Çok moralim bozuk

"evet, ne varmis ? insan mi öldürdüm birine kötü birsey mi yaptim?" diyecektin babana canim..

böyle seylerle karsilasinca suclandigin seylerin gereksiz ve sacma oldugunun hissini ver.

ailen de karsi taraf gibi degil ki onlarda etkilenmistir hem. karsi taraf ve ailesi toksik zehirli ve cirkef.
ogullari hatali da olsa oglusum diyen tipler iftiracilar vs..

seninkiler normal insan. acaba karsi taraf hakli olabilirmidir diye düsünen kendi halinde naif insanlar demek. o yüzden babacigina alinma.

sende farkinda ol. alinacak birsey yok.
sana söylenen sacmaliklari da icsellestirme.

babanin öyle konusmasi ve naifligine sevin hatta.
düsünsene sen cidden asagilik bir insan olsan ve ailen seni desteklese???
mesela eski esin ve ailesi gibi!

Allah iyi insanlarla karsilastirsin.

sen iyi bir ailenin iyi bir evladisin.. üzme kendini.

"evet, ne varmis ? insan mi öldürdüm birine kötü birsey mi yaptim?" diyecektin babana canim..

böyle seylerle karsilasinca suclandigin seylerin gereksiz ve sacma oldugunun hissini ver.

ailen de karsi taraf gibi degil ki onlarda etkilenmistir hem. karsi taraf ve ailesi toksik zehirli ve cirkef.
ogullari hatali da olsa oglusum diyen tipler iftiracilar vs..

seninkiler normal insan. acaba karsi taraf hakli olabilirmidir diye düsünen kendi halinde naif insanlar demek. o yüzden babacigina alinma.

sende farkinda ol. alinacak birsey yok.
sana söylenen sacmaliklari da icsellestirme.

babanin öyle konusmasi ve naifligine sevin hatta.
düsünsene sen cidden asagilik bir insan olsan ve ailen seni desteklese???
mesela eski esin ve ailesi gibi!

Allah iyi insanlarla karsilastirsin.

sen iyi bir ailenin iyi bir evladisin.. üzme kendini.
Sanırım onların bu naifliği beni sinirlendiriyor. Onlar yaşadıklarımı görmedi, anlayabiliyorum. Ama böyle söyleyince bir an o şeytanları savunuyor gibi hissettim.
Umarım bir gün gerçekten anlarlar.

Canım ya kıyamam. Hangi eski jenerasyon, sanki hala 2000lerdeymisiz gibi elimizde telefon olmasından şikayet etmiyo ki? Büyüklerimizin teknolojiye alerjisi var maalesef. Hassas bı süreç geçirdiğin için söylediği söz seni fazla etkilemiş sadece. Zaten şimdiye taş olsa çatlardi, ağla aglayabildigin kadar, zehrini böyle akiticaksin. Ağla ki boğazındaki düğümden kurtulup tertemiz başla yeni hayatina 💜

Sanırım onların bu naifliği beni sinirlendiriyor. Onlar yaşadıklarımı görmedi, anlayabiliyorum. Ama böyle söyleyince bir an o şeytanları savunuyor gibi hissettim.
Umarım bir gün gerçekten anlarlar.

Sana suan toparlanma sürecinde en iyi gelecek seylerin arasinda yeni insanlarla tanismak, gezmek.. ve gecmisini /yasadiklarini bilmeyen insanlarla görüsmek olacaktir.

Seni yaralamis bircok suclamalar saptirmalar ithamlar vs oldugu icin suan bu konulara deginen biri olunca kücük bir sarsilma yasiyorsundur.

O yüzden gecmisini bilmeyen veya cevrenden olmayan insanlarla tanisirsan cok daha cabuk atlatirsin canim.

Bundan sonrada kimseye anlatma.
Ailene de anlatmamaya calis. Psikologuna anlat en fazla.

imkanin varsa minik minik tatillere ve gezilere cik. orda tanistigin insanlar dahi iyi gelebilir sana. farkli bir bakis acisi katabilir sana.

hem böyle düsün. baban sadece bir konuda o eski kayinpedere hak verdi diye tamamiyle hak vermiyordur. suan cok hassas bir durumdasin o yüzden sana öyle gelebilir.. ki cok normal. insan tahammulsüzlesiyor her suclamaya karsi daha önce sürekli suclandiysa

Zor günler geçiriyorum, üstelik kara yakında da görünmüyor.
Stres atmak için genellikle telefonumla ilgileniyorum, arkadaşlarımla konuşuyorum, yazışıyorum.
Evli olduğum dönemde 5 dk telefonumu elime alıp bir mesaja cevap yazdıktan sonra bırakmıştım. Onlar zaten her hareketime bahane buldukları için 50 defa cevap yazdığımı hatta celefonu açıp gösterdiğim anlattığım halde kayınpeder bunu babama elinden telefon düşmüyor diye şikayet etmişti.
Artık o pisliklerden kurtuldum rahat rahat baba evinde bakınayım dedim ve biraz video falan izlerken babam "kayınpederin haklıymış, elinden telefon düşmüyor." dedi.
Çok zoruma gitti, kendime yediremedim. Günlerce mermer gibiyim ağlamadım ama tutamıyorum şu an kendimi.
Bana ne yalanlar ne iftiralar attıklarını bildiği halde dedi bunu. Kaç defa onların yalanını kanıtladığım halde.
Hiç demiyor zor bir süreçten geçiyor diye bana o adi yalancıların iğrenç yalanlarından biri için doğruymuş diyor.
'tabi onlar doğru söylüyor ben yalancıyım, size iyi geceler' deyip çıktım odadan.

Gerçekten bilmiyorum neden ama çok incitti bu beni. Gözyaşlarımı engelleyemiyorum.
İnan bana onlar senin kırılıp kırılmamanı veya haklı olup olmamana bakmıyor hepsi kendi dünyasındalar. Kanıtlayıp kanıtlamaman birşeyi asla değiştirmez çünkü baştan sana notu düştükleri için o notla sana bakarlar. Ben arkadaşlarım tarafından çok ağır iftiraya uğramış ve polise gittiğim halde inanılmamış herkesin arkasını döndüğü biriydim ama her şerde bi hayır vardır ki o şeytanlardan kurtulunca rahatladım. Sevgilim tarafından sudan sebeplerle terkedildiğimdede çok ağlamıştım ve en nefret ettiğim insanlara dedikodumu yapıyordu çok gücüme gitmişti beni ilişkimiz varken aldattığınıda sonradan öğrenmiştim ama her şerde bi hayır vardı işte sonra çok iyi bir arkadaşımla tanıştım tanıdığım diğer insanlara benzemiyordu gerçekten kollayıp koruyan ve derdimi dinleyip bana yardım eden mükemmel biri öyle öyle bayağı anımız oldu onunla cidden böyle güzel bir arkadaşlık yaşayacağımı düşünmemiştim işte çok görüşemiyoruz ama arkadaşım dostum diyebileceğim birini çıkardı rabbim. Bu dünya inişli çıkışlı benimde moralimi bozanlar oluyor çok sorunlarım oluyor oturup ağladığım kahrolduğum zamanlar oluyor ve bugün şehitlerimize ağladıp yitip gidenlere korkular sardı aklımı çıkamadım ama hep şikayet ederek üzülerek kahrolarak geçmediğinide anladım korkmak bi fayda getirmiyordu keşke diyorum hayatın getirdiklerinden korkmayan kabul eden biri olsam diyorum ama olmuyor insanız korkuyoruz belirsizliklerden acılardan sabır diliyorum sizde öyle yapın sabır dileyin rabbim kör balığa bile yol gösterendir onu doyurandır sizede yol gösterir dua edin :) en fazla bu kadar yazabiliyorum yazım çok tatmin edememiştir belkide bilmiyorum ama elimden gelen bu :)

Zor günler geçiriyorum, üstelik kara yakında da görünmüyor.
Stres atmak için genellikle telefonumla ilgileniyorum, arkadaşlarımla konuşuyorum, yazışıyorum.
Evli olduğum dönemde 5 dk telefonumu elime alıp bir mesaja cevap yazdıktan sonra bırakmıştım. Onlar zaten her hareketime bahane buldukları için 50 defa cevap yazdığımı hatta celefonu açıp gösterdiğim anlattığım halde kayınpeder bunu babama elinden telefon düşmüyor diye şikayet etmişti.
Artık o pisliklerden kurtuldum rahat rahat baba evinde bakınayım dedim ve biraz video falan izlerken babam "kayınpederin haklıymış, elinden telefon düşmüyor." dedi.
Çok zoruma gitti, kendime yediremedim. Günlerce mermer gibiyim ağlamadım ama tutamıyorum şu an kendimi.
Bana ne yalanlar ne iftiralar attıklarını bildiği halde dedi bunu. Kaç defa onların yalanını kanıtladığım halde.
Hiç demiyor zor bir süreçten geçiyor diye bana o adi yalancıların iğrenç yalanlarından biri için doğruymuş diyor.
'tabi onlar doğru söylüyor ben yalancıyım, size iyi geceler' deyip çıktım odadan.

Gerçekten bilmiyorum neden ama çok incitti bu beni. Gözyaşlarımı engelleyemiyorum.
Babanız boşanmayı hazmedemiyor sanırım zaman la geçiçek

O aileden nefret ettiğin için böyle ağrına gitmiştir birde doluyor insan arada ağlamak iyidir. Bende koca aydır kendimi sıkıp sıkıp arada gözyaşlarıma hakim olamıyorum.Baban sonuçta canın yansın istemez düşünmemiştir. Bende baba evindeyim benimkide telefonlara karşı acayip sınırlı davranır kızar bırak artık diye kaç yaşına geldim.Bizim yaşadığımız evlilikler normal tartışmalı değildi biliyosun. Anormal insanların elinden kurtulduk. Buda şey gibi bir insan hapiste yıllarını geçirir normal hayata geçtiğinde kalır öylece hala yaşadığı yerden çıkamamıştır bocalar. Baban o senin art niyet yoktur biz alıştık aşağılanmaya kötü niyetlere ya o yüzden hemen üzülebiliyoruz. Yoksa bende duydum bazı sözler. Sende az değilsin,gittin aynı onlara benzemişsin dedi annem bana neye dayanarak ddi bilmiyorum ama cok üzüldüm böyle söylemesine dedim 1 aydır boşanma hüznümü bile yaşamadım şu iki cümlen insanı intihara götürür dedim oturup ağladım düşün karşı taraftan nasıl nefret ediyorum. Sonra durumu toparladı.Tabi biz bunları yaşarken aileninde psikoloji çöküyor. Birbirinizi hoşgörün insanın tek desteği kendi ailesi.

Seni ancak sen düşünebilirsin. Anne, baba bile bir yere kadar. Kim ne derse desin, kendi hayatını kur. Sen biliyorsun yaşadıklarını, başkalarının onayına ihtiyacın yok. İsteyen istediğine inansın, güçlü dur.

Neden moralinizi bozuyorsunuz ki? Kayinpederin ne haddkne ona neymiski size karismak. Isterseniz 24 saat elinizde tutun karisamaz. Babaniz soylemesine xe aldirmayin. Ben de annemlere gidince derler elinden tel bilgisayar dusmuyor diye. Buradaki bi cok kiside duymustur buyuklerinden o sozleri. Kendi akrsmanlarimiz demezbuyukler diyor. Onlar teknolojiden cok snlamiyor ve evde konusm sohbet olsun istiyor. Bi de kiz cocugu surekli bi is yapsin istegindeler. Elinden telefonu birak hatta hic olmasin bu sefer evde niye bos bos oturuyorsun derldr. Takma kafana su an hassassin. Ksyfine bak cok umursama

Bir şey diyeceğim. Ben seni kocaman kucaklıyorum. Kocaman!

Baban canını acıttı, canından olan yaptı bunu belki ama..

Bak seni sadece yazdıklarınla, iç dökmelerinle tanıyan birisi da sevgi dolu sarılıyor. Sıkı sıkı ♥️
İçim ısındı gerçekten çok teşekkür ederim 🥰💓

O aileden nefret ettiğin için böyle ağrına gitmiştir birde doluyor insan arada ağlamak iyidir. Bende koca aydır kendimi sıkıp sıkıp arada gözyaşlarıma hakim olamıyorum.Baban sonuçta canın yansın istemez düşünmemiştir. Bende baba evindeyim benimkide telefonlara karşı acayip sınırlı davranır kızar bırak artık diye kaç yaşına geldim.Bizim yaşadığımız evlilikler normal tartışmalı değildi biliyosun. Anormal insanların elinden kurtulduk. Buda şey gibi bir insan hapiste yıllarını geçirir normal hayata geçtiğinde kalır öylece hala yaşadığı yerden çıkamamıştır bocalar. Baban o senin art niyet yoktur biz alıştık aşağılanmaya kötü niyetlere ya o yüzden hemen üzülebiliyoruz. Yoksa bende duydum bazı sözler. Sende az değilsin,gittin aynı onlara benzemişsin dedi annem bana neye dayanarak ddi bilmiyorum ama cok üzüldüm böyle söylemesine dedim 1 aydır boşanma hüznümü bile yaşamadım şu iki cümlen insanı intihara götürür dedim oturup ağladım düşün karşı taraftan nasıl nefret ediyorum. Sonra durumu toparladı.Tabi biz bunları yaşarken aileninde psikoloji çöküyor. Birbirinizi hoşgörün insanın tek desteği kendi ailesi.
Yalan söylemeyeceğimi biliyorlar, onlara hep olanı anlattım ama inanması zor geliyor sanırım.
Karşı tarafın defalarca yalanını yakaladılar, iftiralarına tanık oldular ama hala onlara hak verecek bir şey buluyorlar. Bu beni incitiyor.
Burada da kalıcı değilim, uğraşmayacağım artık. İstediklerine inansınlar. Ama allahım biliyor ya nasıl bir cehennemden kaçtığımı, neler yaşadığımı. Ben unuturum da o unutmaz. Alır ahımı.

Benim babam hakkımda bir şey duysa yalan olduğunu da bilse "bana nasıl elalemden laf getirir " diye bana karşı öfke duyardı. :bicak::bicak:
Neden böyleler anlamıyorum:(
Bir de telefon düşmesin elinden ne olmuş yani. Telefona dokunurken bile suçlu hissettirmeye çalışıyorlar kadını.

Back
X