Çok moralim bozuk

derdini söylemeyen derman bulamazmis

sorun neydiki söylede elimizden geleni yapalim

Bir de neden yardıma ihtiyacın olduğunu yazsaydın keşkee.
Çok güzel olurdu.

Son düzenleme:
sorun şu,ben çalışıyorum ,saglıkçıyım merkeze ambulansla hasta götürdük 8 aylık gebe.nakledecegimiz hastane girişinde kadın arrest oldu yani ölmeye yakın oldu.hastane içine girdigimizde kadın öldü.hastayı kabul ettigim hastanede doktor birşeyi yok dedi rahat götürebilirsin sorun yok dedi ,ambulansta gidene kadarda hasta çok saldırgan ve hareketliydi .nakledecegimiz hastaneye varınca hasta gitti.ve ordaki dr bana fırça çekti hastayı stabil etmeden nasıl böyle alıyorsun diye.ama benim hiç kabahatım yok kadının birden o hale gelecegini nerden bilebilirdim.hastayı gönderen dr ,hasta orda ölmese burda elimizde kalacaktı dedi,madem öyle neden önlemini almadan gönderiyorsun .yani arada kalan ben oldum olan bana oldu

sorun şu,ben çalışıyorum ,saglıkçıyım merkeze ambulansla hasta götürdük 8 aylık gebe.nakledecegimiz hastane girişinde kadın arrest oldu yani ölmeye yakın oldu.hastane içine girdigimizde kadın öldü.hastayı kabul ettigim hastanede doktor birşeyi yok dedi rahat götürebilirsin sorun yok dedi ,ambulansta gidene kadarda hasta çok saldırgan ve hareketliydi .nakledecegimiz hastaneye varınca hasta gitti.ve ordaki dr bana fırça çekti hastayı stabil etmeden nasıl böyle alıyorsun diye.ama benim hiç kabahatım yok kadının birden o hale gelecegini nerden bilebilirdim.hastayı gönderen dr ,hasta orda ölmese burda elimizde kalacaktı dedi,madem öyle neden önlemini almadan gönderiyorsun .yani arada kalan ben oldum olan bana oldu

ben tam anlamadim kadin öldümü? dr neden sana kizdi?

Üzüldüm ya. Bide hamileymiş.
İyi de ordaki doktor bi şeyi yok dediği için sen güvenerek götürdün o hastayı.
Keyfi mi yaptın sanki . O doktorun tepkisi de garip olmuş.
Gerçi o adam da bir hastayı kaybetmenin stresiyle sana yüklenmiş olabilir ama sen suçun olmadığını biliyorsan, içini rahat tut derim.
Söylemedin mi doktora, bana böyle dendi diye ?
Ayrıca o nasıl konuşma ya "Orda ölmeseydi burda elimizde kalacktı" falan.
İnsan hayatı bu. Her dakika bir insan için hayati nitelik taşırr.

Son düzenleme:

bence olan ölen kadıncaza olmuş

kadın normalde çok hastaymış zaten kesinlikle hastalgından dolayı gebe kalmaması lazmmış .ama bunu hastayı gönderen dr söylememiş hasta yakınları .

o zaman doktorun suçu ne?
zaten hasta ve hasta yakınlarından anamnez almak bi eziyet, cımbızla çekiyosun gerekenleri, lüzumsuz her şeyi söylerler ama
başka yerde belki müdahale edilebilir diye göndermiş yanında dursa ne yapacaktı ki?

kadın normalde çok hastaymış zaten kesinlikle hastalgından dolayı gebe kalmaması lazmmış .ama bunu hastayı gönderen dr söylememiş hasta yakınları .

O zaman ne senin ne gönderen doktorun ne de karşılayan doktorun kabahati var bu işte..

Nihayetinde doktorlar da sen de falcı değilsiniz,kadının ne hastalığı olduğunu nereden bileceksiniz?

Hasta yakınları da bir tuhaf,madem hamile kalması hayatını etkileyecekti bunu niye sağlık personeline söylemezler?

gönderen doktormu tespit etmis hamile kalmasinin hayati risk tasidigini, ve yakinlarina söylememis öylemi ,e zaten 8 aylik hamile biraz gec olmamismi
tam anlayamadim galiba :26:

Son düzenleme:
gönderen doktormu tespit etmis hamile kalmasinin hayati risk tasidigini, ve yakinlarina söylememis öylemi ,e zaten 8 aylik hamile biraz gec olmamismi
tam anlayamadim galiba :26:

ALLAH RAHMET EYLESIN...AMIN sanirim olen kadinin yakinlari soylememis doktora hamile kalmasinin risk tasidigini...

o zaman neden doktor burda elimizde kalırdı demiş; nasıl dr bu.... nasıl elinde kalmaması için kurtulmaya çalışır bir insandan.... hiçmi çaresi yoktu yogun bakıma felan alınamazmıydı.... vah gidene ... bebek ne oldu bu arada

seninde kendinin suçlu olduğunu düşünme sonuçta doktora demiş sana doğal olarak dinlemişsin ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…