Cok mu abartili?

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
Kizlar yakinda ablamin dügünü var ve ben abiyemi 1 ay önce aldim.
Denedigimde cik diye oturdu üzerime cok ta yakisti, resmen hayran kaldim yani.
Ama simdi tereddütlüyüm, acaba cok mu abarttim diye :S cünkü nisanlik tarzi bir abiye aldim öyle düz ve sade degil yani :S
Icime bir kurt düstü herkes saskin saskin bakti abiyeyi görünce, ama ben sade düz tarzlari sevmiyorum herkes ondan giyiyor :S

Sizce cok mu abartili? :18::18:

$IMG_1895.webp

Son düzenleme:
herkesin zevki farklıdır bence çok hoş bir elbise ve de ablan sonuçta çok yakının ama benim tarzıma uygun değil mesela ben kendi kınama bile daha sade bir elbise aldım. Ama dediğim gibi çok yakının ve ayrıca önemli olan senin içine sinmesi sen beğendiysen geri kalanları salla :)

Kizlar yakinda ablamin dügünü var ve ben abiyemi 1 ay önce aldim.
Denedigimde cik diye oturdu üzerime cok ta yakisti, resmen hayran kaldim yani.
Ama simdi tereddütlüyüm, acaba cok mu abarttim diye :S cünkü nisanlik tarzi bir abiye aldim öyle düz ve sade degil yani :S
Icime bir kurt düstü herkes saskin saskin bakti abiyeyi görünce, ama ben sade düz tarzlari sevmiyorum herkes ondan giyiyor :S

Sizce cok mu abartili? :18::18:

Eki Görüntüle 506071

tarlatanlı değilse abartılı degıl bence ablanın düğünü sonucta gelınlık gıymıyorsun yaaa

Acikca soylemek gerekirse evet sanki ablanin dugunu icin biraz abarti ama senin icine sindiyse sorun yok sac ve makyajda sadeligi tutturursan sorn olmaz

yoo niye öyle olsun ablanın düğünü bu ablandan sonras en önemli bayan sen sayılırsın
bence içine sinerek aldıysan ve beğendiysen boşver milleti
bi daha ne zaman böyle bir elbise giyebilirsin ki..

Cok asiri kabarik degil, rengi de cok hosuma gitti. Ama ne bileyim, ne kadar cok bakarsam okadar cok sogmaya basliyorum abiyeden :1:
Hicbir dügünde böyle giyinen görmedim bugüne kadar ilk ben olucam galiba :52:

ablanın düğünü için çok abartılı değil hayır, neden düz sade bi elbise giyesin ki

Hiç de abartılı değil. Sen beğendiysen başkasını umursama.

Zevkler tartışılmaz,hoşunuza gittiyse problem yok zaten.
Ablanızın düğünü için giyeceğiniz hiçbirşey abartılı olmaz bence,
gelinlik hariç tabii:1::1::1::1:

beyaz olmadıktan sonra sorun yok :34: ..ablanıza mutluluklar,size iyi eğlenceler..

ablanın düğünü söz konusu olduğu için kesinlikle abartı değil :23:

ben de çok beğendim çok güzel bir elbise:46:

elalemin dediğine bakarsan bi orta yol bulamazsın :9:

salla gitsin :27:

not:ama tarlatan giyerek geceye damganı vurayım deme sakın:1:

Son düzenleme:
Zevkler tartışılmaz,hoşunuza gittiyse problem yok zaten.
Ablanızın düğünü için giyeceğiniz hiçbirşey abartılı olmaz bence,
gelinlik hariç tabii:1::1::1::1:

üzerimde daha bi farkli duruyo, bi foto mu yüklesem diye düsünüyorum ona göre yorum yaparsiniz :D:D

hyr iç abartı değil ablan evleniyo sonuçtaaaa :) bende geçen yıl evlendm kardeşimde çok abartı çok gzel bi elbse gydi bn çok mutlu oldum snçta gelinin kardeşi olduğun bilinmeli;)) keşke daha da abartasymış valla :) bn kardeşimn düğününde kabarık tuvalet bile gyerm kime neeee:) rahat ol cnm:))

canım ldkça gzel bir elbise güle güle giy ablana senden daha yakın kimse lamaz gayet ormal sadece altına tarlatan giyme yeter

giyerek foto yüklesene merak ettim
ablan olduğu için düğün sahibi bence de abartılı değil.
rengi de çok dikkat çeken cinsten değil.
bence olur.

bi arkadaşım ablasının düğününde kendi nar çiçeği renginde nişan kıyafetini giymişti hem de tarlatanla kabarık şekilde çok komikti bence aklıma o geldi.
ama seninki uygun şahsi fikrim.

Back
X