- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Ay valla buraya açınca rahatladım ya salak gibi ona laf anlatmaya çalıştım kaç saattir. Onun beni anlaması gerekirken ben suçlu oldum bi anda. En iyisi onu kendi haline birakcam hatasını anlar mı bilemem deAy aman anlamazsa anlamasın. Onu ikna etmeye çalışarak enerjinizi daha fazla harcamayın. Kendinizi geri çekin. Sessiz kalın. Açıklama yapmayın, uzatmaya çalışırsa kısa ve öz "yaptığın harekete çok kırıldım, daha sonra kendimi anlatmaya çalıştıkça beni anlamamana çok üzüldüm" diyin başka da açıklana yapmayın. Tartışmayın, konuşmayın. O sizden özür dileyene kadar uzak durun. İşim var diyin görüşmeyin. Kendi sakinleşsin, kendi düşünsün. Zaten çözmeniz gereken maddi sorunlarınız varken bir de çocuk gibi onunla mı uğraşacaksınız.
Neyse artık sonuçta çok aşırı kötü birşey değil düşündüğünden yapmış sonuçta çok da üstüne gitmeyin en azından böyle kızdığınız için anlamıyor olsa bile bir daha yapmaz. Siz doğrusunu yapmışsınz ilerde illaki konusu açılır böyle şeylerinAilesine söyledim zaten istemiyorum fln diye. Ama bu çocuk beni deli ediyor hala anlamıyor beni
İzlenmez mi ? Ben günde 11 bölüm fln izliyorum bazen :)Evli barklı kadınım hala izlerim
İyi akşamlar. Farklı bakış açılarına ihtiyacım var , kendim realistik olamıyorum. Bu ay epey sıkışıktim bunu nisanlimla da paylaşmıştım. Ama para istemek fln değil yani sadece durumumu izah ettim. Bugün babasigil brni aradı, kızım işte hesap nonu gönder para yollayalım fln . Yok saolun fln dedim ama kapatınca nişanlıma epey sinirlendim. Ben ona durumumu gidip ailesinden para istesin diye anlamamıştım, niyeti iyi ama kendimi küçük düşmüş hissettim. Arayıp ya o an kendimi tutamadım bağırdım epey. Neden bana söylemeden böyle birşey yapıyorsun fln? O da beni suçladı ve benimle artık geçinemedigini fln söyledi. Moralim çok bozuk. . Ben mi büyüttüm bilmiyorum ama kredi kartı borcu mu o insanların ödemesi fikri beni çok rahatsız etti yani ileride ne olacağını bilemeyiz değil mi ? Ben okuttum vs.tarzi cümleleri duymak istemiyorum çünkü. Sizce haksız mıyım? Her türlü yoruma açığım
Ne alaka bilmiyorum ama ileride para mevzusu acmayacakmis bana. Aynı evin içinde yediğimiz içtiğimiz ayrı olacakmış. Bu olay ve bunları nasıl bağladı bilmiyorum amaNeyse artık sonuçta çok aşırı kötü birşey değil düşündüğünden yapmış sonuçta çok da üstüne gitmeyin en azından böyle kızdığınız için anlamıyor olsa bile bir daha yapmaz. Siz doğrusunu yapmışsınz ilerde illaki konusu açılır böyle şeylerin
Aman... Beyimiz kırılmış. Sen bizim aramızdaki para mevzularını ailene açarsan yediğimiz içtiğimiz ayrı olur merak etme diye tehdit savur bir tane. Aklını başına alsın.Ne alaka bilmiyorum ama ileride para mevzusu acmayacakmis bana. Aynı evin içinde yediğimiz içtiğimiz ayrı olacakmış. Bu olay ve bunları nasıl bağladı bilmiyorum ama
Ohooooo senin çekeceğin var bu adamla. Tribe bak. Yanlış yerden vuruyor o da ayrı.Ne alaka bilmiyorum ama ileride para mevzusu acmayacakmis bana. Aynı evin içinde yediğimiz içtiğimiz ayrı olacakmış. Bu olay ve bunları nasıl bağladı bilmiyorum ama
Bana da normal gelmiyor işte. Kendisi dese zoruma gitmezdi ama muhtemelen dedi babasına da demedim diyor ama. Bi de bana bir sor değil mi niye kafana göre gidip iş yapiyonBabasının arayıp, kızım hesap numaranı gönder demesi çok ilginç. Bilinçli yapılmış gibi geldi.
Oğluna, al şu parayı gönder kıza rahatlasın demesi lazımdı. Neden kendini öne atıp bak sana para gönderiyorum havası yapmış ki. Kp inin oğluna tembih etmesi bile gerekirdi, bilmiyormuşum gibi davran da kız utanmasın gibilerinden.
Baba oğul tırt ya.
Valla bilmiyorum ya para sıkıntım bile böyle cümbür cemaat ile çözülecekse isim var gibi gözüküyor.İlerde evlenince ne konuşacağına dikkat et belli ki müstakbel kocan herşeyi anlatacak ana babasına...
Burda o kadar konu açıldı ki, nerdeyse yatak odalarını bile anlatan kocalar olmuş.
27 yaşında beyefendi heralde olgunlaşması 40 ı bulur diye düşünüyorum bu gidişleAman... Beyimiz kırılmış. Sen bizim aramızdaki para mevzularını ailene açarsan yediğimiz içtiğimiz ayrı olur merak etme diye tehdit savur bir tane. Aklını başına alsın.
Olgunlaşmamış nişanlın.
Şimdi onu anlıyorum kırılmakta haklı "bagirmama " ama. Yani babasına gidip bunları demesi fln çok çocukça değil mi yaHissettiklerin normal ama keşke bagirmadan soyleseydin. Ben olsam çok kirilirdim. Onu düşünüyorum ama o bana kalkmış bağırıyor değer vermiyor derdim sanırım.
Sen kaçsın? Pişman olacağın şeyler yapma da..27 yaşında beyefendi heralde olgunlaşması 40 ı bulur diye düşünüyorum bu gidişle
Valla pek sakincesi kalmadı. Ben çok sinirliydim aradığında patladım ona. O da bana patladı yaşanılan en büyük kavgalarimizdan birini yasadik diyebilirimNormalde burada nişanlım/kocam ailesine para veriyor para yediriyor diye konu açılıyor. Bu konu pek hoş geldi
Kötü niyet olduğunu sanmıyorum. Belki ailesi ile konuşurken sizin durumunuza üzülüp ailesine hissettirmiştir. Onlarda evlat yerine koydularsa sizi bişey yapmak istemiş olabilirler. Çok zor durumdaysam belki borç olarak alıp geri öderim. Bence sakince kendinizi kötü hissettiğinizi utandığınızı falan anlatın sevdiceğinize
Bende 21 işte. . İnşallah yapmam yapmak istemiyorumSen kaçsın? Pişman olacağın şeyler yapma da..
Şimdi onu anlıyorum kırılmakta haklı "bagirmama " ama. Yani babasına gidip bunları demesi fln çok çocukça değil mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?