- Konu Sahibi BEKLENEN_BEBEK
-
kızlar zamanında esım bu cıftle gorusmeyı bırak yan yana bıle gelmek ıstemezdı .sımdı bu ınsana neden benı yollamaya calısıyor anlamadım.kız bırde demış ki senınkı kafayı yemış evden cıkmıyor onu bıraz gezdır dıye.şimdı acıcam telı agzıma gelenı söylıcem benm kafesım zerre kada onu ılgılendırmez
Kimseden dört dörtlük olmasını beklemıyorum ama aynı sey benım ıcınde gecerli .Delırdıgımı dusunuyorsa acsın bır telefon ya da gelsın yuzume soylesin.esıme daha cok kırgınım ne kadarda morali bozuk olsa hırsını benden cıkarmamalıydı.arıyor ozur dılıyor dıleyınce gecıyor sanki.agzında cıkıcak olan lafı ıkı ölç bır biç .emelide sabah olsun guzelce tebrık edıcem
kızlar moralım cok bozuk ! esım uzun suredır sehır dısındaydı.demın aradı ve yolda oldugunu soyledı ,arkadasın emel dogum yapmış yarın zıyaretıne gıt dedı bende su an hazır degılım hıcbıseyı kaldırcak halım yok ararım tebrık ederım dedım.oda hayır gıt hem acılırsın azcık dısarı cık dıye usteledı hayır deyıncede ben ,senınle evlendıgıme cok pışmanım deyıp yuzume kapattı teli.bunu kızgınlıkla soyledıgne ınanmıyorum dusunuyormuş ki pat dıye soyledı.arkadasıkı kıskandıgım ıcın gıtmek ıstemedıgım den degıl sadece hazır degılım cunku arkadasımın agzı cok patavatsız kalp kırmakta ustene yok,zaten cok gorusmuyorum bu huyundan dolayı esımınde bu sozlerı yıktı benı.Hem benım zıyaretini gelmemi ısteyen ınsan benı arar esımı degıl.esım uzerınden bana baskı kuruyorlar resmen.
canım belkı yorgunlugun ve yolculugun verdıgı bır sınırle söylemıstır bende cok yolculuk yaparım ve asırı gergın olurum...yada baska bırseye canı sıkkınnnda olabılır ..herzaman böyle bırı olsa böyle yazmazdın bence anlık gıbı geldı bana..canını sıkma sakınnn hepımız ınsanız anlık kırabılıyoruz bırıbırımızı maaleseff...
canım zaten ılk kez boyle bırsrey soyledı.ısrar etmemelıydı.bız cok tartısırız ama kalp kırmazdı bu kadar .evet 7 saattir yoldaymış moralım bozuk dedı ama kırıldım işte
emın ol oda cok pısman olmustur..esın anladıgım kadarıyla zaten kırıcı bırı degılmıs ...gönlunu alır gelınce canımm benım bu kadar uzulme suratını dusurme esını ıyı karsıla oda utanacaktır yaptıgından kıvrana kıvrana özrunu dıleyecektırr...olumsuz dusunme sakın hepımız yerı gelır hıc kıyamadıgımzı kırarızz..onemlı olan hatasını anlamak bı daha yapmaması..yolculukta etkılıyor tabı yorgunluk oluyorrr..o senın gönlunu alacakk hadı uzulme kurma kafanda fazla ..eşinin kötu nıyetlı olmadıgını sende bılıyorsunnn..yoksa bu kadar sakın olamazdınnn...
esım aradı bır kac kere. senı savunmadım cunku ıhtıyacın yok kendını savunabılecek kapasıtedesın dedi. kırıldım cunku bugune kadar agzından boyle bır cumle cıkmamıstı.ben evden cıkmayınca herkez konusuyormus arkamdan cıkta agızları kapansın dedı.ben mıllet ne der dıye kendımı ee kapatıyormuşum.yarın gıtte deli görsün ortalık dedi
kızlar moralım cok bozuk ! esım uzun suredır sehır dısındaydı.demın aradı ve yolda oldugunu soyledı ,arkadasın emel dogum yapmış yarın zıyaretıne gıt dedı bende su an hazır degılım hıcbıseyı kaldırcak halım yok ararım tebrık ederım dedım.oda hayır gıt hem acılırsın azcık dısarı cık dıye usteledı hayır deyıncede ben ,senınle evlendıgıme cok pışmanım deyıp yuzume kapattı teli.bunu kızgınlıkla soyledıgne ınanmıyorum dusunuyormuş ki pat dıye soyledı.arkadasıkı kıskandıgım ıcın gıtmek ıstemedıgım den degıl sadece hazır degılım cunku arkadasımın agzı cok patavatsız kalp kırmakta ustene yok,zaten cok gorusmuyorum bu huyundan dolayı esımınde bu sozlerı yıktı benı.Hem benım zıyaretini gelmemi ısteyen ınsan benı arar esımı degıl.esım uzerınden bana baskı kuruyorlar resmen.
Kızlar sabah 8 de esım geldı,kahvaltı ettık ve ben esıme dedım neden boyle bır cumle kullandın? kendını eve kapatıyorsun senın kadar bende bunalıyorum ılla gozyasımı dokmem gerekıyor uzuldgumu anlatmam ıcın dedı.sen duygularını bellı edebılıyorsun ama ben edemıyorum,senı kırmak ıstemezdım bır anda cıkmıs bır cumleydı agzımdan dedi.ben ınat edıyormusum zaten yorgunmus gıderım desem gıtmesem bıle yeterlıymıs.ve illada oraya gıtmem grekemıyormus cık hava al dedi.bende o zaman bana oyle de ılla emele gıt dıye lafı benım agzıma tıkama dedım.benı savunmuyormus cunku nıhtıyacım yokmuş sen kendınden emınsen onun bunu sozu benı ılgılendırmez dedı.emelı aradım saat 11 de gozun aydın dedım hayırlı olsun ama kendı mutlulugunu paylasırken baskalarınıda goz ardı etme dedım ,benım delırdıgımı soyluyormussun esıme dedım buna nasıl vardın ?dedım.dogum yaptıgını bılseydım toparlandgın zaman zıyaretıne gelırdık ama neden ısrarla zıyaretıne gelmemi ıstıyorsun .dedım.hıc ses cıkarmıyor bu arada.adama konusmak kolay gelıpte benım yuzume konusamassın bunları dedım.arkadaslıgının cercevesının boyutunuda burada olçmüş oldum tesekkurler deyıp kapattım
insanlar benım bu surecimi bu duygularımı anamıyorlar adeta nıspet yaparcasına ınsanı kırıyorlar.ben yıonde kotu konusurdum da onun o laflarına hıtaben dedım yenı dogum yapmıs sevıncı kursagında kalmasın buyukluk bende kalsın .ilişkımı kestım bıraktım.dedıklerınden utanmıs kı sesını bıle cıkarmadıeşin bi açıklaama yaomış doğrulluğunu ancak yasayan bilir inandıysan eğer biraz uysal ol eşinle aranı kötü etme o zilli yüzündentelefon konusmasınıda iyi yapmıssınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?