çok mu abarttım?

Valla ben olsam adami bogardim. Herkesin tavri baska ama ben kendime yediremem bunu. Ayrica bu, herseyi ailesine sizin izniniz olmadan yetistirebilecegini, ailenin de kendini hooop diye olayin icinde konumlandirabilecegini gosterir ki bunlar iyi niyetli de olsa iyiye isaret degil. Cok iyi niyetli olsa parayi kendi icin ister çaktırmadan size verirdi. Aile resmen bunu firsat bilip şov yapmis, bu primi de nisanliniz vermis.

Bana da öyle geliyor ama hala içimde no yerde vicdan azabı da çekiyorum. Ama normal değil ya benim param olmadığını ailesine söylediği gibi bi de para gönderin diyebiliyor tuhaf ya

Bana da öyle geliyor ama hala içimde no yerde vicdan azabı da çekiyorum. Ama normal değil ya benim param olmadığını ailesine söylediği gibi bi de para gönderin diyebiliyor tuhaf ya
dedigim gibi insanlarin hassasiyetleri baska baskadir, ama benim icin bu net bir ayrilik sebebidir. Nisanlilikta bu tarz işaretleri iyi okumak lazim. Bir sinav gibi düşünün. Bu adam ve bu aile sinavda bence düşük not almis. Aile de yeterince dusunceli olsa arayip seni utandirmaz, ogullariyla para yollarlardi. Iste bunlar hep iktidar mucadeleleri.. tecrübelerim bana bu aileyle devam etmenin özerk alanina zarar verecegini söylüyor

Nisanlinin ailesine soylemesi yanlis.
Sizin kabil etmeyeceginiz para muhabetini yapmaniz yanlis.
Nisnalin muhtemelen kendindede yok size yardimci olmak istemis ama kirici sonuc dogurmus.

fikrinizde haklısınız aynen ole asla kabul etmeyin
ama tepkiniz cok fazla daha usluplu sakin soleyebilirdiniz
sonucta kotu niyetle yapılmış bişey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…