cok mu abartiyorum...

simsim4401

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
18
0
16
İngiltere
daha once esimin ailesi ile ilgili bi problemimi yazmistim simdi de kendi ailem ile ilgili.. abimin dugunu var nisan yada mayista zaten sorun da bu belirsizlik.. abim gecen hafta sozlendi ve dugun tarihini bana bildireceklerdi ona gore bilet alacaktim zaten ancak 2 haftaligina gidebilecegim ( yurt disindayim) ilk basta mayisin sonu dediler sonra basi dediler.. sonra nisanin sonu dediler. ben 1 hafta icinde en az 50 kere aradim tam bi tarih alabilmek icin.. her aradigimda farkli seyler soylendi.. ben durumumu anlattim sadece iki haftaligina gelecegim tam tarih gerekli diye .. ya nisanin sonu yada mayisin ilk haftalari dediler.. ben nisanin 20 ne bilet alsam tekrar 3 4 mayista donmem gerekli ( okulum var) ya ondan sonraya tarih alinirsa diye bizimkilere bana tam bi tarih verin ona gore alayim dedim.. iki gun once baktigim bileti bulamadim.. yani cok cabuk tukeniyor.. benim baktigim ucak aktarmali ama saatler birbirine yakin.. digerlerinde yer var ama 2 kucuk cocukla saatlerce havaalaninda bekleyemem... gecen gittigimde annem karsilamisti ama bu defa dugun telasi var gelin beni karsilayin diyemem de.. belki karisik yazdim kusura bakmayin.. kisacasi ben 1 hafta icinde onlarca kez aradim fakat bi tarih bildirmediler ve aradigimda da telefonu acarken ne oldu yine diyerek aciyorlar ve cok kirildim... bi kac defa sesimi cikarmadim ama en son dusuncelerimi soyledim.. dugununuze de gelmiyorum hayirli olsun.. bi daha sizi aramam dedim kapattim.. ( abime mesaj atiyorum ariyorum acmiyor))

Evet abartmissin, kendin bile hafta icinde 100 kere aradim diyorsun sen onlardan daha acele ediyorsun gibi geliyor bana

Onlarin da akli karisik kendilerine göre ayarliyorlardir birseyler senin biletine göre ayarlayamazlar ki :26:

Bir suru sirket var bir kac tane arastir elbet cikar bulursun bir yerden :31: Ailenin kalbini kirmasaydin hemde dugun telesi icindeler

yok ben benim biletime gore ayarlansin demiyorum ki zaten sadece bana tarih bildirilsin istedim eger oyle isteseydim bileti alir su tarihte yapin derdim.. yuz kere aramama gelince ailemin yonlendirmesi ile aradim yuz kere.. aksam ara sabah ara yarin oglen ara abini ara sunu ara bunu ara diye hep kendileri soyledi.... ben bi tarih belirlediginizde bana bildirin diyorum sen ara diyolar yarin belli olacak 2 gun sonra belli olacak hafta sonu belli olacak diye.. yoksa ben arama meraklisi degilim.. ustelik 1 haftada esime surekli telefona kredi almasini soyledim ve tartistik.. esimle kavga etmeyi bende istemezdim...

Neden böyle davrandıklarını anlayamadım....kötü bir durum...belki onlarında başı kalabalıktır yani yoğunlardır sende sürekli arayınca bunalmışta öyle söylemiş olabilirler alınganlık yapmamalısın.çünkü sen yabancı değil ailedensin......belki kız tarafıyla ilgili sorunlar vardır o sorduğun tarihte o yüzden belirginleşmemiştir yani anlaşamamış olabilirler tarih olayında...bu yüzden sana net bir şey söyleyememişlerdir....yani piyango sana çıkmıştır o an aradığında kasıtlı bir şey değildir boşuna kendini üzme.....

Neden böyle davrandıklarını anlayamadım....kötü bir durum...belki onlarında başı kalabalıktır yani yoğunlardır sende sürekli arayınca bunalmışta öyle söylemiş olabilirler alınganlık yapmamalısın.çünkü sen yabancı değil ailedensin......belki kız tarafıyla ilgili sorunlar vardır o sorduğun tarihte o yüzden belirginleşmemiştir yani anlaşamamış olabilirler tarih olayında...bu yüzden sana net bir şey söyleyememişlerdir....yani piyango sana çıkmıştır o an aradığında kasıtlı bir şey değildir boşuna kendini üzme.....[/

tesekkur ederim .. ben yurt disinda oldugum icin biraz hassas davraniyor olabilirim.. fakat onlarinda biraz dusunceli olmasi gerekmiyor mu.. cunku ben siz belirleyin bana bildirin diyorum sen yarin ara obur gun ara sonraki gun ara diye hep kendileri soylediler... benim abim konusunda ne kadar hassas oldugumu da biliyolar.. soz gunu orda yokum diye gun boyu agladim... dedigim gibi belki de abartiyo olabilirim... ama 2 gun once ben kirildigimi soyleyip kapattim telefonu kimse aramadi.. demekki hic degerim yok bi telefon acip gonlumu almalarina dahi degmezmisim demek.. ben ailemi cok seviyorum bigun ailemle ilgili bi sorun yasayacagimi asla dusunemezdim...

Son düzenleme:
Neden böyle davrandıklarını anlayamadım....kötü bir durum...belki onlarında başı kalabalıktır yani yoğunlardır sende sürekli arayınca bunalmışta öyle söylemiş olabilirler alınganlık yapmamalısın.çünkü sen yabancı değil ailedensin......belki kız tarafıyla ilgili sorunlar vardır o sorduğun tarihte o yüzden belirginleşmemiştir yani anlaşamamış olabilirler tarih olayında...bu yüzden sana net bir şey söyleyememişlerdir....yani piyango sana çıkmıştır o an aradığında kasıtlı bir şey değildir boşuna kendini üzme.....[/

tesekkur ederim .. ben yurt disinda oldugum icin biraz hassas davraniyor olabilirim.. fakat onlarinda biraz dusunceli olmasi gerekmiyor mu.. cunku ben siz belirleyin bana bildirin diyorum sen yarin ara obur gun ara sonraki gun ara diye hep kendileri soylediler... benim abim konusunda ne kadar hassas oldugumu da biliyolar.. soz gunu orda yokum diye gun boyu agladim... dedigim gibi belki de abartiyo olabilirim... ama 2 gun once ben kirildigimi soyleyip kapattim telefonu kimse aramadi.. demekki hic degerim yok bi telefon acip gonlumu almalarina dahi degmezmisim demek.. ben ailemi cok seviyorum bigun ailemle ilgili bi sorun yasayacagimi asla dusunemezdim...

Sizde haklısınız size belki haksızlık yapılmış olabilir en azından dediğiniz gibi arayabilirlerdi...dediğim gibi onlarında sıkıntısı vardır...buda sana öyle davranmalarını gerektirmez tabikide...En iyisi yinede gidin siz Abinizi mutlu gününde yanında olun ama ailenize başka yollarda tavır alın çok gücünüze gitmiş belli gittiğinizde ailenizle bu konuyu açıkça konuşun...umarım aileniz en kısa zmanda gönlünüzü alır ve bu sorunu aşarsınız....

Bence çok abartmıyorsunuz. Sonuçta siz bu kadar değer verirken size böyle yarım yamalak cevap vermeleri ayıp olmuş. :50:

Back
X