Çok Moralim Bozuk :(

madem dedi gitme hazır değilsen neden başkaları mutlu olacak diye kendini mutsuz edesin eşin gelince de konuşma sakin ol kavga çıkarsan daha çok kalbini kıracak o yüzden hiç konuşma yat uyu bekleme bile eşini
arkadaşından memnun değilsen görüşme kimse senden değerli değil madem eşin o insanları senden çok düşünüyor alır hediyesini gider

bu kadın çok tehlikeli canım yerinde olsam ipleri koparır asla görüşmezdim
kocanı fişekliyo aman dikkat et

Eşiniz saçmalamış.
Hassas olmanız normal, ister gider ister gitmezseniz,
eşiniz başkalarını düşüneceğine önce sizin psikolojinizi düşünsün.
Eşinizin emriyle gidecek haliniz yok ya.
Önemli olan sizsiniz, hazır hissetmiyorsanız gitmeyin tabi ki.

kızlar esımı aradım ne demek delıymişim her evden cıkmayan gezıp tozmayan ınsan delımı oluyormuş dedım oda bana boyle boyle deyıp yarın beklıyorum deyıp kapattı dedi .neden benı savunmadın dedım senın savunumaya ıhtıyacın mı var dedı .o sozude sınırlenmış soylemiş bende bunu soylemek ıcın hıcbır bahane olamaz dedım ,sen benı sana cocuk dogurmam ıcın mı yanında tutuyorsun dedım sacmala dedı kapattı.

Emel senin eşini arıyor ve eşin kafayı yemiş vs diyor
Peki eşinin cevabı ne olmuş ?
Görülen o ki sanane benim eşimden eşim hakkında doğru konuş olmamış cevabı.
Öyle olsaydı illa emele git demezdi
Senin hakkında böyle konuşan birnin evine göndermek istemesi çok tuhaf.
Burdan da anlaşıldı ki eşin %1000 dengesiz...

Ne demek savunmaya ihtiyacın mı var demek?
Sen onun karısı değil misin.
Biri damdan düşme bir laf ettiğinde hoop noluyoruz diyecek tabiki.
Tabiki savunacak.
Eşinin evlilik anlayışı epey farklıymış.

ne kıymetli emelmiş...
yarın ara''canım kafayı yediğimden dolayı sana gelemiyorum yoksa saçını başını yolarım neme lazım''de kapat

Emel kocana karın kafayı yemiş deme lüksüne nasıl sahip ya??
sebep ne olursa olsun bu kadın çok edepsiz
ben sinirlendim burda o derece

kocan zaten suçlu şu tavrından dolayı da onu ayrı halledersin,
ben emele taktım kafayı kadındaki cesarete cürete bak!!

iki cihan bir araya gelse emekle gitmezdim gideceğim varsa da sırf kocama karın evden çıkmıyor kafayi yemiş dediği için gitmezdim,
ama onu arar bi şekilde söylediklerine pişman ederdim

Eşinizin bu lafı durduk yere, sadece bu konudan dolayı söylediğine inanmıyorum, mutlaka böyle düşünmeye iten başka sebeplerde vardır ki bunu dile getirmiş artık, bir boşalma olmuş deyim yerindeyse.. Eşiniz arkadaşlarınız arasında iletişimsizlikten şikayetci demek ki, bunda haklı olabilir sosyal olmak adına fakat, bunu kendi başına emri vaki yaparak uygulayamaz. Sizin de fikrinizi, rızanızı alması şart. İyi hissetmiyorsanız kendinizi yarın gitmeyin, lafıda olursa kesin ve net bir tavırla'' hazır olduğum zaman giderim (gideriz) '' dersiniz. Siz onun askerlik arkadaşımısınız, keyfi işi bile emri vaki yaptırıyor!

Diğer yorumunuzu yeni gördüm, seninki kafayı yemiş lafını.. Bu ne hadsizliktir ki hakkınızda böyle konuşabiliyor, üstelik eşinize! Ve eşinizde bunun üstüne size git diyor! Eşiniz millet ne der sevdasında, sizin gururunuzu, kırgınlığınızı, rahatsızlığınızı pek düşünmüyor anlaşılan.. Her ikisine de gerekli tavrı göstermelisiniz.. Eşiniz eşliğini bilecek, ağzının payını verecek, sizi ezdirmeyecek, o kadında eşinizden cesaret alıp böyle hadsizlik yapmayacak..

Son düzenleme:

ay canım benım ya senı cok ıyı anlıyorum esınede arkadasınada cok kızdım bende senın yerınde olsam aynı durumda olurdum ne anlayışsız ınsanlarmıs ya pes senın durumunu anlamıyorlar sen yenı yavrunu kaybetmıssın kımbılır o yavruyu gorunce nasıl kotu olucananlıyorum senı arkadasında nıspet yapar gıbı dogum yaptım gelsın bılemem ne dıye sımarıklık yapmıs esıne belkıde ıcınde bır kotuluk yoktur ama ınsan bır dusunur bıraz vıcdanlı olurbu kadın yenı bebegını kaybettı benım cagırmam dogrumu der bı hadı o dusunemedı esındemı dusunemedı gercı erkeklerle bız cok farklıyız onlarla bızım beynımız aynı calısmıyor
canım bebegını kaybetmene cok uzuldum RABBIM Tez zamanda bır evlat versın sana ınsalllah amın...

Bu Emel'in saçını başını yolasım geldi.
El uğruna seni bu kadar kırdığı için de eşinizin kafasına tava geçiresim geldi
Kusura bakmayın..
En sinir olduğum erkek tipi 3. şahıslar için eşini üzen erkek tipi

eşiniz de bence bebeğini kaybetmenin acısını yaşıyor ve sizin halinize de üzülüyor, arkadaşınız öyle konuşunca ağırına gidip size parladığını düşünüyorum. onlara gidip yarın ne kadar güçlü olduğunuz göstermenizi istediği için ısrar etmiş olabilir. fakat çok yersiz ve gereksiz olmuş, psikolojik olarak iyileşmenizi ve sosyal hayata geri dönmenizi istiyorsa bu şekilde yardımcı olamaz. eve geldiği zaman alın karşınıza konuşun bence barışıp halledersiniz eşinizle.
emel'e gelince, sevincini anlıyorum anne olmak çok güzel tamam ama bu yaptığı nedir? sevindirikliğe verilecek birşey olamaz çünkü kalkıp eşinize sizin için öyle bir laf edemez. madem delirdiğinizi düşünüyordu bir aydır nerdeydi gelip destek olsaydı size. madem arkadaşınız siz çıkmıyorsanız o gelip sizinle otursaydı.
istemiyorsanız gitmeyin yarın, kendinizi böyle biri için üzmeye gerek yok. ha kıskandı filan diyebilir, o potansiyeli var bence. dedikodunuzu yapmasını istemiyorsanız yarın arayıp tebrik etmek yeterlidir. ama onunla da tartışmamalısınız çünkü yeni doğum yapmış bi kadınla kavga çıkarırsanız haklı da olsanız haksız görünürsünüz çevrenizde bence. bundan sonra aranıza mesafe koyar görüşmezsiniz, eşinizden de uzaklaştırırsınız olur biter. kendinizi böyle densiz insanlar için üzmeyin ne olur.

eşin kendinde mi, başkaları için sana nıye kızıyor?
ne kadar saçmalık yahu. hem senin arkadaşın ister gider, ister gitmezsin
eşine ne oluyor?

neden eşini arıyor? böyle kadınlar tam yolunmalık
ama, eşinde az değil! her şeye burnunu sokan insanlardan nefret ederim.

Son düzenleme:
Sen yarin git o emelmidir nedir agzinin payini ver bidahada gorusme..
Ne alaka esinle konusup seni kotuluyor o kim oluyor dis kapinin dis mandali
Istedigin zaman gidersin mecbur degilsin hic kendini uzme esinde sinirle soylemistir ama soylemeseydi iyiydi 3.kisiler icin seni kirmasi hos degil..
Ama emeli sevmedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…