çok mu abarttım?

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
İyi akşamlar. Farklı bakış açılarına ihtiyacım var , kendim realistik olamıyorum. Bu ay epey sıkışıktim bunu nisanlimla da paylaşmıştım. Ama para istemek fln değil yani sadece durumumu izah ettim. Bugün babasigil brni aradı, kızım işte hesap nonu gönder para yollayalım fln . Yok saolun fln dedim ama kapatınca nişanlıma epey sinirlendim. Ben ona durumumu gidip ailesinden para istesin diye anlamamıştım, niyeti iyi ama kendimi küçük düşmüş hissettim. Arayıp ya o an kendimi tutamadım bağırdım epey. Neden bana söylemeden böyle birşey yapıyorsun fln? O da beni suçladı ve benimle artık geçinemedigini fln söyledi. Moralim çok bozuk. . Ben mi büyüttüm bilmiyorum ama kredi kartı borcu mu o insanların ödemesi fikri beni çok rahatsız etti yani ileride ne olacağını bilemeyiz değil mi ? Ben okuttum vs.tarzi cümleleri duymak istemiyorum çünkü. Sizce haksız mıyım? Her türlü yoruma açığım

Bence de haklısın yaptığında. Nişanlının bunu ailesine söylememesi gerekiyordu bir de kalkıp da para gönderelim demişler küçük düşürücü bir durum yani. Ailesi hata yaptı demiyorum değer veriyolar demek ki böyle birşey yapıyolar ama nişanlının söylememesi gerekirdi. Aynı durumda o olsa sen gidip ailene söylesen ve aynı şeyler tekrarlansa eminim o da sinirlenirdi.

Hani kendi isteyip bana gönderse bu kadar tepki gostermezdim belki bilmiyorum. Sanırım ani bir tepki verdim

Anladigim kadariyla sende nisanlinda henuz okul bitmeden yani ogrenciyken nisanlandiniz , dogru mu tahminin ????

Bana da normal gelmiyor gerçekten. Yani gonullerinden kopar gönderirler o ayrı ama bu durum beni rahatsız etti. Kendisi çok mutlu olurmuş ailem öyle birşey yapsa öyle dedi ya çok şaşırdım

çok haklısın
sen nişanlınla dertleşmek için söylemişsin
ailesine nden yetiştiriyor ki

Haklısın
Sen sevdigin adama icini dökmüşsün derdini anlatmışsın ama bu durum sadece durumu izah etmek adına yapılan birşey
Yardıma ihtiyacın olsa, talep ederdin zaten
Ama su var, ihtiyacın olsa da babasina x'in ihtiyacı var seklinde değil de baba biraz paraya sıkıştım deyip babasindan alip sana verse daha doğru olurdu
Yani bir iliskide çiftler arasında bir mahremiyet olması gerekir. Her sorun aileye yetistirilmez. Bir de senle ilgili şeyleri (sorunları ) sana danışmadan halletmeye çalışmamalı

Haklisiniz, ben de bu para mevzularinin evlenmeden olmasindan hoslanmam. Ama siz de nisanliniza bu para mevzusundan bahsedince belki mesaj olarak algilamis direk isteyemedi diye dusunup hamle yapmis olabilir.
Bastan madem rahatsiz olacaksiniz yardim teklif edilmesinden, bu mevzulari konusmasaymissiniz daha iyiymis.

Çok yerinde bir yorum teşekkür ederim. Aramadan bana söylese ya da kendi isteyip bana gönderse bile anlarım. Ama başkasının benim borcumu ödemesi bilmiyorum rahatsız etti brni

Bana da normal gelmiyor gerçekten. Yani gonullerinden kopar gönderirler o ayrı ama bu durum beni rahatsız etti. Kendisi çok mutlu olurmuş ailem öyle birşey yapsa öyle dedi ya çok şaşırdım
Afedersin ama bu da normal bir durum değil insanda gurur olur böyle birşey kabul edilmez. Hadi evli olsanız tamam ama şu an için normal birşey değil. Kızıp bağırmak değil ama düzgün bir dille anlatmaya çalışın kırıldığınızı empati de işe yaramıyor çünkü. Benim karakterime uygun değil yediremem böyle birşeyi dersin onu katmadan

Canim sıkkındi bu konuda o ara anlatmıştım teklif etti ama olmaz fln dedim yani hallederim demişti sadece ailesine söyler diye düşünmemistim. Diyorum ya belki kendi istese gönderse zoruma gitmezdi ama benim adıma para istemiş gibi olması çok dokundu

O an gözüm döndü ama bilmiyorum bana hala normal gelmiyor
Ya tmm evet biraz gurur kırıcı gibi bir durum ama ne biliyim kötü niyet göremedim ben nişanlılığınızın selanetini bilemem ama en azından devam ederseniz ona neyi söyleyip neyi söylememen gerektiğini biliyorsun

İzah ettim zaten. Ama dediğiniz gibi anlamadı. Yok ne kadar gururluymusum fln yok arayıp diyecekmiş göndermeyin ona para fln diye. Kırıldığım noktayı anlayamıyor

Evet biliyorum. Ama bende kırıldım biraz en azından beni sakinlestirebilirdi oda anlamak dinlemek yerine üstüme geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…