Çok moralim bozuk

hee tamam

madem öyle niye hamile kalmiski, günahlari boynunada acaba kaynanasi esimi israr etti

kimsenin günahini almak istemem dedigin gibi günahlari boynuna ama belkide olen kadina bile soylemediler hamile kalmasinin risk tasidigini...:26:

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar hepiniz ayrı ayrı soru sormuşunuz az çok cevaplamaya çalışayım.kadın kendi istemiş hamile kalmayı nolursa olsun demiş ,elimizde kalır ölür diyen doktorun sorumsuzlugu evet ,kabu eden doktora inanın anlatamdım neler olup bittigini o kadar kızmıştıki teslim edip hemen çıktım .hasta yakınları söylemiş kadının önemli hastalıgını.doktora anlatmaya çalıştım müdahale sırasında ama anlamak istemdi.sizi şikayet edecegim diye bagırıyordu.ve hasta yakınları daha sonra konuşmuş ihmallik oldugunu .bu arada bebekda 1 gün yogun bakımda yaşımış ve ölmüş

çok acı gerçekten..senin bir kabahatin olmasa bile moralinin bozuk olması çok normal..gözlerinin önünde hamile bir kadıncağızın ihmaller sonucu ölmesi ne acı..

çok acı gerçekten..senin bir kabahatin olmasa bile moralinin bozuk olması çok normal..gözlerinin önünde hamile bir kadıncağızın ihmaller sonucu ölmesi ne acı..
evet canım bunun için çok üzülüyorum.ilk gece sahaha kadar uyumadım ,aklımdan çıkmıyor .napcam nasıl aşacagım bunu bilmiyorum bana yardım edin yardımlarınıza ihtiyacım var

Çok üzücü bi durum canım ya etkilenmen çok normal ama senin bi suçun yokki...

İçim parçalandı bebek de ölmüş...Allah yakınlarına sabır versin..:26:

evet canım bunun için çok üzülüyorum.ilk gece sahaha kadar uyumadım ,aklımdan çıkmıyor .napcam nasıl aşacagım bunu bilmiyorum bana yardım edin yardımlarınıza ihtiyacım var

biliyormusun kadın şehit olmuştur. Doğum esnasın da ölen müslüman kadınlar şehit oluyor.
(bunu duyduğumda bende istemiştim)

kadıncağız nekadar çok istemiş çocuğu olsun.

bariz birşekilde kadının eceli gelmiş herkezin basireti bağlanmış. ihmal ihmal üstüne. gerçekten çok üzüldüm.

Allah rahmet eylesin anne ve bebeğe ailesine sabır versin inşallah..kadının rahatsızlığı neydi acaba.çok üzücü bir durum seninde bu olaya tanık olman zor canım.zamanla atlatırsın inşallah sende..

ben sıze degılde o gıden cana uzuldum .bu nasıl ıhmalsızlık . sız de gıden cana morelınız bozulmamısda arada ben kaldım dıye uzuluyorsunuz .bazen bu saglıkcıların sogukkanlılgını anlamak guc oluyor gercekten.

Son düzenleme:
anladım cnm boşver üzülme.

sabah sabah hiç mecalim yokken gülmeye kopmama sebep oldun çok yaşa emi :)))))

(konu ayrı bir trajediymiş be ama ilk okuduğum mesajlarda konu hakkındabir açıklamayoktu bilmiyordum konunun aslını.. nasıl ruhsuz vicdansız biri diye algılanmak istemem )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…