Çok mu Abartıyorum?? Yardım edebilir misiniz?

çok alakası var memur olmakla bence. çalışma saatleri açısından baktım olaya. neticede bir düzen var boş zamanlar belli. bunca zaman sinemaya gitmemelerini garipsedim
ahhh ahhh öyle olmuyor işte, evet zaman var, evet çok şükür ikimizde çalışıyoruz ama evden çıkmak istemeyen bir adamla değil sinemaya markete gidemiyorsun ne yazık ki :(

Biz evleneli 14 ay oldu. Evlenmeden önce herşey çok güzeldi doğru düzgün tartışmamıştık bile, hiç sinirlendiği zamana denk gelmemiştim ( yanımda küfür etmezdi şimdi bana değil ama ağzından küfür eksik olmuyor herkese herşeye küfür ediyor benim ailemde de ne abim ne babam yanımda bir kere bile küfür etmemiş insanlar okadar rahatsız oluyorumki ) evlendik o kadar sinirli bir adam çıktı ki karşıma; en ufak şeylere çok fazla sinirleniyor bağırıp çağırıyo kırıyo 5 dakika sonra hiç bir şey olmamış gibi gelip şakalar yapıyor. (Gerizekalı salak yada salak desem salak değil gibi laflar söylediği oldu) Bende kırılıp üzüldüğüm zaman hemen düzelemiyorum ben düzelmeyince o iyice sinirleniyor.. Cicim aylarımız hiç olmadı ilk aylar daha çok tartışıyorduk en ufak şeylere kavga ettik. Normalde kolay ağlayan biri değilim evlendikten sonra o kadar çok ağladım ki ağladığımda çoğu zaman gelip gönlümü alıyor ama iş işten geçmiş oluyor. (Ben sürekli ağlamak için mi evlendim diyorum)

Sonra kendisi çok titiz bende pis değilim ama onun kadar titiz değilim hiçbir yaptığım işi beğenmiyor en ufak bişey görüyor sen bide bugün temizlik yaptın dimi diyor herşeye karışıyor ikimizde memuruz akşam 6da evde oluyorum elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum “hamarat bir ev hanımı alsaydın ozaman” diyorum beğendiremiyorum hiç birşeyi..

Sonra çok asosyaliz hiçbir aktivitemiz yok dışarı çıkmaktan anladığı tek şey evin yada bizim bi ihtiyacımız varsa çıkıp onu almak ve gelmek. Yürüyüş, bir yere gidip oturmak çay içmek yemek yemek, sinemaya gitmek eğlenmek hiç biri yok 1 kere bile sinemaya gitmedik. Nişan günü hariç bir kere bile çiçek almadı.. Bunlar belki küçük küçük şeyler ama zamanla yıprandığımı hissediyorum sevgim azaldı 1aydır seni seviyorum bile demediğimi fark ettim önce o diyor sonra ben demek zorunda olduğum için diyorum sanki.. En son kavgamızda kaç saat yattım düşündüm resmen ayrıldığımızda ne yaparım nasıl bir düzen kurarım en ince ayrıntısına kadar planlar yaptım o dereceye geldim.. Sizce ben çok mu abartıyorum bunlar normal şeyler mi tekrar sevip eski duygularımı hisseder miyim? Değişmesi için neler yapabilirim yada kendimde neleri değiştirebilirim?
küfür malesef kötü ama trafikte falan benim eşim de küfrediyor
ya da sinirlendiğinde :(

ikiniz de çalışıyorsanız ev temizliğini neden sizden bekliyor?
bu konuda iş bölümü yapmalısınız.

aşk, sevgi bunlar beslemezsen ölecek şeyler.
tabiki güzel söz duymak, ihtimam görmek eşlerin hakkı.
siz biraz ön ayak olun bence eşinize güzel davranın (ruhunu okşayın yani) şımartmak anlamında söylemiyorum.
olumlu yönlere odaklanıp onları pekiştirmeye çalışın.
eğer karşılık göremezseniz başka yollar düşünürsünüz...

Bız evlılık danısmanına sorunumuz yokken gıtmıstık esımle.. Bize genel olarak bilgi verırken anlatmıstı... Genellıkle cicim ayı dıye toplumca muhtesem gecmesı gerektıgı dusunulen bı donem vardır.Evliliğin ilk günlerinde çiftler birbirine alısana kadar cok tartısırlar ve sonra soyle bır yargıya duserler.. Cicim ayında boyleyse, ılerıde daha kotu olacak dıye... Aksine çiftler zamanla birbirlerini tanıyacaklar ; Sevdikleri yada hosnut olmadıkları seylerı bıleceklerı ıcın en azından sınırlarını oyle cızıp ona gore hareket edeceklerı ıcın zamanla daha uyumlu hal alacaklar...

Sizde cicim ayım boyle gectı deyınce.. Zamanla bırbırınıze alısacaksınız.Zamanla anlayacaksınız..

Evet kedileri çok seviyorum:) atandığımda ailemden uzağa taşınmak zorunda kaldım tek yaşıyordum kedim (Patik) vardı sevgiliyken evlendikten sonra bizimle olacak dediğimde kabul ediyordu hep ona göre planlar yapıyorduk. Nişanlandık evde kedi olmaz demeye başladı istemedi patiği :KK43: Ailem benim için bakmayı kabul ettiler annem kedileri sevmemesine rağmen benim için aldı eve onlar baktı... :KK43:((

Bende zaten çok gezip dolaşmayı sevmem ama arada insan bunalıyor işte gün boyu masa başında eve git yemek ev işleri arada biraz nefes almak sadece istediğim...

"Ben bukadarına yapabiliyorum elimden geleni yapıyorum" dediğimde de "Sen hiç umursamıyorsun istesen yaparsın istek yok sende " diyor.

ama kedini bırakarak zaten eşine baştan boyun eğmişsiniz ki :(
büyük fedakarlık.

Tatlim esin dugun gecesi korseden çıkınca kilosu fışkıran bir gelin gibi olmuş.Gerçek hali buymus aslında.Bence biraz akışına bırak eşini.Ama bence bazı şeyleri beceremiyor olabilir.Bazı insanlarda o kapasite yoktur.Mesela sinema,tiyatro,konser vs.biletlerini sen al.Beraber keyifli vakit geçirmek istiyorsanız siz yapın planlari o uymaya çalışsın.Kufur olayına birşey diyemeyeceğim ama bu konudaki hassasiyetinizi tekrar tekrar konussaniz,dile getirseniz.Çünkü bir zaman sonra sizin dilinize takılma ihtimali var.Huzur diliyorum size

Back
X