- Konu Sahibi MonalisaSmile
Eşimle kredi çekip ev aldık. Evimiz 3+1, hem de içime sinen bir evdi. Taşınalı 6 ay oldu henüz. Biraz aceleye geldiği için, eşimin içine pek sinmedi bu ev, sürekli başka bir eve geçelim diyip duruyordu. Ben istemiyordum çünkü eğer geçersek, site içinde ve markalı bir projeye geçmek istediğimiz için ancak 2+1' e geçebiliriz, çünkü o şartlarda 3+1 evler bütçemizi oldukça aşıyor. Sonuçta şimdiye kadar eşimin bu önerilerine hep kulak tıkamıştım, ta ki düne kadar..
Dün klimayı takmaya geldiler. Adam işini yaparken, sürekli söylenip durdu.. ''çivi bile tutmuyomuş, normalde delmesi 45 dk süren duvar, 5 dk'da delinmiş, ne kadar çürük yapmışlar vs.''
Bi de çıkardığı parçayı bana gösteriyor, pamuk gibi bi madde, kuş gibi hafif... Resmen şok oldum ve inanılmaz moralim bozuldu.
Güya deprem yönetmeliğine uygun yapılıyor binalar. Bunu bile bile nasıl oturulur bu evde? Gerçi akşam eşim de dedi ki o madde y tong muş, depreme daha dayanıklıymış. Ama bilemiyorum ne kadar doğru. Klimacı bu kadar şaşırdığına göre vardır bir bildiği herhalde. Sanırım artık farz oldu bu evden taşınmak ama 2+1 olmaz ki, yakında kayınvalidemler çocuğa bakmak için bizde kalmaya başlayacaklar. Ne yapacağımı bilemiyorum. Tam bi çıkmazdayım şu anda. Siz olsanız ne yapardınız?
Dün klimayı takmaya geldiler. Adam işini yaparken, sürekli söylenip durdu.. ''çivi bile tutmuyomuş, normalde delmesi 45 dk süren duvar, 5 dk'da delinmiş, ne kadar çürük yapmışlar vs.''