- Konu Sahibi BEKLENEN_BEBEK
-
kızlar moralım cok bozuk ! esım uzun suredır sehır dısındaydı.demın aradı ve yolda oldugunu soyledı ,arkadasın emel dogum yapmış yarın zıyaretıne gıt dedı bende su an hazır degılım hıcbıseyı kaldırcak halım yok ararım tebrık ederım dedım.oda hayır gıt hem acılırsın azcık dısarı cık dıye usteledı hayır deyıncede ben ,senınle evlendıgıme cok pışmanım deyıp yuzume kapattı teli.bunu kızgınlıkla soyledıgne ınanmıyorum dusunuyormuş ki pat dıye soyledı.arkadasıkı kıskandıgım ıcın gıtmek ıstemedıgım den degıl sadece hazır degılım cunku arkadasımın agzı cok patavatsız kalp kırmakta ustene yok,zaten cok gorusmuyorum bu huyundan dolayı esımınde bu sozlerı yıktı benı.Hem benım zıyaretini gelmemi ısteyen ınsan benı arar esımı degıl.esım uzerınden bana baskı kuruyorlar resmen.
Bir suredır kmseyle gorusmuyordum.onunda eışi esımı aramış emelde araya gırmış patavatız sey .hıc gelmıyor yarı gelsın dogum yaptım demış.buna takılmadım esımın sozlerı acıttı ıcımıbenımle gorusmek ısteyen benı arar
gecen at dusuk yaptım ve hazır degılım ıcım acıyor .esımde usteleyınce gıtmek ıstemıyorum kendımı hazır hıssetıgım zaman beraber gıderız hedıye alıp dedı oda al bırsey yarın gıt dedı hayır deyınce de bunları soyledı
patavatsız oldugunu soylemıstım arkadasımın uzun suredır gorusmuyordum,eşide esımı aramış emelde araya gırıp yaın gelsın demiş .sanki gıtmek zorundayım hemen dur azcık bır toparlan acelen ne yanı
kızlar zamanında esım bu cıftle gorusmeyı bırak yan yana bıle gelmek ıstemezdı .sımdı bu ınsana neden benı yollamaya calısıyor anlamadım.kız bırde demış ki senınkı kafayı yemış evden cıkmıyor onu bıraz gezdır dıye.şimdı acıcam telı agzıma gelenı söylıcem benm kafesım zerre kada onu ılgılendırmez
kızlar zamanında esım bu cıftle gorusmeyı bırak yan yana bıle gelmek ıstemezdı .sımdı bu ınsana neden benı yollamaya calısıyor anlamadım.kız bırde demış ki senınkı kafayı yemış evden cıkmıyor onu bıraz gezdır dıye.şimdı acıcam telı agzıma gelenı söylıcem benm kafesım zerre kada onu ılgılendırmez
kızlar esımı aradım ne demek delıymişim her evden cıkmayan gezıp tozmayan ınsan delımı oluyormuş dedım oda bana boyle boyle deyıp yarın beklıyorum deyıp kapattı dedi .neden benı savunmadın dedım senın savunumaya ıhtıyacın mı var dedı .o sozude sınırlenmış soylemiş bende bunu soylemek ıcın hıcbır bahane olamaz dedım ,sen benı sana cocuk dogurmam ıcın mı yanında tutuyorsun dedım sacmala dedı kapattı.
kocan zaten suçlu şu tavrından dolayı da onu ayrı halledersin,
ben emele taktım kafayı kadındaki cesarete cürete bak!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?