Çok mu Abartıyorum?? Yardım edebilir misiniz?

kedisever__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
162
96
48
33
Biz evleneli 14 ay oldu. Evlenmeden önce herşey çok güzeldi doğru düzgün tartışmamıştık bile, hiç sinirlendiği zamana denk gelmemiştim ( yanımda küfür etmezdi şimdi bana değil ama ağzından küfür eksik olmuyor herkese herşeye küfür ediyor benim ailemde de ne abim ne babam yanımda bir kere bile küfür etmemiş insanlar okadar rahatsız oluyorumki ) evlendik o kadar sinirli bir adam çıktı ki karşıma; en ufak şeylere çok fazla sinirleniyor bağırıp çağırıyo kırıyo 5 dakika sonra hiç bir şey olmamış gibi gelip şakalar yapıyor. (Gerizekalı salak yada salak desem salak değil gibi laflar söylediği oldu) Bende kırılıp üzüldüğüm zaman hemen düzelemiyorum ben düzelmeyince o iyice sinirleniyor.. Cicim aylarımız hiç olmadı ilk aylar daha çok tartışıyorduk en ufak şeylere kavga ettik. Normalde kolay ağlayan biri değilim evlendikten sonra o kadar çok ağladım ki ağladığımda çoğu zaman gelip gönlümü alıyor ama iş işten geçmiş oluyor. (Ben sürekli ağlamak için mi evlendim diyorum)

Sonra kendisi çok titiz bende pis değilim ama onun kadar titiz değilim hiçbir yaptığım işi beğenmiyor en ufak bişey görüyor sen bide bugün temizlik yaptın dimi diyor herşeye karışıyor ikimizde memuruz akşam 6da evde oluyorum elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum “hamarat bir ev hanımı alsaydın ozaman” diyorum beğendiremiyorum hiç birşeyi..

Sonra çok asosyaliz hiçbir aktivitemiz yok dışarı çıkmaktan anladığı tek şey evin yada bizim bi ihtiyacımız varsa çıkıp onu almak ve gelmek. Yürüyüş, bir yere gidip oturmak çay içmek yemek yemek, sinemaya gitmek eğlenmek hiç biri yok 1 kere bile sinemaya gitmedik. Nişan günü hariç bir kere bile çiçek almadı.. Bunlar belki küçük küçük şeyler ama zamanla yıprandığımı hissediyorum sevgim azaldı 1aydır seni seviyorum bile demediğimi fark ettim önce o diyor sonra ben demek zorunda olduğum için diyorum sanki.. En son kavgamızda kaç saat yattım düşündüm resmen ayrıldığımızda ne yaparım nasıl bir düzen kurarım en ince ayrıntısına kadar planlar yaptım o dereceye geldim.. Sizce ben çok mu abartıyorum bunlar normal şeyler mi tekrar sevip eski duygularımı hisseder miyim? Değişmesi için neler yapabilirim yada kendimde neleri değiştirebilirim?

Sinir küfür size karsı değilse üstünde durmayın karakter meselesi o ağız alışkanlığı ,benim eşimin de ağzı çok bozuktur ama bana asla kötü bi laf kullanmadı çok şükür..
Diğer anlattıklarınız da aslında alışkanlık sizin konuşup teşvik etmeniz mutsuzluğunuzu anlatmanız işe yarar belki sabır diliyorum...

Sizin nişan dönemi kısa oldu heralde. Istediklerin genelde evlilik öncesi olur.. nasıl alıştırIrsan öyle gider.

Bir süredir iyice soğudum konuşmak dahi içimden gelmiyor.. Nasıl davranmam lazım ne düşünmem lazım bilmiyorum

Bence değişebilir biraz ( gezme tozma konusunda mesela)
Ama o değişene kadar sen senlikten çıkarsın.
Ne heves kalır ne istek:KK14:

Bence değişebilir biraz ( gezme tozma konusunda mesela)
Ama o değişene kadar sen senlikten çıkarsın.
Ne heves kalır ne istek:KK14:
Ben normalde hep şükür eden biriyim elimdekiyle mutlu olurum eşimde tam tersim işten gelir işinden şikayet eder trafikten yaşadığımız ilden benden... istediğim gezme tozma eğlenmeden çok tekrar eskisi gibi sevmek mutlu olmak

Evlilik bu iste..onun kusurlarini siz,sizin kusurlarinizi da o dert ediniyor..karsilikli konusun ki icinizde ve gözünüzde büyümesin..temizlik icin haftada bi bayan gelse ya da bi gün belirleyip beraber yapin..bi de siz aktivite planlayin,sinema bileti gibi..belki hosuna gider..tabi bunlar düzelene kadar cocuk yapmayin

Evlilik bu iste..onun kusurlarini siz,sizin kusurlarinizi da o dert ediniyor..karsilikli konusun ki icinizde ve gözünüzde büyümesin..temizlik icin haftada bi bayan gelse ya da bi gün belirleyip beraber yapin..bi de siz aktivite planlayin,sinema bileti gibi..belki hosuna gider..tabi bunlar düzelene kadar cocuk yapmayin
Haklısınız bir söz var' Kusurlara bakmak sevgiyi öldürür Sevgiyle bakmak kusurları..' O kusurlarıma baktıkça benim sevgim ölüyor sevgim öldükçe onun kusurları gözüme batıyor artık.. Temizlik için birini buluyum diyorum kabul etmiyor okadar para mı verilirmiş

Haklısınız bir söz var' Kusurlara bakmak sevgiyi öldürür Sevgiyle bakmak kusurları..' O kusurlarıma baktıkça benim sevgim ölüyor sevgim öldükçe onun kusurları gözüme batıyor artık.. Temizlik için birini buluyum diyorum kabul etmiyor okadar para mı verilirmiş
O zaman bi gün esinizi de alin yaniniza temizligi beraber yapin..dip köse..belki anlar sizi

Çocuk konusuda çok aklımı karıştırıyor. Hormonlarla alakalı sıkıntılarım var pko lh yüksekliği var prolaktin yüksekliği vardı adet düzensizliği yaşıyorum senelerdir ilaç kullanıyorum çocuğa hazır hissetmiyorum ama istediğim zamanda bu sıkıntılar yüzünden olmazsa senelerce uğraşmak zorunda kalırsak belkide keşke daha önce gelseydin derler diyede korkuyorum

bence normal değil ya nasıl hiç sinemaya gitmezsiniz hem de ikiniz de memursunuz:eek:
Mecbur kalmadıkça dışarda yemek yemeyiz yiyelim dediğimdede ben müsrif oluyorum ki öylede değilim ekmek arası döner tantuni de yesek olur benim için .. Herzaman değil ama cimrilik pintilik yapıyo sinema konusuda öyle diye düşünüyorum kendiside mühendis

Çocuk konusuda çok aklımı karıştırıyor. Hormonlarla alakalı sıkıntılarım var pko lh yüksekliği var prolaktin yüksekliği vardı adet düzensizliği yaşıyorum senelerdir ilaç kullanıyorum çocuğa hazır hissetmiyorum ama istediğim zamanda bu sıkıntılar yüzünden olmazsa senelerce uğraşmak zorunda kalırsak belkide keşke daha önce gelseydin derler diyede korkuyorum
Cnm kac yasindasin?ben de pko'luyum ama cok erken annelikle tanistim..bi doktorla görüs..ona göre karar verirsin ama önce sorunlarinizi halledin..zaten ikiniz de ictenlikle konussaniz,cabalsaniz cok da aylar gececek meseleler degil..
Hem cocuk varken sorunlar daha da büyüyor..bu sefer hem es hem anne olacaksiniz

Neden ilk aylarda bunlar tozutur anlamiyorum kendilerini cok guzel.gizliyor bazilari.sonra nasilsa.benim mantigi....konusun dikkat etsin neyseki simdilik gonul aliyor ,o izatmayinca kavgayi hadi donup geliyor ya siz duzelemeyince tekrar sinirleniyor sozde uzatmayin o arada sıkın disinizi ki iyice sinirlenmesin uzamasin hatasini anlamasi kisa sursun sonra konusun

Cnm kac yasindasin?ben de pko'luyum ama cok erken annelikle tanistim..bi doktorla görüs..ona göre karar verirsin ama önce sorunlarinizi halledin..zaten ikiniz de ictenlikle konussaniz,cabalsaniz cok da aylar gececek meseleler degil..
Hem cocuk varken sorunlar daha da büyüyor..bu sefer hem es hem anne olacaksiniz
Ben 23 yaşındayım eşim 30 o benim yaşım geçiyor diye istiyor çocuk,anneside sürekli yapın artık sizde çocuk diyip duruyor sinir oluyorum onların demesiyle mi ben anneliğe karar vericem? Ama işte kafama taktığım konu istediğimiz zaman olmazsa diye.. Doktora sürekli gidiyorum senelerdir, oda istediğiniz zaman 5-6 ay deneyin dedi olmadığında aşılama falan yapıcakmış..

Neden ilk aylarda bunlar tozutur anlamiyorum kendilerini cok guzel.gizliyor bazilari.sonra nasilsa.benim mantigi....konusun dikkat etsin neyseki simdilik gonul aliyor ,o izatmayinca kavgayi hadi donup geliyor ya siz duzelemeyince tekrar sinirleniyor sozde uzatmayin o arada sıkın disinizi ki iyice sinirlenmesin uzamasin hatasini anlamasi kisa sursun sonra konusun
Bazen söylüyorum evlenmeden böyle değildin diye "Köprüyü geçene kadardı" diyo bide şakasına vurarak...

Bende o huyumu değiştirmeye çalışıyorum hemen moralim bozulmasın takmamaya çalışıyım diyorum ama çoğu zaman başaramıyorum

23 yaş bence erken ama bu asilama mevzularini da bilmiyorum..ama yerinde olsam önce sorunlarimin sonra hormonlarimin derdine düserdim..cocuk olunca daha bi cikmaza giriyor sorunlar..
Her sey gönlünce olsun cnm..cok naif birine benziyorsun..umarim sorunlarini en kisa zamanda halledersin

Back
X