Çok mu abartiyorum

Ay salla yaa. Su Instagram'da özellikle sürekli çocuğunun özelini videosunu paylaşan insta anneleri lakaplilari takip etmeyin. cocuklarinin kişisel verilerini yamaları hukuken de bir problem zaten. Onu geciyorum bebek o yastayken tuvalete zor gidiyor insan, sürekli video çekip editleyip paylasmaya asla vakti olmaz insanın. Destek varsa ayrı ama yoksa o çocuk kesinlikle ihmal ediliyordur. Asla anda kalamiyorlar hep bir video çekme.
Çocuğunun altını islattigini bile çekip paylaşıyorlar ben bu insanların asla iyi ebeveyn olduklarını düşünmüyorum. Bu işten para kazanıyorlar da üstelik çocuk sömürüsü de var işin içinde. Zira çocuğun izni yok, keyif aldığı hatırlayacağı anı değil. Geriye sadece kullanıldığı kalıyor.

Bir doktor sizin yazdığınız demez zaten eğer doktordan duydunuz desem.
Yok böyle bir yazı metni çıkıyorsa da allasen oraya herşey yazılabilir bilimsel bir dayanağı yok.
Şuanki stresiniz ama kesin ve net size ve bebeğe zarar. Bu düşüncelerden kurtulun , kurtulamiyorsaniz terapi alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…