- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Allahım hayırlısıyla yardımcın olsun inşallah arkadaşım.
Sana da bebeğine de güç kuvvet,sağlık versin inşallah.
Bol bol dua et.Üzülme Allahım büyüktür,elbet derdine derman bulunur inşallah.
duymadığım bişi diil gebelik şekerinize bakılmıymış mıydı?
birde kaç haftalık hamilesiniz?
Test sonuçlarınızı beklemeye çalışın,üzülmeyin diyeceğim ama eminim zordur. Detaylı test yaptırana kadar yalnız kalmayın,birileriyle vakit geçirin, kafanızı oyalayın
sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah.
takip edeceklerdir büyük ihtimal.
en kısa sürede normale döner umarım.
başına gelen arkadaşlar mutlaka bilgilendirir.
geçmiş olsun
Amin teşekkür ederim, size de amniyon sıvısı fazla mı demişlerdi? Nasıl düzeldi peki? Aspirin falan kullandınız mı?Moralinizi yüksek tutmaya calisin. Farkli bir doktora daha gidin. Bana da ayni seyi söylemişlerdi baska bir doktor normal oldugunu soyledi. Surekli bir artis yoksa sorun olmaz insallah Allah yavrunuzu size bagislasin saglikla kavustursun.
Ah çok haklısın arkadaşım.Teşekkür ederim arkadaşlar. 22+5 gebeliğim. Ve Amniyon Sıvı İndeksi 25-26 cm çıktı. Gebelik şekerine daha bakılmadı. Bilmiyorum. Birden bebeği kaybedebilirsin falan dediler. Tansiyon çıkıp gebelik zehirlenmesi olabilir, testler yapıldıktan sonra tedavi uygulanacak. Acaba böyle olup da sonradan amniyon sıvısı normale dönen var mı? Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bu benim ilk gebeliğim ve zor kavuştum, her şey Allahtan tabiki ama yüzünü de gördüm o kadar güzel ki yavrum, doktor bile çok güzel bir bebek dedi. Korkuyorum işte. Allah büyük tabi.
İçimi ferahlatmam lazım bilemiyorum sağlıklı düşünemiyorum şu an.
Zaten ayrıntılı ultrason yaptırdım orda çıktı. Teşekkür ederim bu arada. Moralimi bozmak istemiyorum ama işte elimde değil/öncelikle bunu farketmek iyi bişi onu bilmeni isterim genelde gebelik şekeri olan kişilerde yüksek olabilio... tabiki tansiyonda olabilir ama bunların hiçbiri senin moralinden daha onemli deil bebek hısseder bilmeni isterim ... belki diyet verirler ona uymalısın... sakin kalmak zor ama lütfen sain ol ve iyi düşün... ayrtınlı ultrason zamanın gelmiş olmalı...
Hay Allah çok üzüldümTeşekkür ederim arkadaşlar. 22+5 gebeliğim. Ve Amniyon Sıvı İndeksi 25-26 cm çıktı. Gebelik şekerine daha bakılmadı. Bilmiyorum. Birden bebeği kaybedebilirsin falan dediler. Tansiyon çıkıp gebelik zehirlenmesi olabilir, testler yapıldıktan sonra tedavi uygulanacak. Acaba böyle olup da sonradan amniyon sıvısı normale dönen var mı? Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bu benim ilk gebeliğim ve zor kavuştum, her şey Allahtan tabiki ama yüzünü de gördüm o kadar güzel ki yavrum, doktor bile çok güzel bir bebek dedi. Korkuyorum işte. Allah büyük tabi.
İçimi ferahlatmam lazım bilemiyorum sağlıklı düşünemiyorum şu an.
Ah çok haklısın arkadaşım.
Her boş kaldığında duaya sarıl arkadaşım.
İnşallah iyi haberlerini alırız en yakın zamanda.
tabiki başka doktora git ve görüş al canım sağlıklı doğumlar...
Amin çok teşekkür ederim/ umarım her şey güzel olur. Sağolun.Hay Allah çok üzüldüm
Allah yardımcınız olsun, en hayırlısını versin inşallah.
İnançlı birisiniz, tevekkül etmek en güzeli
Umarım kalbinize göre verir Allah
Amin. Allahım hepimizden razı olsun inşallah.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Maşallah ne güzel. Umarım öyle olur benim de çok sağolun.Eltime de sivisinin fazla oldugu soylendi hep.
Uzerinden zaman gecti butun detayları hatirlayamiyorum.
Ama saglikli bir dogum yapti cok sukur.
Insallah sizin de oyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?