- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
- 323
iyi geceler kızlar, konuyu yanlış yere açmamışımdır inşallah.
benim bir erkek arkadaşım var, bileniniz bilir.
1 seneyi aşkın süredir çıkıyoruz.
benden önce 1 2 ilişkisi olmuş ama çok utangaç olduğu için sadece birisiyle bir kere öpüşmüş o da kızın adımıyla...
benimle ise birçok şey yaşadı, çünkü beni kendine yakın bulmuş ve sana karşı çok rahatım diyor bana.
ben kiminle konuşsam bana inanmıyor "erkek mutlaka bişeyler yaşar senden gizliyordur" falan diyorlar bana.
halbuki benim sevgilim tabiki erkek olduğu için ihtiyaçları var ama hayatı cinsellikten ibaret olan bir erkek değil, zaten 25 yaşında o ergenlik dönemlerini çoktan geçmiş.
çok fazla düşkün değil yani cinselliğe.
onun daha önce birşey yaşamadığına inananlar ise "evlenmeden önce mutlaka fiziki anlamda bişey yaşar birilerinin zoruyla" diyorlar
ben bu lafı duyunca çok kırıldım.
böyle bişeyi asla kabul etmem.
sizce erkeğin bakir olarak evlenmesi mümkün değilmi kızlar?
kim karışır ki kendi öyle istedikten sonra?
ayrıca içime korku bastı ya yapar da söylemezse diye.
biz ciddi düşünüyoruz evlenicez ama ben asla bir kadınla yatmasını kabul edemem...
benim bir erkek arkadaşım var, bileniniz bilir.
1 seneyi aşkın süredir çıkıyoruz.
benden önce 1 2 ilişkisi olmuş ama çok utangaç olduğu için sadece birisiyle bir kere öpüşmüş o da kızın adımıyla...
benimle ise birçok şey yaşadı, çünkü beni kendine yakın bulmuş ve sana karşı çok rahatım diyor bana.
ben kiminle konuşsam bana inanmıyor "erkek mutlaka bişeyler yaşar senden gizliyordur" falan diyorlar bana.
halbuki benim sevgilim tabiki erkek olduğu için ihtiyaçları var ama hayatı cinsellikten ibaret olan bir erkek değil, zaten 25 yaşında o ergenlik dönemlerini çoktan geçmiş.
çok fazla düşkün değil yani cinselliğe.
onun daha önce birşey yaşamadığına inananlar ise "evlenmeden önce mutlaka fiziki anlamda bişey yaşar birilerinin zoruyla" diyorlar
ben bu lafı duyunca çok kırıldım.
böyle bişeyi asla kabul etmem.
sizce erkeğin bakir olarak evlenmesi mümkün değilmi kızlar?
kim karışır ki kendi öyle istedikten sonra?
ayrıca içime korku bastı ya yapar da söylemezse diye.
biz ciddi düşünüyoruz evlenicez ama ben asla bir kadınla yatmasını kabul edemem...