Kocam eski nisanlisinin profiline bakmis

buyuk ihtimal karsi tarafin profilini sildigini sanir, yada bloklandigini dusunur. kendi listesinde bloklanmis kisiler arasinda aramaz. arasa bile ve size sorsa bile 'blokladim, neden sordun?' der uste cikarsin.
tamam cok tesekkür ederim biraz daha bekleyip tekrar bakicam instagramina ve o zaman bloklarim :/

umarim öyledir bana her defasinda senin gibi esim oldugu icin cok sansliyim diyor ama o kumar olayindan sonra güvenim biraz azaldi zaten cok fazla kiskanclik var ama belli etmiyorum o yüzden kafam karisti.
E tabi şanslı hisseder kendini canla başla kumar borcunu ödüyorsunuz adamın! Ben gereksiz fedakarlığın sonradan pişman olma dışında bir işe yaradığına şahit olmadım.

Hemen önyargıyla yaklaşma.Saglıklı düşün bir anlık belkıde cok yersız bısey için hiç ortaya sorun cıkarma. Evet bır çok insan eskı nişanlı sevgılı vs aklına gelıp acıp baktıgı olmuştur. Sen sadece bu süreci takıp et.Hatta aramalarını sosyal medyadan sil sonra bır daha bak nereye kadar devam edecek.
Üstelık her ıkı tarafta evli muhım olan bakıp bakmamak degıl de bu işin devamı olacak mı ve nasıl gelişecek olaylar kendını pinpiriklendirmeden sadece kontrol altında yürüt herseyı.
Oyle üstünede bıde araya sogukluk gırdı vs dıe kendını yıpratma.Dıkkatını degıstırecek seyler yap kafası dagılsın eşinin de senın de.
Birşeyleri baska birşeylere baglamayın hemen.
Ve aslaaaa eski nişanlının muhabbetını bile yapma. Arama kaydında bole gözukuyor deme. Ta ki iş boyutunu aşacak reddeye gelene kadar. Çünkü her arabanın tekeri bıyerde patlar ve yolda kalır.
cok cok tesekkür ederim dediginiz gibi biraz daha bekleyip ona göre hareket edicem

Bloklasanız nolacak ki adam bariz unutamamış. Kızın ahı falan da tutmamıştır kız kurtulmuş çünkü yerinizde olmak istemezdi sanıyorum. Bence üstüme gitmeyin görmeyin iyice aklına sokmanın anlamı yok. Ama yaşadığınız durumu başkası yaşamış gibi anlatıp ben kapıya koyardım tarzında konuşurdum yerinizde olsam. Yine de dediğim gibi instagramdan bakmasa aklında olacak zor işler ne kadar engellenebilir ki
ama unutamadiysa neden benimle evlendi ? onu anlamiyorum

umarim öyledir bana her defasinda senin gibi esim oldugu icin cok sansliyim diyor ama o kumar olayindan sonra güvenim biraz azaldi zaten cok fazla kiskanclik var ama belli etmiyorum o yüzden kafam karisti.
Tekrar oynayacaktir,kumar denilen sey tedavi gormeden zor birakilir,ben olsam asla guvenmezdim boyle kocaya. Evli ol veya olma,kumar oynuyorsan sorumsuzsundur.

ama unutamadiysa neden benimle evlendi ? onu anlamiyorum
:)) bu kadar masum düşünceli misiniz gerçekten? Kız evlenmiş ömür boyu bekar mı kalacaktı adam. Mecnun olmuş demedim körkütük aşık da demiyorum sizi seviyor bile olabilir ama bu eski sevgilisinin aklında olduğu gerçeğini değiştirmiyo ne yazık ki. Bu şekilde evlenen bi dolu insan var keske evlenmeseler ama evleniyorlar işte. Elde edilemeyen unutulmuyor sanırım

Eski nişanlısının ismini arattıktan sonra arama geçmişini silmediyse o isim herzaman orada çıkacaktır.Arama geçmişini temizleyin önce ondan sonra tekrar ismi çıkarsa sürekli aratıyor demektir.Bu şekilde sürekli bakıp bakmadığını anlayamazsınız.

Fedakarlık yapmak, sadece size minnet duymasını sağlar. Aşkında anormal bir artış falan sağlamaz. Çok büyük hata etmişsiniz tüm borçları yüklenmekle.
Profile bakma konusu ise genelde insan aşktan değil de meraktan bakıyor. Ancak 1 kez bakarsın geçer gider. İsmi silin aramalardan ve ara ara kontrol edin. Devam ederse konuşun. Ben olsam anında hesap sorardım ama sabırsızlık iyi bişey değil.
Son olarak; Birikim yapmaya karar verdim deyin, birşey olsa kenarda hiç paramız yok vs.. şeklinde bir konuşma yapın ve kesinlikle paranızın bir kısmını tutun. Sonra çok pişman olursunuz benden söylemesi..

:)) bu kadar masum düşünceli misiniz gerçekten? Kız evlenmiş ömür boyu bekar mı kalacaktı adam. Mecnun olmuş demedim körkütük aşık da demiyorum sizi seviyor bile olabilir ama bu eski sevgilisinin aklında olduğu gerçeğini değiştirmiyo ne yazık ki. Bu şekilde evlenen bi dolu insan var keske evlenmeseler ama evleniyorlar işte. Elde edilemeyen unutulmuyor sanırım
kizi elde edemedi degil ki, aksine o kizdan ayrildi ve kiz defalarca kapisina gitmis barismak icin (hatta ben ilk nisanlanip ayrildigini ögrendigimde kayinvalidem demisti bizim kapimiza geldi kac kez barismak istedigi icin) dedi. kiz sürekli yalan söyleyip aksam eglenmeye gidiyormus bi cok kez yakalamis bu sekilde. kendimi kandirmaya calismiyorum ama istese ayrildiktan sonra o kizla tekrar barismak icin cok vakti vardi barisirdi. kiz ayrildiktan hemen sonra baskasiyla evlenmedi ki.

cok cok tesekkür ederim dediginiz gibi biraz daha bekleyip ona göre hareket edicem
Akıllı davran. Kımseyı engelleme nisanlının sorusunu bıle sorma acelecılık yapma. Az zamana bırak sonra ne yapacaksan yap hersey yap.
Ayrıca kumar borcu konusunda anlaşmıssınız bunuda takıp et yeltenırse görur duyarsan butun bombanın pimini çek!
Bır anda kumar oynamıs dıe yıne yapar yapar dıe kendını gaza getırme. Adamın oynayası yoksa bıde kalkar eskı nisanlı muhabbet yaparsan essegın aklına karpuz kabuğu düşürürsün.
Baktı dıye kımse kusura bakmasında unutmadı vs gıbı laflar da boş.
İnsan bu ya kımı zaman sonra nefretle bakıyor kımı evet belkıde meraktan kımıde özlemle ki karsındakıne bı yanlışlık yaptıysa o kaybetmışlıkle.
Zaman ver. Sakın ol.

kizi elde edemedi degil ki, aksine o kizdan ayrildi ve kiz defalarca kapisina gitmis barismak icin (hatta ben ilk nisanlanip ayrildigini ögrendigimde kayinvalidem demisti bizim kapimiza geldi kac kez barismak istedigi icin) dedi. kiz sürekli yalan söyleyip aksam eglenmeye gidiyormus bi cok kez yakalamis bu sekilde. kendimi kandirmaya calismiyorum ama istese ayrildiktan sonra o kizla tekrar barismak icin cok vakti vardi barisirdi. kiz ayrildiktan hemen sonra baskasiyla evlenmedi ki.
Tabi ki size böyle anlatacaklar... Size burdan ben bile üzüldüm inşallah siz de kendinize üzülürsünüz artık.

Akıllı davran. Kımseyı engelleme nisanlının sorusunu bıle sorma acelecılık yapma. Az zamana bırak sonra ne yapacaksan yap hersey yap.
Ayrıca kumar borcu konusunda anlaşmıssınız bunuda takıp et yeltenırse görur duyarsan butun bombanın pimini çek!
Bır anda kumar oynamıs dıe yıne yapar yapar dıe kendını gaza getırme. Adamın oynayası yoksa bıde kalkar eskı nisanlı muhabbet yaparsan essegın aklına karpuz kabuğu düşürürsün.
Baktı dıye kımse kusura bakmasında unutmadı vs gıbı laflar da boş.
İnsan bu ya kımı zaman sonra nefretle bakıyor kımı evet belkıde meraktan kımıde özlemle ki karsındakıne bı yanlışlık yaptıysa o kaybetmışlıkle.
Zaman ver. Sakın ol.
cok tesekkür ederim sizin yorumunu bana en mantikli olani geldi

cok tesekkür ederim sizin yorumunu bana en mantikli olani geldi
Yanı gercekleri bilip ona görehareket etmek gerekir bılmıyorum anlattıklarınız dogrultusunda konusuyorum.Acelecılık insanı cıkmaza sokar. Herseyi ıyı gözlemle sonra cık karısısına konuş tek tek sor sorgula. Sonra da neyı hak ediyorsa yap.
İllede her insan her erkek kötüdür yanlıştan dönmez diyede bı kanun yok.
Belkide bu adam senınle düzelecek. Çabasına bak yaptıkları nereye kadar devam ediyor ve kendını nereye surukluyor gözlemle.
Sonra hak etmiyorsa çek ipin ucunu düşsün uçuruma boşluga eskı nişanlısından beter olsun. O kadar.

İkinci defa aramalarda en sondaydı demişsiniz. Yani tekrar profilini aramamış, eski arama alta düşmüş. Doğru anladım değil mi? Arama kaydında en başta değil, en soydaydı profil.

BEN OLSAM SORARDIM yada ben yabancı erkek arardım
instramda bakalım onun tepkisi ne olurdu ?

Merhaba arkadaslar olay söyle ben yaklasik bi senedir evliyim. Esim bundan yaklasik 6 sene önce nisanlanip ayrilmis. Hem kizin hemde onun hatalari yüzünden. Esimin kumar oynadigini bilmiyordum sonra ögrendim ama cok sükür artik oynamiyor. Tabi bi hayli borcu oldugunu ögrendim yinede birlikte calisir öderiz dedim cünkü düzelmek istedigini söyledi hatta bi sistem var kagit imzaladi artk hic bi kumar yeri onu iceri almiyor. Isleri bi türlü düzgün gitmedi ve o dönem hep acaba birinin ahini mi aldim diyordu (ben eski nisanlisina bagliyordum olayi ama söylemiyordum). Herneyse simdi durumumuz yavas yavas düzeliyor. ben cok iyi kazaniyorum ve neredeyse 2 senedir calistigim hep onun borclarina gitti yani kenara para koyamadim. yinede yeterki düzelsin dedim.

olay su ben bundan sanirim 3-4 hafta önce o dustayken telefonunu alip instagramina girdim ve arananlara baktim. eski nisanlisinin ismini gördüm. cok sinirlendim ama sonra dedim ki heralde biz konustuktan sonra eskilerden (ayrilma olaylarini felan anlatmisti bana kizin yaptiklarini felan) merak etti bakti neyse olabilir dedim, birsey söylemedim zaten. ben telefonunu karistirdim diyemezdim.

ben oturdugum yerde makyözlük yapiyorum ve gecen hafta esimin eski nisanlisinin bi akrabasi geldi bana dügün makyaji icin bende fotograflari paylastim. tabi o gelin beni ve esimi etiketlermisin diyince (birbirlerini ilk gördükleri ani paylastim) etiketledim ve profiline girdiginde eski nisanlisinin simdiki kocasiyla akraba oldugu soyadindan belli oluyor.

yaklasik 1 haftadir iliskiyede girmedik (tamam isi gereyi gece calisip öglen uyudu hep bu 7 günün 4 günü ama 3 gündür sariliyor ama iliskiye girmiyor) bende dün o film izlerken odada telefonunu birakinca tekrar baktim instagramina en altda arananlarda yine o kizin ismini gördüm. Sonra düsündüm acaba o gelini etiketlemistim esiyle birlikte ordan bakarken gördüde bakti mi diye.

Bu arada eski nisanlisi 2 senedir neredeyse evli ve profilide gizli.

Sizce ne yapmaliyim büyütmeli miyim ? ben onun icin okadar fedakarlik yaptim bir sürü borc aldim onun borcunu kapatmak icin bide bunu görünce acikcasi moralim cok bozuldu.

Azıcık belini doğrultmuşsunuz ya hemen başlamış bir tarafları oynamaya. Erkek işte. Az sessiz kalın bir daha aratırsa sakın yutmayın derim.

Back
X