Merhaba arkadaslar olay söyle ben yaklasik bi senedir evliyim. Esim bundan yaklasik 6 sene önce nisanlanip ayrilmis. Hem kizin hemde onun hatalari yüzünden. Esimin kumar oynadigini bilmiyordum sonra ögrendim ama cok sükür artik oynamiyor. Tabi bi hayli borcu oldugunu ögrendim yinede birlikte calisir öderiz dedim cünkü düzelmek istedigini söyledi hatta bi sistem var kagit imzaladi artk hic bi kumar yeri onu iceri almiyor. Isleri bi türlü düzgün gitmedi ve o dönem hep acaba birinin ahini mi aldim diyordu (ben eski nisanlisina bagliyordum olayi ama söylemiyordum). Herneyse simdi durumumuz yavas yavas düzeliyor. ben cok iyi kazaniyorum ve neredeyse 2 senedir calistigim hep onun borclarina gitti yani kenara para koyamadim. yinede yeterki düzelsin dedim.
olay su ben bundan sanirim 3-4 hafta önce o dustayken telefonunu alip instagramina girdim ve arananlara baktim. eski nisanlisinin ismini gördüm. cok sinirlendim ama sonra dedim ki heralde biz konustuktan sonra eskilerden (ayrilma olaylarini felan anlatmisti bana kizin yaptiklarini felan) merak etti bakti neyse olabilir dedim, birsey söylemedim zaten. ben telefonunu karistirdim diyemezdim.
ben oturdugum yerde makyözlük yapiyorum ve gecen hafta esimin eski nisanlisinin bi akrabasi geldi bana dügün makyaji icin bende fotograflari paylastim. tabi o gelin beni ve esimi etiketlermisin diyince (birbirlerini ilk gördükleri ani paylastim) etiketledim ve profiline girdiginde eski nisanlisinin simdiki kocasiyla akraba oldugu soyadindan belli oluyor.
yaklasik 1 haftadir iliskiyede girmedik (tamam isi gereyi gece calisip öglen uyudu hep bu 7 günün 4 günü ama 3 gündür sariliyor ama iliskiye girmiyor) bende dün o film izlerken odada telefonunu birakinca tekrar baktim instagramina en altda arananlarda yine o kizin ismini gördüm. Sonra düsündüm acaba o gelini etiketlemistim esiyle birlikte ordan bakarken gördüde bakti mi diye.
Bu arada eski nisanlisi 2 senedir neredeyse evli ve profilide gizli.
Sizce ne yapmaliyim büyütmeli miyim ? ben onun icin okadar fedakarlik yaptim bir sürü borc aldim onun borcunu kapatmak icin bide bunu görünce acikcasi moralim cok bozuldu.