- 18 Haziran 2015
- 394
- 194
- 33
- Konu Sahibi rosebeauty
-
Ilgi beklemek degil dostum dediginiz biri zor durumdaysa hic sormaz misiniz nasilsin diye nezaketen de olsaAlınmam,alınanı da, ilgi bekleyeni de sevmem.
Arkadaşınız da benim gibi sanırım.
Al benden de o kadar.Alınmam,alınanı da, ilgi bekleyeni de sevmem.
Arkadaşınız da benim gibi sanırım.
Ayni sehirde yasiyorken dosttu gercekten bunu hissediyordum ama uzaklastikca sanirim gonulden de irak dustuk baska kimseden degil de belki de sadeve ona alinmam da bu yuzden ama yine de silip atamiyorum eski zamanlarimiz aklima geldikce ama cok kirginimCanim "dost"sa eğer dost dedigin seni hic yalniz birakmaz iyi günde kötü günde bence alingan davranmıyorsun ben bu konularda cok hassasimdir dostum dediğim kişinin sıkıntısı ile dertlenen biriyimdir bence dost dedigin kisiyi iyi degerlendir belkide dostun degildir arkadaşındir herkese dost denmiyor malesef yani sorması lazım halini hatrini
Nezaketen kimseyi aramadım bu güne kadar,Ilgi beklemek degil dostum dediginiz biri zor durumdaysa hic sormaz misiniz nasilsin diye nezaketen de olsa
Haklisiniz ama bahsettigim devamli ilgilenmek degil 1 ayda 1 defa bile olsun nasilsin dememesi. Tabi ki dunya benim etrafimda donmuyor ama sosyal medyada takildigini da gorunce biraz uzuluyorumYa belki onun da bir mesgalesi bir sıkıntısı var ne malum? Dünya bizim etrafımızda dönmüyor sonuçta herkes devamli bizle ilgilenemz ki...
Haklisiniz ama bahsettigim devamli ilgilenmek degil 1 ayda 1 defa bile olsun nasilsin dememesi. Tabi ki dunya benim etrafimda donmuyor ama sosyal medyada takildigini da gorunce biraz uzuluyorum
Ne deseniz haklisiniz tamam aynı şehirde degilsiniz onun etkisi biraz da olsa vardır ama yinede sorabilirdi canim bende evlendim butun arkadaşlarım dostlarim ayri şehirde kaldi hala dertlesince bana yazarlar sorarım nasil oldun falan hep ilgilenirim yaniAyni sehirde yasiyorken dosttu gercekten bunu hissediyordum ama uzaklastikca sanirim gonulden de irak dustuk baska kimseden degil de belki de sadeve ona alinmam da bu yuzden ama yine de silip atamiyorum eski zamanlarimiz aklima geldikce ama cok kirginim
Seni dostu olarak gormuyor demek ki? Anlasana..Ilgi beklemek degil dostum dediginiz biri zor durumdaysa hic sormaz misiniz nasilsin diye nezaketen de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?