Çok moralim bozuk!

Üzme canını benim öle birşey olmadı ama 9 hafta kanamam oldu düşük dediler sonra bana bebek iri işte gizli şeker olabilir falan o gece ağlamaktan canım çıktı suyum geldi yüzde seksen strsten şimdi bebeğim iyi çok şükür rabbim verdi sana o ne eylerse hayırlısını eyleer

Kilonuz fazla mı? Şekere yatkın mısınız? Büyük ihtimal şeker vardır , diyetle kontrol altına alınır. Suyun azlığı genelde sıkıntı oluyor. Tek dert bu olsun, devamı gelmesin, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.

Ne güzel maşallah/ umarım bende de bir sorun olmaz/ bana aspirine başlıycaz dedi doktor. Ama benim midem rahatsız aspirin mahvedecek beni. Beni de kontrol altına alacaklar artık. İnşallah her şey benim için de güzel olur/ teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi Allah her şeyin en hayırlısını nasip etsin. Evladımı bana bağışlasın sağlıcakla inşallah.

Kilom fazla değil evet şekere yatkınım ailemde şeker hastalığı var. Yani doktorların dediği gibi olmaz değil mi?

Allahın izniyle hiç birşey olmaz mide ilacı olarak gaviscon kullanabilirsin birşey yapmiyo rabbime sığın bozma moralinı annesi o sana tutunmuş seni bırakmaz emin ol sadece dikkat et başka doktorada gidebilirsin

Allahın izniyle hiç birşey olmaz mide ilacı olarak gaviscon kullanabilirsin birşey yapmiyo rabbime sığın bozma moralinı annesi o sana tutunmuş seni bırakmaz emin ol sadece dikkat et başka doktorada gidebilirsin
Çok teşekkür ederim inşallah öyle olur. Çok sağolun. Umarım siz de sağlıcakla kucağınıza alırsınız evladınızı.

Amin teşekkür ederim, size de amniyon sıvısı fazla mı demişlerdi? Nasıl düzeldi peki? Aspirin falan kullandınız mı?
Yok kullanmadım sınırın ustunde demislerdi ben de nette arastirinca cok telaslandim baska bir doktora daha gittim normal sinirlarda oldugunu soyledi tabi sonraki kontrollerde takip edildi bende gebelik sekeri de sinirda cikmisti onunla ilgili olabilir fark edilmis olmasi guzel bir sey insallah yapilan tetkiklerin sonucu guzel cikar bir sorun varsa önlemi alinir icinizi ferah tutmaya calisin

Çok teşekkür ederim. Sağolun.

Başka yok mu amniyon sıvısı fazla olup da gayet sağlıklı bebek doğuran? Acaba sıvı azalması olur mu? Nasıl olur?

dert etme suyu az olmasındansa çok olması daha iyi. ilaçlı çözümü var. benimde fazlaydı (aslında fazla sayılmazdı ama erken doğum riskim vardı ve baskı yapıyordu açılma oldu)

benim kızımdada suyum fazlaydı doktor dediki sen bi anda suyun boşalacak öyle doğuma geleceksin demişti aynen dediği gibide oldu eşim eve geldi bende afedersiniz lavaboya kalkmıştım sabah 10 gibi bi baktım ben sürekli su geldiyo alttan sonra doktorumun dediği aklıma geldi ve ben o gün cuma saatinde kızım doğdu.korkma bende korkulacak bişey varmı demiştim yok dedi doktorum ben heralde ilk olduğu için pek üstünde durmamıştım ama inanın suyum gelmesine rağmen hiç ağrım olmadı ama dersinki sanki çok ağrım varmış gibi ağlıyordum ama ben ağrıdan değil beni nelerin beklediğini bilmediğim için korkudan ağlıyordum etrafımdakilerde ağrım var sanıyorlardı.inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olur bebeğini.

dert etme suyu az olmasındansa çok olması daha iyi. ilaçlı çözümü var. benimde fazlaydı (aslında fazla sayılmazdı ama erken doğum riskim vardı ve baskı yapıyordu açılma oldu)

Teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun. İşte bana doktorlar normal şeyler dese çok önemsemezdim. Benim suyum aşırı fazla. Birden bebek ölür bilmem ne saçma sapan şeyler söylediler. Şimdi başka doktora gidiyorum. Umarım çok daha güzel şeyler söyler.

Herşey yoluna girer umarım. Allah yardımcın olsun.
Şeker ihtimaline karşı yediklerine dikkat etmeye başla bence birde nacizane tavsiyem sanırım rıskli durumlarda araştırma hastanesı yada üniversite hastanelerine sevk ediyorlar bildiğim kadarı ile aklınızda bulunsun.

Umarım inşallah ya. Prof. Dr. Cem Batukana gideceğim. Yediklerime içtiklerime çok dikkat ediyorum. Bugün bazı tahliller yaptırdık 10 gün sonra çıkacak. İnşallah her şey güzel olur. Çok büyük karnım zaten. Çok fazla su var.

32. Hafta bende böbrek genişlemesi çıktı erken Doğum olur belki riskli yapabileceğimiz bişe yok dediler .

Zor bir gebelik oldu .

Ama şükür 39+4 de Doğum gerçekleşti normal Doğumla..

O kadar konuştuklarıyla kaldılar .

Kendimi o dönem çok üzmüştüm.

Rabbimin izniyle inşallah sağlıkla doğar yavrunuz

Teşekkür ederim, inşallah ya. Benim de tek isteğim bu zaten. Sağlıkla doğsun zamanında gelsin yavrum.

Bir arkadaşım sıvısında azalma olmuştu ona sürekli su iç ve havuç ye demişlerdi. Su tuketimin fazlaysa dikkat etmen de fayda var.

Bir arkadaşım sıvısında azalma olmuştu ona sürekli su iç ve havuç ye demişlerdi. Su tuketimin fazlaysa dikkat etmen de fayda var.
Su içmekle alakası yokmuş. Tatlı şeyler tüketmemek gerekiyormuş. Ben de tüketmem bir daha ama inşallah önemli değildir. Bakılacak bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…