Çok mu abartıyorum sizce..? Evlilik ..

Sorun tezgahtar olmasiysa 31 yasinda isini hakkiyla yapiyorsa sorun ne?

Sorun konu sahibinin unv mezunu olup nisanlisiyla denk olmayisi ise bu onun secimi.ve burda cok konular gorduk.esi hic calismayan.evde pinekleyen..playst.oynayan..ve esinin maasiyla gecinen koca musvettelerini..

Eskiden sizin gibi dusunurdum denk olmali meslek diye..esim ve ben bu konuda denkiz..buna ragmen boyle dusunmuyorum artik..
Erkek alnin hakkiyla calisiyorsa kimseye muhtac etmiyorsa tamamdir benim icin

Konu Sahibi seçiminden emin olsaydı zaten konu açmazdı, maddi sıkıntılardan bunaldım diyor, erkek ailesi daha şimdiden okuyan kıza çalış baskısı yapıyor,kızın hayali var kpss, ama erkekte bir ideal yok, olamıyor, neden çünkü annesi uyandırmaya kıyamadığından okula göndermemiş baba sallamamış adam da alarmdan bihaber okumamak işine gelmiş yani, hevessiz,17 yaşında lise bitse bu adam 14 senedir tezgahtar, bir mesleği yok, sıkıntı olan bu, adamın vizyonsuz olması

canım 4 yıldır güzel bir ilişkin var bunu bir kere kenara koy annesi kıskanacak sanırım ama önemli olan nişanlının tutumu olacak annesine yardım etmek istemesi yorulmamasını düşünmesi nişanlının aynı zamanda hisli çocuk olduğunu gösterir bundan korkma sanada aynısını yapıyorsa iyi bir çocuk. aile işin içine girince hep canımız sıkılıyor ein ol ama ona görede bir yöntem bulursun aynı evde yaşamazsınız nasıl olsa

Daisy okulunu bitirip hemen evleneceksin ama isini bulduktan sora evlenemezmiydin bunun acelesi nedir daha 22 yasindasin nisanlin 31 yasinda. Dmi.
Nisanlin kendini düşünüyor bence evlenmeye acele etmenin nedeni 4 sene olmuşsun daha gerçek yüzlerini gormemissin bi kere kaynanana pot kircan mesela kocan olarak kişi sana bagirdiginda ne yapicaksin :KK43: evlenmeden çok iyi düşün derim. Baban memur memurlara zengin saniyor herkes... İsi garantili rahat. Öyle saniyorlar. Ama öyle değil tabi. Sen isini kur kendini kurtar sora gerisi hep gelir.

Annesi oğluna ,oğulu annesine düşkün insanların evliliklerinin hiç parlak duymadım ben. Ya bunu böyle kabullenceksin yada başlamadan bitirceksin. Saplantı gibi oluyor bu durum. İlerde çok daha başka olucak. Bir seni alttan alacak iki seni alttan alacak sonra annesini savunacak. Tabiki anneler önemli ama bağımlılık zararlı oluyor ve erkek yuvasına alışamıyor.. Çok zor bir durumun içindesin.. Çok iyi düşünmen lazım.

kaynana sorunlu o kesin.
bir de nişanlın tezgahtar sen mezun olunca ne iş yapacaksın.
senin işin ve gelirin çok iyi olursa o bile sorun olur bence.

Merhaba KK hatunları...

Ben 22 yaşındayım ve ünv. Son sınıfta okuyorum. 4 senelik bir ilişkim vardı. Babam okulum bitmeden evlenmeme çok karşıydı ama ben gecen ay nişanlandım babamı ikna edip. Ama okulum bitmeden evlenmicegime dair söz verdim. Ki öylede olucak inşallah bu sene temmuzda diplomamı alabileceğim ve eylül de düğünüm olucak.

Nişanlımı çok seviyorum ve onun da beni sevdiğine inanıyorum. 4 yılda bir gün,bir saat bile ayrılık yaşamadık şükürler olsun. Kendisi aileme karşıda son derece kibar ve saygılı. Çokta dürüst bir insan. Kendi ailesi de çok iyi insanlar. Bu güne kadar tek bir problem yaşamadım. Şükürler olsun...

Şöyle bir iki sıkıntımı sizlerle paylaşmak ve akıl almak istedim. Nişanlım benden 9 yaş büyük ve annesi kendisine inanılmaz düşkün. Öyle böyle değil ama nişan alışverişine çıktık, "annecim çok terledin sırtına bişey koyalım, üşüttün mü, aman sen taşıma, yorulma " sürekli bu şekilde. Ben rahatsızlık duymuyorum ama beni korkutan bu kadar düşkün olması ileride kıskanır mı bizi evlenince. Çünkü 2 lafından biri nişanlımın adı... Bana da diyor işte "siz evlenince geceleri oğlumun gelmesini beklerim,gelmediğini görünce üzülür yatar uyurum" bu da beni korktuyor acıkcası. Bugüne kadar bişey yaşamadık sadece söz ve nişan günü hep güler yüzlü olan kadın 5 karış suratla geldi ve 1 kere bile yüzü gülmedi. Fotoğraflarda bile belli.

Ve ikinci olarakta; biz sevgiliyken hep ailesi şöyle yapıcaz düğününüz nerede isterseniz orada olucak diye sözler verdiler. Nişanda,sözde bile taktıkları takıları yaptıkları bohcaları iğnesine kadar nişanlım aldı. Ve ev konusunda da 1 kuruş yardım görmüyoruz. 2 beyazeşyayı ve yatakodası takımını benim babama aldırıyorlar. Halbuki neden böyle?! Elbette ben yardım ederim ama onun ailesinin 1 kuruş bile 1 iğne bile almazken benim babam neden almak zorunda ?! Halbuki benim babam memur ve evde bir tek o çalışıyor. Bizi çok zengin görüyorlar heralde. Ben elbette calısmayı düşünüyorum evlenince. Ama durmadan ailesi bana iş bul olmadı gecici olarak tezgahtarlık yap diyorlar. (Yanlış anlamayın lütfen aşağılamak adına söylemiyorum not:benim nişanlımda tezgahtar) bende iyi bir iş bulmak istiyorum yoksa o çok ağır bir iş derslerime ağırlık veremem diyorum. Nişanlıma söylüyorum bana acıdıkları için öyle söylüyorlar diyor. Ama acımak sözle mi olur ? Ben de tabiki yardım edicem ama bazı şeylerin adaletsiz olduğunu düşünüyorum.

Lütfen yardım edin. Nasıl düşünmeliyim ve nasıl davranmalıyım
İnanın bilmiyorum. Bugüne kadar kimseyi kırmadım ama düşündükçe bazen sinirleniyorum sadece. Haksız olabilir miyim acaba ?

Uzun oldu okuyan ve yardımcı oşanlara şimdiden çol teşekkürler :)

Bence de annesi kesinlikle kıskanacak ama burada iş nişanlına düşüyor o mesafeyi korumayı becerir ve seni ezdirmezse annesinin bir problem olacağını düşünmüyorum. Ama evlenmeden önce nişanlının bu konu karşısındaki tutumunu mutlaka gözden geçir. Benim de nişanlım var ve her erkek annesi gibi onun da annesi oğluna düşkün ama ben bu konuda kesinlikle taviz vermiyorum ve garip bulduğum şeyleri kibar bir dille söylüyorum.

Merhaba KK hatunları...

Ben 22 yaşındayım ve ünv. Son sınıfta okuyorum. 4 senelik bir ilişkim vardı. Babam okulum bitmeden evlenmeme çok karşıydı ama ben gecen ay nişanlandım babamı ikna edip. Ama okulum bitmeden evlenmicegime dair söz verdim. Ki öylede olucak inşallah bu sene temmuzda diplomamı alabileceğim ve eylül de düğünüm olucak.

Nişanlımı çok seviyorum ve onun da beni sevdiğine inanıyorum. 4 yılda bir gün,bir saat bile ayrılık yaşamadık şükürler olsun. Kendisi aileme karşıda son derece kibar ve saygılı. Çokta dürüst bir insan. Kendi ailesi de çok iyi insanlar. Bu güne kadar tek bir problem yaşamadım. Şükürler olsun...

Şöyle bir iki sıkıntımı sizlerle paylaşmak ve akıl almak istedim. Nişanlım benden 9 yaş büyük ve annesi kendisine inanılmaz düşkün. Öyle böyle değil ama nişan alışverişine çıktık, "annecim çok terledin sırtına bişey koyalım, üşüttün mü, aman sen taşıma, yorulma " sürekli bu şekilde. Ben rahatsızlık duymuyorum ama beni korkutan bu kadar düşkün olması ileride kıskanır mı bizi evlenince. Çünkü 2 lafından biri nişanlımın adı... Bana da diyor işte "siz evlenince geceleri oğlumun gelmesini beklerim,gelmediğini görünce üzülür yatar uyurum" bu da beni korktuyor acıkcası. Bugüne kadar bişey yaşamadık sadece söz ve nişan günü hep güler yüzlü olan kadın 5 karış suratla geldi ve 1 kere bile yüzü gülmedi. Fotoğraflarda bile belli.

Ve ikinci olarakta; biz sevgiliyken hep ailesi şöyle yapıcaz düğününüz nerede isterseniz orada olucak diye sözler verdiler. Nişanda,sözde bile taktıkları takıları yaptıkları bohcaları iğnesine kadar nişanlım aldı. Ve ev konusunda da 1 kuruş yardım görmüyoruz. 2 beyazeşyayı ve yatakodası takımını benim babama aldırıyorlar. Halbuki neden böyle?! Elbette ben yardım ederim ama onun ailesinin 1 kuruş bile 1 iğne bile almazken benim babam neden almak zorunda ?! Halbuki benim babam memur ve evde bir tek o çalışıyor. Bizi çok zengin görüyorlar heralde. Ben elbette calısmayı düşünüyorum evlenince. Ama durmadan ailesi bana iş bul olmadı gecici olarak tezgahtarlık yap diyorlar. (Yanlış anlamayın lütfen aşağılamak adına söylemiyorum not:benim nişanlımda tezgahtar) bende iyi bir iş bulmak istiyorum yoksa o çok ağır bir iş derslerime ağırlık veremem diyorum. Nişanlıma söylüyorum bana acıdıkları için öyle söylüyorlar diyor. Ama acımak sözle mi olur ? Ben de tabiki yardım edicem ama bazı şeylerin adaletsiz olduğunu düşünüyorum.

Lütfen yardım edin. Nasıl düşünmeliyim ve nasıl davranmalıyım
İnanın bilmiyorum. Bugüne kadar kimseyi kırmadım ama düşündükçe bazen sinirleniyorum sadece. Haksız olabilir miyim acaba ?

Uzun oldu okuyan ve yardımcı oşanlara şimdiden çol teşekkürler :)
Benim Kv dem eşimin elbiselerini almaya gittiğimizde oğlumu aldın şimdi elbiselerini alıyorsun demişti :) ilk yıl neredeyse her akşam bu akşam ne pişirdin diye arardı. ben oğluma aşığım derdi gitti gideli her yerde onu görüyorum derdi:) eşim dengeyi korudu yüz vermedi annesine düzeldi. eşim a dan z ye herşeyi kendisi yaptı yatak odası beyaz eşya hariç taksit taksit ödedik. ya sevdikten sonra herşey bi kenara gidecek. ne derlerse desinler. klasik gelin sendromuna girme. evimde tek bir çöpleri yotu evlendiğimde sonra utandılar da ev hediyesi diye ufak tefek şeyler aldılar ama ben hiç bişey demedim. eşya da ev de alınır hepsi zamnla sevgi saygı sağlık pazarda satılmıyor. boşverrr... sevdiğine bak. o yuvanın kapısını kapatınca ikinize ait bir dünya kurmaya bakın. gerekirse eşinle de konuş durumu tamam mı?

merhaba
durumundan anladıgın artık sevgınin degıl mantıgın devreye gırmeye başlamıs ki bu senın için çok iyi bi durum
eminim nisanlında sende cok temiz duygularla bi hayat kurmak istiyorsunuz ama sende biliyorsun ki mantıgın devreye gırdıgı ıcın bu puzzleda yerıne oturmayan ve eksik pacalar var kara delik gibi hersy dugumleniyor ve oraya kimse çözemiyor ve çözemicek o kar delik nisanlının aile bağı ben evdeki tuzlugun yerını degıstırdı dıye kavga eden gelin kaynanada annesinin tarafını tutan boşanan üniv mezunu ama glişmemiş oğlan cocukları gördum hayatta olmaz diye bısey yok yani
sana verebileceğim tavsiye evlilik ecele etme hevesli olma
sana nişanlını ve ailesını davranıs ve tepkisini gelecekte yaşıcaklarının milyonda birini görmen için denemek için bi yol soylıyımmı bu denenmıs bi tavsiyedir hep doğruyu soyler
sen nişanlısın malum esya alınacak mesela nişanlınla konusup para biriktirmek için maasının yarısından fazlası olanbu önemli yarısından 10 tlde olsa fazla olsun mesela her ay 750 tl senin biriktirmen için sana vermesini iste kesınlıle tamam der.ama annesi duyunca ilk ay verır ama 2 ay oğlunu doldurmaya başlar ve ilerde yasıcaklarını görursun sen sanıyomusun nisanlın para biriktiriyo unut onu
bu sana verebılecegım abla tavsıyesi senin mantıgın devreye gırdı bir de maddiyatı devreye sok gör bak neler oluyo en azından neler olucagını görürsün
en iyi ihtimalle 3-5 ay bırıktırıp esya paranız hazır olur :))
ama bunlar anasının oğlan çocugu eşinin kocası olamazlar bunuda unutma
alah yolunuzu açık etsın

Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim bayanlar :)...
Daha önceki konumda babamın izlediği edepsiz videolara rastlamam,hayatımın boyunca beni kukla gibi oynatması ve baskıcı bir oterite kurması sonucu bende bir an önce yuvamı kurup ayrılmalıyım diye düşündüm bu evden. Biliyorum çok sağlıklı bir karar değil ama dayanamadığım çok günler oldu buna. İnanın sıkıntılı günler geçirdim. Ve ben aileme karşı çok sessizdim babam hep ezdi çünkü sesimi çıkaramaz ve hakkımı arayamaz oldum. Şimdide bu sorunlara sesimi çıkaramıyorum. Kendim abarttığımı düşünüyorum. Ama bu konuları nişanlımla tekrar konusucam. Köle yada hizmetçi hayatı istemiyorum ben ve özgür bir hayat istiyorum. O da bunu çok iyi biliyor...
canım benim öncelikle günaydın evet baban senin istediğin gibi bir baba olmamıs olmayabilir artık on değiştiremeyiz ama sen kendi hayatını değiştirebilirsin okulundan mezun olup sınavlara calısıp bir kamu kurumuna girip güzelce hayatını kurabilirsin orada seninile aynı konumda insanlar olacaktır onlardan birini belki sevip evlenebilirsin ama bak niaşnlın iyi bir insan olabilri ama üzülerek söyluyorum bu yeterli değil sorun yok gibi görünüyor ama sorun şu ki sorun büyük anne ogula ogul anneye aşırı bağımlılık derecesinde düşkün yani çok zararlı başta ne varki sevgi üstesinden gelir o beni bben onu dinleriz diyebilirsin bu da senin tercihin ama ben üzülerek söyluyorumki bu kouda başarılı olmuş tekbir kiş itanımıyorum umarım gönlünün rahat edeceği geleceğin için dogru bir karar alırısn alalh yardımcın olsun

Tatlim nisanlini seviyorsun belliki ayrilcaginida hic sanmiyorum nisanlinda anneci inan cok cekersin karisindan once ilk annesi gelir boylelerin esime hala soruyorum ilk kimi seviyosun diye annemi diyor sen azinda kusta tutsan bu degismicek ve sirf annesi yuzunden cok kavga ediceksiniz nisanlinin aklina gir gidebildiginiz kadar uzaga git biz yakiniz kayinvalidemlerle her sorumluluklari bende eltim bir sehir uzaga gitti ama inan o daha iyi oldu bu her zaman boyledir uzaga git gidebildin kadar yoksa cok cekersin evliliginden bisi anlamazsin

merhaba
durumundan anladıgın artık sevgınin degıl mantıgın devreye gırmeye başlamıs ki bu senın için çok iyi bi durum
eminim nisanlında sende cok temiz duygularla bi hayat kurmak istiyorsunuz ama sende biliyorsun ki mantıgın devreye gırdıgı ıcın bu puzzleda yerıne oturmayan ve eksik pacalar var kara delik gibi hersy dugumleniyor ve oraya kimse çözemiyor ve çözemicek o kar delik nisanlının aile bağı ben evdeki tuzlugun yerını degıstırdı dıye kavga eden gelin kaynanada annesinin tarafını tutan boşanan üniv mezunu ama glişmemiş oğlan cocukları gördum hayatta olmaz diye bısey yok yani
sana verebileceğim tavsiye evlilik ecele etme hevesli olma
sana nişanlını ve ailesını davranıs ve tepkisini gelecekte yaşıcaklarının milyonda birini görmen için denemek için bi yol soylıyımmı bu denenmıs bi tavsiyedir hep doğruyu soyler
sen nişanlısın malum esya alınacak mesela nişanlınla konusup para biriktirmek için maasının yarısından fazlası olanbu önemli yarısından 10 tlde olsa fazla olsun mesela her ay 750 tl senin biriktirmen için sana vermesini iste kesınlıle tamam der.ama annesi duyunca ilk ay verır ama 2 ay oğlunu doldurmaya başlar ve ilerde yasıcaklarını görursun sen sanıyomusun nisanlın para biriktiriyo unut onu
bu sana verebılecegım abla tavsıyesi senin mantıgın devreye gırdı bir de maddiyatı devreye sok gör bak neler oluyo en azından neler olucagını görürsün
en iyi ihtimalle 3-5 ay bırıktırıp esya paranız hazır olur :))
ama bunlar anasının oğlan çocugu eşinin kocası olamazlar bunuda unutma
alah yolunuzu açık etsın
Yaaa bienim sevgilim maddi konuya girdiğimiz de beni paragöz belliyor ben napayım :( Ailesi için kredi çekti 30.000 borcu var o bittkten sonra evlenelim yoksa sen sıkıntı çekersin o kadar borcla . üstüne bde düğün borcu yıpranırsın dedim oda bana sende cok borca sokmazsın fedakarlık edersin bazı seylerden dedi bende etmesine ederim de ailene gelince sebepsiz yere para varda bize gelince niye böyle dedim de neler neler etti bana beni suçladı aylarca nankör yazıklar olsun sen nasıl birisin böyle diye benim durum daha vahim o zamn para biriktir bile diyemiyorum ki

Yaaa bienim sevgilim maddi konuya girdiğimiz de beni paragöz belliyor ben napayım :( Ailesi için kredi çekti 30.000 borcu var o bittkten sonra evlenelim yoksa sen sıkıntı çekersin o kadar borcla . üstüne bde düğün borcu yıpranırsın dedim oda bana sende cok borca sokmazsın fedakarlık edersin bazı seylerden dedi bende etmesine ederim de ailene gelince sebepsiz yere para varda bize gelince niye böyle dedim de neler neler etti bana beni suçladı aylarca nankör yazıklar olsun sen nasıl birisin böyle diye benim durum daha vahim o zamn para biriktir bile diyemiyorum ki
bırakın bunları ya şimdiden size değer vermediği belli olan adamların peşinden niye gidiyorsunuz hala.evlendikten sonra yere paspas olursunuz,ailesiyle üstünüzde tepinirler

bırakın bunları ya şimdiden size değer vermediği belli olan adamların peşinden niye gidiyorsunuz hala.evlendikten sonra yere paspas olursunuz,ailesiyle üstünüzde tepinirler

yüzde 1 milyon katılıyom bu hayat sizin bu dünyada en önemli varlık sizsiniz önce kendinizi düşünüp mutlu olun sonra etraftaki hersey mutlu olmaya yetıyo

Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim bayanlar :)...
Daha önceki konumda babamın izlediği edepsiz videolara rastlamam,hayatımın boyunca beni kukla gibi oynatması ve baskıcı bir oterite kurması sonucu bende bir an önce yuvamı kurup ayrılmalıyım diye düşündüm bu evden. Biliyorum çok sağlıklı bir karar değil ama dayanamadığım çok günler oldu buna. İnanın sıkıntılı günler geçirdim. Ve ben aileme karşı çok sessizdim babam hep ezdi çünkü sesimi çıkaramaz ve hakkımı arayamaz oldum. Şimdide bu sorunlara sesimi çıkaramıyorum. Kendim abarttığımı düşünüyorum. Ama bu konuları nişanlımla tekrar konusucam. Köle yada hizmetçi hayatı istemiyorum ben ve özgür bir hayat istiyorum. O da bunu çok iyi biliyor...

daha önceki konularından haberdar değilim fakat babanda bir erkek olduğundan böyle şeyler olabiliyor hoş değil tabiki ama ne derler bilirsin yağmurdan kaçarken doluya tutulmayasın aman dikkat.. el içine karışınca babaocağındaki sorunlar devede kulak kalabiliyor bazen aklında bulunsun.
bütün yorumları oku hepsinde bir yaşanmışlık bir tecrübe var. burda seni nişanlından ayırmak için uğraşanlar yok belli şeyler yaşamış görmüş insanlar var hayat gerçekten çok kısa bütün hataları yapmak için zaten gerekte yok aşktan kimse ölmedi ölmez Allah akıl,fikir vermiş sen kendi ayakların yere sağlam basıyor mu ona bakacaksın gerisi bol dua Allah yolunu açık etsin hakkında hayırlısını iste daima :KK51:

Yaaa bienim sevgilim maddi konuya girdiğimiz de beni paragöz belliyor ben napayım :KK43: Ailesi için kredi çekti 30.000 borcu var o bittkten sonra evlenelim yoksa sen sıkıntı çekersin o kadar borcla . üstüne bde düğün borcu yıpranırsın dedim oda bana sende cok borca sokmazsın fedakarlık edersin bazı seylerden dedi bende etmesine ederim de ailene gelince sebepsiz yere para varda bize gelince niye böyle dedim de neler neler etti bana beni suçladı aylarca nankör yazıklar olsun sen nasıl birisin böyle diye benim durum daha vahim o zamn para biriktir bile diyemiyorum ki

Kusura bakma da bu adamları çok mu arıyorsunuz?
Şimdi bu kadar değer veriyorsa evlendikten sonra belli ki hiç değer vermeyecek.
Göz göre göre hayatınızı karartmayın.
Bu adamlar bulunmaz hint kumaşı değiller.

Sevgili konu sahibi yangından mal kaçırır gibi hemen evlenmenin ne gereği var. Gencecik pırıl pırıl kızsın. Ne güzel okuyorsun. Bi okul bitsin bi nefes al işe gir kendi paranın keyfine var. O zaman düşünürsün evlenmeyi. Okulun bitince bambaşka bir dünya seni bekliyor. Çalışmaya başlayıp kendi paranı kazanınca ailenle oturuyor olmak çok avantajlı olacak. Tabi ki ailene bir katkın olacak ama paranın çoğu sana kalacak. Para biriktirebileceksin kendine yatırım yapabileceksin. Yurtdışına tatile gidersin hatta dil okuluna bile gidersin. Nedir bu evlenme acelesi. 21 yaşımdan beri çalışıyorum. 28 yaşımda evlendim. Ha benim dez avantajım çalışırken tek başıma yaşamamdı. Ailem başka şehirdeydi ben başka bir şehirde. Tek başıma ev geçindirdiğim ve ailemede katkım olduğu için yatırım yapamadım. Ama gezdim arkadaşlarımla vakit geçirdim. Yeni mezun olduğum dönem benimde erkek arkadaşım tezgahtardı. Hemde mağaza müdürlüğüne yükselmişti. Benim o zamanki öğrenci şartlarıma göre maddi olarak benden çok çok üstündü üstelik. Oda evlenelim diyordu. Ama benim gözüm erken açıldı sanırım. İyi kide evlenmemişim. İlk senelerde çok mutlu olacaktım belki ama şimdiki aklımla düşününce (35 yaşındayım şuan ) iyi ki evlenmemişim diyorum. Şimdi ne yapıyor bilmiyorum ama en fazla yükselebileceği yer birkaç mağazanın sorumluluğuydu belki. Ben ise bambaşka bir kariyer yaptım. Türkiyenin en iyi holdinglerinden birinde çalışıyorum. Evlenmeden önce keşke şunuda yapsaydım dediğim birşey kalmadı içimde.

Sen bir okulunu birtir meslek hayatına bir atıl. Düğünü de bir sonraki eylüle ertele öncelikle. Hem bunun için çok geçerli bir sebebinde var. Dersin ki ben babamın katkısını istemiyorum. Çalışıp kazanıp kendim alıcam öyle evleneceğiz. Olur biter. Bu süre zarfındada bu kv ile nasıl devam edeceğini daha iyi görmüş olursun. Hemde sevgilinle aranızda sorun olup olmadığını. Baktın herşey iyi o zaman evlenirsin. Ama sakın okul biter bitmez evlenme.

Back
X