Bebeğiniz sağlıklı ve mutluymuş.Canınızı sıkıyorsa sosyal medyayi ya da o tür paylaşımları takip etmeyin.Emin olun kafanız rahat eder.Öncelikle hepinize iyi geceler şuan çok üzgünüm üzgün olma sebebim ise çok zor stresli korkulu kaygılı bir hamilelik geçirdim hep ağladım cirpindim anksiyete yaşıyordum içim daralıyordu herşeyden korkar hale gelmiştim ama doktora başvurmadim ilaç kullanmak istemediğim için hamileliğimi zor geçirdim çocuğum doğdu gayet sağlıklı şuan beş aylık gayet mutlu Güleç bir bebek huzursuzluğu falan da yok benim meselem ise Instagram yada sosyal medyada gördüğüm bazı yazılar vs vs anne hamileliği kötü geçirirse ömür boyu bebekte öyle olur falan ben bunları okudukça yada denk gelip gördükçe kahroluyorum kendimi suçluyorum kötü anneyim onuda üzdüm kendimle diyorum ben mi abartiyorum yoksa sosyal medyada izlenme tıklanma için herkes çok duyar mı kasıyor çok üzgünüm şuan uyku bile uyuyamıyorum bebeğime bakıyorum içim acıyor lütfen bana biraz fikir verin iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Takip etmiyorum inanin ki sanki Evren işbirliği yapıyor komik vidolara falan bakınca denk geliyorum bazenBebeğiniz sağlıklı ve mutluymuş.Canınızı sıkıyorsa sosyal medyayi ya da o tür paylaşımları takip etmeyin.Emin olun kafanız rahat eder.
Herkes çok duyar kasıyor.Öncelikle hepinize iyi geceler şuan çok üzgünüm üzgün olma sebebim ise çok zor stresli korkulu kaygılı bir hamilelik geçirdim hep ağladım cirpindim anksiyete yaşıyordum içim daralıyordu herşeyden korkar hale gelmiştim ama doktora başvurmadim ilaç kullanmak istemediğim için hamileliğimi zor geçirdim çocuğum doğdu gayet sağlıklı şuan beş aylık gayet mutlu Güleç bir bebek huzursuzluğu falan da yok benim meselem ise Instagram yada sosyal medyada gördüğüm bazı yazılar vs vs anne hamileliği kötü geçirirse ömür boyu bebekte öyle olur falan ben bunları okudukça yada denk gelip gördükçe kahroluyorum kendimi suçluyorum kötü anneyim onuda üzdüm kendimle diyorum ben mi abartiyorum yoksa sosyal medyada izlenme tıklanma için herkes çok duyar mı kasıyor çok üzgünüm şuan uyku bile uyuyamıyorum bebeğime bakıyorum içim acıyor lütfen bana biraz fikir verin iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Bunun için bekliyorum hamilelikten sonra iyim sadece evhamlarim kaldı annelik ic güdüsü o iyi olsun kafası var sürekli altıncı ayından itibaren doktora basvurucam inşallah ek gıdaya başlayınca bebeğimÇocuğu bırakın da kendinize biraz zaman ayırın bence. Iyi olmayan çocuk değil, sizsiniz.
Bi doktora görünün . Şuncacık şeyi dert etmek normal değil, ortada bir şey yok çünkü. Emzirmiyorsaniz size kafanızı rahatlatacak bi ilac başlasınlar.
Çocuğun bi derdi yok vurmuş kafayı uyuyor. Siz olmayan bir şey için uyku uyumuyorum diyorsunuz.
Gerçekten ne dertler var. Haberiniz bile yok.
Eğer tedavi olmazsan aşırı kaygılı bir anneysen çocuğuna da aynı kaygıyı aşılamış olursun. Bebeğinin bir ömür kapatamayacağı yaralar açmamak için tedavini ol.Öncelikle hepinize iyi geceler şuan çok üzgünüm üzgün olma sebebim ise çok zor stresli korkulu kaygılı bir hamilelik geçirdim hep ağladım cirpindim anksiyete yaşıyordum içim daralıyordu herşeyden korkar hale gelmiştim ama doktora başvurmadim ilaç kullanmak istemediğim için hamileliğimi zor geçirdim çocuğum doğdu gayet sağlıklı şuan beş aylık gayet mutlu Güleç bir bebek huzursuzluğu falan da yok benim meselem ise Instagram yada sosyal medyada gördüğüm bazı yazılar vs vs anne hamileliği kötü geçirirse ömür boyu bebekte öyle olur falan ben bunları okudukça yada denk gelip gördükçe kahroluyorum kendimi suçluyorum kötü anneyim onuda üzdüm kendimle diyorum ben mi abartiyorum yoksa sosyal medyada izlenme tıklanma için herkes çok duyar mı kasıyor çok üzgünüm şuan uyku bile uyuyamıyorum bebeğime bakıyorum içim acıyor lütfen bana biraz fikir verin iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Doktora gidin.Öncelikle hepinize iyi geceler şuan çok üzgünüm üzgün olma sebebim ise çok zor stresli korkulu kaygılı bir hamilelik geçirdim hep ağladım cirpindim anksiyete yaşıyordum içim daralıyordu herşeyden korkar hale gelmiştim ama doktora başvurmadim ilaç kullanmak istemediğim için hamileliğimi zor geçirdim çocuğum doğdu gayet sağlıklı şuan beş aylık gayet mutlu Güleç bir bebek huzursuzluğu falan da yok benim meselem ise Instagram yada sosyal medyada gördüğüm bazı yazılar vs vs anne hamileliği kötü geçirirse ömür boyu bebekte öyle olur falan ben bunları okudukça yada denk gelip gördükçe kahroluyorum kendimi suçluyorum kötü anneyim onuda üzdüm kendimle diyorum ben mi abartiyorum yoksa sosyal medyada izlenme tıklanma için herkes çok duyar mı kasıyor çok üzgünüm şuan uyku bile uyuyamıyorum bebeğime bakıyorum içim acıyor lütfen bana biraz fikir verin iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Öncelikle hepinize iyi geceler şuan çok üzgünüm üzgün olma sebebim ise çok zor stresli korkulu kaygılı bir hamilelik geçirdim hep ağladım cirpindim anksiyete yaşıyordum içim daralıyordu herşeyden korkar hale gelmiştim ama doktora başvurmadim ilaç kullanmak istemediğim için hamileliğimi zor geçirdim çocuğum doğdu gayet sağlıklı şuan beş aylık gayet mutlu Güleç bir bebek huzursuzluğu falan da yok benim meselem ise Instagram yada sosyal medyada gördüğüm bazı yazılar vs vs anne hamileliği kötü geçirirse ömür boyu bebekte öyle olur falan ben bunları okudukça yada denk gelip gördükçe kahroluyorum kendimi suçluyorum kötü anneyim onuda üzdüm kendimle diyorum ben mi abartiyorum yoksa sosyal medyada izlenme tıklanma için herkes çok duyar mı kasıyor çok üzgünüm şuan uyku bile uyuyamıyorum bebeğime bakıyorum içim acıyor lütfen bana biraz fikir verin iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Ben theta healing eğitimi aldım aynı zamanda eğitmeniyim bunlar biraz spiritüel konular aslındaÖncelikle hepinize iyi geceler şuan çok üzgünüm üzgün olma sebebim ise çok zor stresli korkulu kaygılı bir hamilelik geçirdim hep ağladım cirpindim anksiyete yaşıyordum içim daralıyordu herşeyden korkar hale gelmiştim ama doktora başvurmadim ilaç kullanmak istemediğim için hamileliğimi zor geçirdim çocuğum doğdu gayet sağlıklı şuan beş aylık gayet mutlu Güleç bir bebek huzursuzluğu falan da yok benim meselem ise Instagram yada sosyal medyada gördüğüm bazı yazılar vs vs anne hamileliği kötü geçirirse ömür boyu bebekte öyle olur falan ben bunları okudukça yada denk gelip gördükçe kahroluyorum kendimi suçluyorum kötü anneyim onuda üzdüm kendimle diyorum ben mi abartiyorum yoksa sosyal medyada izlenme tıklanma için herkes çok duyar mı kasıyor çok üzgünüm şuan uyku bile uyuyamıyorum bebeğime bakıyorum içim acıyor lütfen bana biraz fikir verin iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Hamilelikte travmalarınız varsa üzerine çalışıp kendi içinizde hallederseniz bebeğinize de yaşadığınız şeylerin kendisiyle ilgili olmadığını söylerseniz öyle bir sorun olmaz.Barış MUSLU yu takip edebilirsiniz.Öncelikle hepinize iyi geceler şuan çok üzgünüm üzgün olma sebebim ise çok zor stresli korkulu kaygılı bir hamilelik geçirdim hep ağladım cirpindim anksiyete yaşıyordum içim daralıyordu herşeyden korkar hale gelmiştim ama doktora başvurmadim ilaç kullanmak istemediğim için hamileliğimi zor geçirdim çocuğum doğdu gayet sağlıklı şuan beş aylık gayet mutlu Güleç bir bebek huzursuzluğu falan da yok benim meselem ise Instagram yada sosyal medyada gördüğüm bazı yazılar vs vs anne hamileliği kötü geçirirse ömür boyu bebekte öyle olur falan ben bunları okudukça yada denk gelip gördükçe kahroluyorum kendimi suçluyorum kötü anneyim onuda üzdüm kendimle diyorum ben mi abartiyorum yoksa sosyal medyada izlenme tıklanma için herkes çok duyar mı kasıyor çok üzgünüm şuan uyku bile uyuyamıyorum bebeğime bakıyorum içim acıyor lütfen bana biraz fikir verin iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
o değil de tam diyecektim siz yeni doğurmadınız mı diye önceki bikaç mesajınızdaben de aynı sekilde stresli bir hamilelik gecirdim. bebeğim doğduğunda çok ağlıyordu, kolikti. o videolar o dönem benim de önğme düstü veya bizzat yakınlarım tarafından bana atıldı.
kendi fikrim, gebelikte ve emzirme döneminde ruh halimiz cocuga geciyor. su an 10 aylık oğlum ve hala stresliysem onun da günü çok huysuz geciyor, uyumuyor vs.
ama bu sadece bu kadar değil yani. su an onun için elimden geleni yapıp, oyun oynarken, emzirirken gözlerinin içine bakmaya calisiyorum. onu uyuturken ne kadar değerli olduğunu anlatıyorum. hepimiz insanız ki gebelik sürecini herkes bilir. ben inanmıyorum stressiz gebelik gecirenlere valla. herkes az veya çok yasıyor. ama siz bunu sizin suçunuz gibi hissederseniz veya bebeğinize karşı bir eksiklik olarak görürseniz bence orda eksik bırakırsınız çocuğunuzu.
Her yazıya videoya inanmayın. Herkes uzman herkes bilirkişiInstagram yada sosyal medyada gördüğüm bazı yazılar vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?