- Konu Sahibi simsim4401
daha once esimin ailesi ile ilgili bi problemimi yazmistim simdi de kendi ailem ile ilgili.. abimin dugunu var nisan yada mayista zaten sorun da bu belirsizlik.. abim gecen hafta sozlendi ve dugun tarihini bana bildireceklerdi ona gore bilet alacaktim zaten ancak 2 haftaligina gidebilecegim ( yurt disindayim) ilk basta mayisin sonu dediler sonra basi dediler.. sonra nisanin sonu dediler. ben 1 hafta icinde en az 50 kere aradim tam bi tarih alabilmek icin.. her aradigimda farkli seyler soylendi.. ben durumumu anlattim sadece iki haftaligina gelecegim tam tarih gerekli diye .. ya nisanin sonu yada mayisin ilk haftalari dediler.. ben nisanin 20 ne bilet alsam tekrar 3 4 mayista donmem gerekli ( okulum var) ya ondan sonraya tarih alinirsa diye bizimkilere bana tam bi tarih verin ona gore alayim dedim.. iki gun once baktigim bileti bulamadim.. yani cok cabuk tukeniyor.. benim baktigim ucak aktarmali ama saatler birbirine yakin.. digerlerinde yer var ama 2 kucuk cocukla saatlerce havaalaninda bekleyemem... gecen gittigimde annem karsilamisti ama bu defa dugun telasi var gelin beni karsilayin diyemem de.. belki karisik yazdim kusura bakmayin.. kisacasi ben 1 hafta icinde onlarca kez aradim fakat bi tarih bildirmediler ve aradigimda da telefonu acarken ne oldu yine diyerek aciyorlar ve cok kirildim... bi kac defa sesimi cikarmadim ama en son dusuncelerimi soyledim.. dugununuze de gelmiyorum hayirli olsun.. bi daha sizi aramam dedim kapattim.. ( abime mesaj atiyorum ariyorum acmiyor))