Çok mu abartıyorum

rosebeauty

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
394
194
33
Kizlar son 1 aydir baya sorun yasiyorum ailesel olarak. Dostum dedigim arkadasima anlattim gecen gunlerde ve o gunden beri bana nasilsin diye sormadi bile . Ayni sehirde degiliz o calisiyor ama yine de goruyorum onu watsapta cevrimici. Ben mi gereksiz alinganlik yapiyorum acaba siz olsaniz alinir miydiniz

Canim "dost"sa eğer dost dedigin seni hic yalniz birakmaz iyi günde kötü günde bence alingan davranmıyorsun ben bu konularda cok hassasimdir dostum dediğim kişinin sıkıntısı ile dertlenen biriyimdir bence dost dedigin kisiyi iyi degerlendir belkide dostun degildir arkadaşındir herkese dost denmiyor malesef yani sorması lazım halini hatrini

Canim "dost"sa eğer dost dedigin seni hic yalniz birakmaz iyi günde kötü günde bence alingan davranmıyorsun ben bu konularda cok hassasimdir dostum dediğim kişinin sıkıntısı ile dertlenen biriyimdir bence dost dedigin kisiyi iyi degerlendir belkide dostun degildir arkadaşındir herkese dost denmiyor malesef yani sorması lazım halini hatrini
Ayni sehirde yasiyorken dosttu gercekten bunu hissediyordum ama uzaklastikca sanirim gonulden de irak dustuk baska kimseden degil de belki de sadeve ona alinmam da bu yuzden ama yine de silip atamiyorum eski zamanlarimiz aklima geldikce ama cok kirginim

Ilgi beklemek degil dostum dediginiz biri zor durumdaysa hic sormaz misiniz nasilsin diye nezaketen de olsa
Nezaketen kimseyi aramadım bu güne kadar,
Gerçekten içimden geldiyse aradım,
Nezaketen beni arayanı da anında hissettim ve itici geldi bana,
Seviyorum dediğimi cidden sever ve ilgilenirim.
İlgilenmiyorsam umurumda değildir,
Tam da demek istediğim bu.

Alınmayın; belki kendisi sizden daha beter bir şeyler yaşadı ve sizin de canınız sıkkın diye size anlatamıyor.
Bilemezsiniz.

Eğer sizin aklınıza bu kadar düştüyse arkadaşınız, siz dönün "Nasılsın nasıl gidiyor?" diye.

Ben alinmiyorum. Herkesin isi gucu var. 21. Yuzyilida asklar dosluklar her sey farkli. Her anlamda evrim geciriyoruz bence.

Ya belki onun da bir mesgalesi bir sıkıntısı var ne malum? Dünya bizim etrafımızda dönmüyor sonuçta herkes devamli bizle ilgilenemz ki...
Haklisiniz ama bahsettigim devamli ilgilenmek degil 1 ayda 1 defa bile olsun nasilsin dememesi. Tabi ki dunya benim etrafimda donmuyor ama sosyal medyada takildigini da gorunce biraz uzuluyorum

Belki arkadaşınızın da bilmediğiniz bir sıkıntısı vardır.. yada gerçekten sizinle detaylı ilgilenecek vakti yoktur..

Yada onun yapabileceği bir şey zaten yoktur derdinizi paylaşmış dinlemiş inanın hayat herkese zor ..

Bosyere bide arkadaşınıza üzülmeyin ...umarım sıkıntınız en kısa sürede geçer

Haklisiniz ama bahsettigim devamli ilgilenmek degil 1 ayda 1 defa bile olsun nasilsin dememesi. Tabi ki dunya benim etrafimda donmuyor ama sosyal medyada takildigini da gorunce biraz uzuluyorum

Ya da belki seni sık boğaz etmek istemiyor.. ben mesela dertli olan insanlarla o meseleyi konusmayi sevmem sanki yarasını kanatiyormus gibi olmasin diye.. kendi gelir anlatirsa dinlerim ancak. Sonra da habire sorup durmam yani..

Ayni sehirde yasiyorken dosttu gercekten bunu hissediyordum ama uzaklastikca sanirim gonulden de irak dustuk baska kimseden degil de belki de sadeve ona alinmam da bu yuzden ama yine de silip atamiyorum eski zamanlarimiz aklima geldikce ama cok kirginim
Ne deseniz haklisiniz tamam aynı şehirde degilsiniz onun etkisi biraz da olsa vardır ama yinede sorabilirdi canim bende evlendim butun arkadaşlarım dostlarim ayri şehirde kaldi hala dertlesince bana yazarlar sorarım nasil oldun falan hep ilgilenirim yani

Back
X