Öncelikle hepinize iyi geceler şuan çok üzgünüm üzgün olma sebebim ise çok zor stresli korkulu kaygılı bir hamilelik geçirdim hep ağladım cirpindim anksiyete yaşıyordum içim daralıyordu herşeyden korkar hale gelmiştim ama doktora başvurmadim ilaç kullanmak istemediğim için hamileliğimi zor geçirdim çocuğum doğdu gayet sağlıklı şuan beş aylık gayet mutlu Güleç bir bebek huzursuzluğu falan da yok benim meselem ise Instagram yada sosyal medyada gördüğüm bazı yazılar vs vs anne hamileliği kötü geçirirse ömür boyu bebekte öyle olur falan ben bunları okudukça yada denk gelip gördükçe kahroluyorum kendimi suçluyorum kötü anneyim onuda üzdüm kendimle diyorum ben mi abartiyorum yoksa sosyal medyada izlenme tıklanma için herkes çok duyar mı kasıyor çok üzgünüm şuan uyku bile uyuyamıyorum bebeğime bakıyorum içim acıyor lütfen bana biraz fikir verin iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Ben theta healing eğitimi aldım aynı zamanda eğitmeniyim bunlar biraz spiritüel konular aslında
Evet aslında hamilelikte yaşanan bir takım sorunlar bebeği etkiler
Bebekler anne rahmine düştüğü andan itibaren annenin bütün duygularından etkilenir
Anne mutluysa Bebek de mutlu anne kızgın ve öfkeli ise bebek de aynı şekilde kızgın ve öfkeli
Yani annenin bütün duyguları bebeğe yansır
Theta healing araştırın seansı alın ya da
İçinizin rahatlaması ve bebişin de arınması için 4 cümle yazıcam
Bebis uyurken onun kulağına yavaşça ve sessizce
Hamileligim de yaşamış olduğum bütün korkular kaygılar endişeler kızgınlık öfke bunların %100 sorumluluğunu alıyorum
Ve durumun kaynağı her ne ise ona sesleniyorum
Seni seviyorum
Özür dilerim
lütfen beni affet
Teşekkür ederim
Burada kaynak yaratıcı ancak Allah’dan isteriz ona dua et tevekkül et
Allah’ım seni seviyorum
ben bu konuyla ilgili bir farkındalık yaşamamıştım
Bu konuyla ilgili payim olduğunu bilmiyordum
Bu nedenle belki karşı tarafa suçluyordum
Bugüne kadar bunları anlamamıştım
Bu nedenle özür dilerim lütfen beni affet
Teşekkür ederim
Bu tekniğin adı Ho’oponopono araştırırsan belki rahatlarsın googlede bak istersen
Yukarıda yazdığım kırmızılı bölümü bebek uyurken onun kulağına yavaşça sessizce oku
Hamilelik döneminde annenin stresini kaygısıni ve duygusal durumu gerçekten bebeğin gelişimini etkileyebiliyor bu bilimsel olarak da biliniyor.
Ama kendini suçlama bu yazdığım okursan kendin de rahatlarsın