• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok moralim bozuk

Patilimm

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
854
Puanlar
123
Merhaba kızlar. Kardeşimle ailem hep sorun yaşıyorlar bende yıllardır annemi babamı uyarmaktan bıktım hep kıyamıyip yardım ediyolar. En son gene bunların canını çok sıktı anneme kendimi öldürürüm demiş bende öldürse de kurtulmanız dedim.Annem sen öl dedi çok üzüldüm. Bana bugüne kadar hiç kötü söz söylemeyen kadin bunu dedi .Şimdi korkuyorum anne baba bedduasi tutar diyorlar çok örnekte duydum.hic bu durumu yaşayıp tutan oldu mu

Once bi kendinize gelin
Hepinizin psikolojisi sarsilmis gibi
Anneniz ne kadar cocuguyla sorun da yasasa baska birinin (bu siz de olsaniz) boyle konusmasina ofkelenir
Muhtemelen ofkeyle soyledi o da
Fakat kendi aralarinda kükreyip kükreyip duzeliyorlarsa hic karismayin derim
Anneniz arayip dert yandiginda "beni karistirma, bana anlatma" diyip gecin
Muhtemelen para mevzusu ile ilgili bir durum cikiyor aralarinda
Eviniz barkiniz ayri
Her ne kadar aileniz de olsa, size zarar verdigi yerde iletisimi kesmek kendi yarariniza olur

Merhaba kızlar. Kardeşimle ailem hep sorun yaşıyorlar bende yıllardır annemi babamı uyarmaktan bıktım hep kıyamıyip yardım ediyolar. En son gene bunların canını çok sıktı anneme kendimi öldürürüm demiş bende öldürse de kurtulmanız dedim.Annem sen öl dedi çok üzüldüm. Bana bugüne kadar hiç kötü söz söylemeyen kadin bunu dedi .Şimdi korkuyorum anne baba bedduasi tutar diyorlar çok örnekte duydum.hic bu durumu yaşayıp tutan oldu mu
Merhaba , sorunlar çok büyük sanırım yoksa ne sizin kardeşe ölse de kurtulsak demeniz ne de annenizin size sen öl demesi hiç mi hiç normal değil.

Bu durumu yaşayıp tutan olsa nasıl yazsın öbür taraftan, korkmayın refleks olarak söylemiş ama yine de söylemeseydi iyiydi.

gördün mu kardesin ne iyi yapiyor
bazi ailelere scan yaraniyor sizinki de ondan
bak, nasil kiymetli. sen hic sorun cikarmamissin, onun yanında esamen okunmuyor.
bosver ne dinle ne yorum yap. gerekirse bugünü bu sözü hatirlatirsin.

Durumu yaşayıp tutan varsa da size cevap veremez. :olamaz:

Ne olursa olsun bir anneye çocuğu için ölse de kurtulsanız denmez.
Annenizin size verdiği cevap da çok yanlış. Ama bedduası tutar mı falan diye de korkmayın.
Çok fazla girmeyin bu konulara. Yorum yapmayın. Zor biliyorum ama yapacak bir şey olmuyor kardeş konularına.

İşte annenin bu tavrı yüzünden kardeşin bu halde. Sorunlu evladını savunmak için asıl kendisine destek olan evladını üzüyor. Niye öyle söylüyorsun, sakın öyle deme diyebilirdi. Anne bedduası tutmaz bu arada. Anneler çok hassas oldukları için aniden sinirlenip beddua edebilir sizin annenizin yaptığı gibi. Bırakın kendileri halletsin.

Durumu yaşayıp tutan varsa da size cevap veremez. :olamaz:

Ne olursa olsun bir anneye çocuğu için ölse de kurtulsanız denmez.
Annenizin size verdiği cevap da çok yanlış. Ama bedduası tutar mı falan diye de korkmayın.
Çok fazla girmeyin bu konulara. Yorum yapmayın. Zor biliyorum ama yapacak bir şey olmuyor kardeş konularına.
Şunu sormak istedim yani anne bedduasinin tuttuğuna şahit oldunuz mu?Artık hiç karismiyorum

Merhaba , sorunlar çok büyük sanırım yoksa ne sizin kardeşe ölse de kurtulsak demeniz ne de annenizin size sen öl demesi hiç mi hiç normal değil.

Bu durumu yaşayıp tutan olsa nasıl yazsın öbür taraftan, korkmayın refleks olarak söylemiş ama yine de söylemeseydi iyiydi.
Çok büyük gerçekten ama artık karismiycam

Şunu sormak istedim yani anne bedduasinin tuttuğuna şahit oldunuz mu?Artık hiç karışmıyorum

Annelerin bedduası tutmaz derler.
Kaldı ki siz annenize bir kötülük etmiş değilsiniz. En fazla yanlış bir şey çıkmış ağzınızdan. Anne de olsa öyle yok yere bedduası edecek de hemen tutacak. Öyle bir şey olabilir mi? Bu konuda rahat olun.
Özellikle eviniz ayrıysa kardeşinize ilgili meselelerden de uzak durun. Ne deseniz anlayıp, dinlemeyecekler bell ki.

Anlık sinirle söylenmiş şeylere takılmayın, içten söylememiştir tabii ki.
Beddua kategorisinde değil yani.

Annelerin bedduası tutmaz derler.
Kaldı ki siz annenize bir kötülük etmiş değilsiniz. En fazla yanlış bir şey çıkmış ağzınızdan. Anne de olsa öyle yok yere bedduası edecek de hemen tutacak. Öyle bir şey olabilir mi? Bu konuda rahat olun.
Özellikle eviniz ayrıysa kardeşinize ilgili meselelerden de uzak durun. Ne deseniz anlayıp, dinlemeyecekler bell ki.
Yıllardır uyanmaktan bıktım artık yoruldum. Onlara o kötülüğü yapan rahatça yaşasın ben onları savundum diye beddua yiyeyim nasıl iş aklim durdu

Anlık sinirle söylenmiş şeylere takılmayın, içten söylememiştir tabii ki.
Beddua kategorisinde değil yani.
Çok pişman oldum tövbe ettim dedi ama ben çok kırıldım tek derdim gözlerini açmaktı

Tutsa mesela sen de kardesine ölse de kurtulsak demişsin seninki de tutar. Böyle cümleler kurmayın

Tutsa mesela sen de kardesine ölse de kurtulsak demişsin seninki de tutar. Böyle cümleler kurmayın
O kadar çok üzdü ki onlari ilk hata değil bu yılların öfkesi. Benimki tutmaz ama işte anne olunca

Çok üzücü birşey gerçekten... ama bir anlık bir öfke ile söylenmiş bir söz o, annelerin bedduası tutmaz çünkü hemen yumuşarlar. dua edin, iyilikle olsun herşey...

Bedduaların tuttuğunu sanmıyorum. Pek çok insanın bedduasını alıp gayet güzel yaşayan insan dolu

Çok üzücü birşey gerçekten... ama bir anlık bir öfke ile söylenmiş bir söz o, annelerin bedduası tutmaz çünkü hemen yumuşarlar. dua edin, iyilikle olsun herşey...
Dua ettim olmadı kızdım olmadı artık kendinize gelin bi bırakın şu oğlunuzu dedim tmm evlat bırakılmıyor ama bir değil iki değil artık sizedr yazdık dedim

e ama yani sende insan kardeşi için ölse de kurtulsanız der mi niye birbirinize böyle şeyler diliyorsunuz bir şey olsa en çok siz üzüleceksiniz sanki yedi kat yabancı

e ama yani sende insan kardeşi için ölse de kurtulsanız der mi niye birbirinize böyle şeyler diliyorsunuz bir şey olsa en çok siz üzüleceksiniz sanki yedi kat yabancı
O kadar pislik yaptı ki artık annemin babamın zarar görmesinden bıktım

Back
X