Çok mu abartiyorum melankoli durumumu

yorgunanaaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2023
97
56
18
30
Tek başına çocuk büyüten bekar bir anneyim. Bazen çok zorlanıyorum. Sağlık memuruyum yeri geliyor nobetlerim oluyor annemde kalıyor gece . Huysuz agresif bir çocuk 5 yaşında kreşe gidiyor . Ancak yetemiyorum ofkelensem kızsam çok üzülüyorum. Yorgun olduğum için bazen çok sinirlenebiliyorum. Bosanali 3 sene oldu. Çocuk babaya gidince bir hafta kalınca da çok zorlanıyorum özlüyorum. Gelince de bir ay yetemiyorum yoruluyorum gibi . Ne yapacağım bilemiyorum hayat çok zor geliyor oğlumun keyifsuz mutlu olmayan çocuk olduğunu görünce de ekstra ekstra

Sizden etkileniyor olabilir mi? İçinde bulunduğu durumdan dolayı mutsuz bir çocuk olabilir. Allah yardımcınız olsun. Tek başına çocuk büyütmek zordur ama siz yetersiz değilsinizdir eminim ki öyle olsa buna dertlenmezdiniz

Sizden etkileniyor olabilir mi? İçinde bulunduğu durumdan dolayı mutsuz bir çocuk olabilir. Allah yardımcınız olsun. Tek başına çocuk büyütmek zordur ama siz yetersiz değilsinizdir eminim ki öyle olsa buna dertlenmezdiniz
Bunu da düşündüm pedagog desteği alacağım çocukluğunu böyle geçirsin istemiyorum

Back
X