurunu birakman cok mu onemli falan dedim. o da acikladi vs sonrada uzayinca kufur edip yuzume kapadi.
yemekler hazir, ben hazir, cok sinirim bozuk. Ustumu degistirdim, makyajimi da sildim. esortmanlarimi giydim.
acaba hic mutlu olamayacakmiyim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?